Helpommat holokynnet

perjantaina, toukokuuta 22, 2015

Kuten edellisessä postauksessa jo aavistelinkin, kävi tosiaan niin, että #ablecs15-haasteen "Holographic"-haasteeseen suunnittelemani kynnet osoittautuivat turhan hankaliksi toteuttaa valitsemallani lakoilla. Tarkoitus oli toteuttaa jotain scaled gradient -tyyppistä lakkausta tai muuta monensuuntaista liukuväriä hololakoilla, mutta kynteni eivät olleet tarpeeksi pitkät eivätkä lakat toimineet tarpeeksi hyvin. No, ei se mitään - siispä käyttöön suunnitelma B!


Lakkasin kynsiin taas pohjalle Dance Legendin T-1000:n, koska se nyt vaan on yksi näyttävimpiä holojani. Jotenkin mielsin haasteen alun perin itse niin, että kun haastetehtävä on "Holographic" halusin käyttää kunnon lineaarista holoa esim. monien ihanien Picture Polishin ja A Englandin hajaholojen sijaan. Muutin kyllä hiukan mieltäni kesken kynsien lakkailun, mutta silloin pohjalla oli jo T-1000 enkä halunnut yhdistää sitä näissä kynsissä minkään eri koostumuksen omaavan lakan kanssa. 


Siksipä kynsille T-1000:n kaveriksi valikoitui Dance Legending Optical Illusion, jolla lakkasin kynsille kolmiot kynsivinyylien avulla. Homma toimi tosi kivasti, kun suojasin kynsivinyylin ulkopuolelle jäävän osan vasta hankkimallani Dance Legendin Pure Manicure -suojalla. Kyseessä on siis sellainen Peel Off -tyyppinen tuote, jolla voi suojata kynsiä ja kynsinauhoja sotkuilta lakkailun aikana. Minulla on vastaava tuote ollut aikaisemminkin, mutta tämä toimii ainakin ensimmäisen kokeilun perusteella erinomaisesti. 


Lopuksi lisäsin kynsille vielä kolmionmuotoiset strassit, vaikka näistä kuvista ei kolmiota olekaan kovin helppo havaita. Näistä tuli yllättäen tosi kivat tuijottelukynnet - ehkäpä ne keräsivät huomioni koko ajan, koska ne ovat sen verran omasta tavanomaisesta tyylistäni poikkeavat! :)

Loppuun vielä aurinkokuva, josta edes vähän erottaa tuota kaunista lineaarista holoa! Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair
Colours: Dance Legend T-1000 (silver), Dance Legend Optical Illusion (purple)
Nails vinyls from http://nailvinyls.com/
Rhinestones from MoYou London


---

As I guessed already before, my plans for my "Holographic" nails (#ablecs15) turned out to be too difficult to realise, so I had to use plan B and make simpler nails. I was planning on doing some kind of scaled gradient manicure but these polishes were not suitable for that (plus I would have probably lost the beautiful linear holo anyway). So I just used nail vinyls to paint triangles on my nails and they turned out really well! This is not really my usual manicure style, so maybe that's why I really liked these kind of nails for a change. 

10 kommenttia

 1. Mahtavan upeita holotuksia :). Nuo Dalen lineaariholot on kyllä Color Clubin Halo Huesien kanssa parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! Ne on kyllä huippuja vaikka sinänsä tykkään kyllä niistä hajaholoistakin kovasti. :)

   Poista
 2. Wow onpa hienot :) tekee itsekin mieli teräviä kolmioita nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Ne on kyllä kivat, kun ei ole kauhean vaikea tehdä, mutta lopputulos on melko näyttävä. :)

   Poista
 3. Vautsi, tosi kauniit! <3 Mutta hih, mulla on just nyt samalla tyylillä tehty lakkaus kynsillä, tosin hyvin erilaisella värimaailmalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Hehe, great minds think alike ;) Se on kyllä hassua aina, jos on tehnyt uudet kynnet ja menee lukemaan blogeja vain huomatakseen, että jollain on just samantyyliset lakkaukset kynsillä. :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands