Manicures of the Month (May 2015)

tiistaina, kesäkuuta 02, 2015

Hei, nyt lienee sitten virallisesti kesä, kun toukokuu vaihtui kesäkuuhun! Kuun vaihteessa on myös aika palata lyhyesti viime kuun kynsiin ja vilkaista, minkälaisia kynsiä sitä toukokuussa tuli tehtyä. 

Toukokuussa julkaisin 10 kynnet, joista vain yhdet eivät olleet #ablecs15-haastekynnet. Haastetrio 2015:n osalistuminen jäi tässä kuussa kokonaan, mutta tarkoitus on palata tuonkin haasteen pariin tässä kuussa. Ehkäpä kompensaatioksi väliin jääneestä kuusta yritän tehdä kesäkuussa kahdet haastekynnet, nyt kun #ablecs15-haastekin loppui? :)


10. Punaiset raitakynnet

Omat suosikkini tässä kuussa olivat varsin sinisävyisiä, sillä mukaan neljän parhaaseen pääsivät vain yhdet kynnet, jossa hallitseva sävymaailma ei ole sininen. Omat suosikkini olivat kaikki myös kuun lopulta, nimittäin kynnet 6, 7, 8 ja 9. Olipas siinä näköjään hyvä putki lakkauksia... 


Mitkä olivat omat suosikkisi toukokuun kynsistä blogissani?

--- 

These are my manicures of May 2015 - above all the nails with links to the posts and on the lower picture my favorites. For some reason they were all pretty blue this month! Which ones were your favorites? 

6 kommenttia

 1. Helppo kysymys - riikinkukkokynnet ovat kauneimmat! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos E-S! Ne on kyllä itsellekin jääneet parhaiten mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit ja hauskaa, että sunkin suosikit löytyi tuolta keskivaiheilta :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands