The Polishing Touch 1 vuotta + synttäriarvonta!

torstaina, lokakuuta 29, 2015

Tasan vuosi sitten julkaisin tämän blogin ensimmäisen postauksen. Vuosi on mennyt nopeasti, mutta samalla tuntuu siltä, että siitä olisi jo paljon pidempäänkin. Blogin aloittaessani olin harrastanut kynsien koristelua vasta hyvin vähän aikaa ja kynsilakkakokoelmanikin oli vielä jokseenkin maltillisen kokoinen. Siitä on tultu kauas... ja matka jatkuu!

Olen kehittynyt kynsien lakkailijana ja koristelijana erittäin paljon tämän vuoden aikana. Silti minusta tuntuu, että koristelutaitojanikin enemmän ovat kehittyneet kynsien valokuvaustaitoni! Tämä on vähän hassuakin, koska muistan ajatelleeni kauhean söpösti silloin vuosi sitten, että haluan blogikuvien olevan alusta asti niin laadukkaita, ettei niitä tarvitse myöhemmin palata irvistellen katsomaan. Hah! :D Kyllä ne vuodentakaiset (ja paljon uudemmatkin) kuvat nyt vähän irvistelyä aiheuttavat, pakko myöntää... Onneksi kehitystä tapahtuu koko ajan, ja näitäkin kuvia voi sitten seuraavan vuoden päästä palata hymyillen katsomaan.


Kuvittelin myös luovani itselleni heti alusta saakka tunnistettavan visuaalisen tyylin, joka pysyisi aina samanlaisena. Hah! Eipä siinä kauan mennyt, että kyllästyin yksitellen jokaiseen luomani tyylin osaseen. Tyylejä onkin tullut vaihdettua pariin otteeseen niin tekstien, kuvien kuin ulkoasunkin osalta. Vaihtelu on hyvästä!

Tässä postauksessa kuvituksena toimivissa synttärikynsissä käytin ensimmäistä kertaa Amazonista tilaamiani Nail Stampseja eli postimerkkejä. En voi erityisemmin suositella niitä, sillä ohjeen mukainen käyttötapa oli ainakin aika sattumanvarainen. Kuva piti leikata sopivan malliseksi, asettaa kynnelle ja kastella päältä niin kuin lapsuuden siirtokuvatatuoinnit. Sen jälkeen taustapaperi piti liu'uttaa pois. Mistään kohdistamisesta ei voinut puhuakaan, koska kuva jämähti tasan siihen, mihin se sattui menemään... Pohjalle lakkasin Essence Love is in the Airin ja punaiseksi kynsille pääsi Essien Happy Wife Happy Life. 


Ajattelin tehdä tässä vuoden rajapyykin kohdalla myös jonkinlaisen katsauksen kuluneen vuoden ajalta mieleen jääneisiin kynsiin, mutta en yritä nyt ympätä sitä tähän samaan postaukseen, koska tässä postauksessa on tärkeämpääkin asiaa - nimittäin arvonta!

Blogisynttäreitä täytyy tietysti juhlia asianmukaisin menoin ja lahjoin, joten mikäpä olisi parempi syy järjestää taas pieni arvonta blogissa! Hankin jälleen arvontavoittoon osasia, joista itse pidän kovasti - toivottavasti tekin innostutte yhtä paljon kuin minä. 


Arvontavoittoon kuuluu kaksi viime aikoina ihastelemaani kynsilakkaa: Dance Legendin Boggs (sinivioletti multichromelakka - kynsilläni tässä postauksessa) ja A Englandin Perceval (upea metallipunainen, joka sopii erinomaisesti myös leimauksiin - kynsilläni tässä postauksessa). Lisäksi voittoon kuuluu kolme arkkia MILVin siirtokuvia, joita en ole ehtinyt vielä testailla itse, mutta joista olen aika innoissani, kun olen kuullut niistä niin paljon hyvää! Perhoset ovat aika itsestään selvä valinta samoin kuin hopeanväriset paisley-kiekurat. Nuo kukat ovat muuten hyvin saman näköisiä kuin tässä lähes vuoden takaisessa postauksessa leimaamani kukat, jotka koristivat blogini banneriakin pitkään. 

Lopuksi ostin mukaan pari vakkarituotettani - lähisupermarketin kynsilakanpoistoainepurkin ja Le Petit Marseillais'n hyvän tuhdin peruskäsirasvan. Kaikki tuotteet ovat luonnollisesti uusia ja käyttämättömiä, tätä tarkoitusta varten ostamiani. 


Arvonta on avoinna lukijoikseni Bloggerissa ilmoittautuneille uusille ja vanhoille lukijoille. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen - muista ilmoittaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä kertoa, millä nimellä luet Bloggerissa. Jos et halua jättää sähköpostiosoitettasi kommenttiin, voit lähettää sen minulle myös sähköpostilla (osoite löytyy sivupalkista). Kommentin sisällölle en aseta mitään kriteereitä, mutta toki minua piristää, jos haluat jättää blogistani jotain palautetta. :)

Lisäarpoja on tarjolla tässä arvonnassa kolme (yhteensä arpoja voi siis saada neljä): 

- yksi on tarjolla vanhoille lukijoilleni
- toisen lisäarvan saat piristämällä blogini surkean hiljaista Facebook-sivua eli tykkäämällä siitä Facebookissa
- kolmannen saat mainostamalla arvontaani jossain sosiaalisessa mediassa (linkkaa jako kommenttiisi niin otan lisäarvan huomioon)

Arvontaan voi osallistua ensi viikon perjantaihin 6.11.2015 klo 18 asti. Onnea arvontaan! :)




p.s. My blog is one year old! I'm organizing a giveaway but it is unfortunately only for my Finnish readers. :(

55 kommenttia

  1. Onnea kovasti! Löysin blogisi äskettäin ja jäin lukemaan hyvien kuvien ja mielenkiintoisten kynsi-ideoiden takia :)
    Luen tällä nimellä googlen kautta ja mailini on charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Vanhana lukijana olet mukana kahdella arvalla, onnea arvontaan! :)

      Poista
  2. Vanhana lukijana nimellä Fani, Fanny-91@windowslive.com, tykkäsin myös facebookissa. :)

    Haluan vielä jättää blogista ruusuja. <3 Onnea 1-vuotiaalle blogille ja on mahtavaa, että olen saanut seurata upeita kynsiäsi. Kynnet ovat kauniita, kuvat hyvälaatuisia ja kirjoitukset sopivan pitkiä. :) Tykkään paljon blogistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Fani ihanasta palautteesta! Tosi kiva, että tykkäät. <3 Olet mukana kolmella arvalla!

      Poista
  3. Onnea! Olen vanha lukija bloggerin kautta, rose86
    facessa tykkäsin nimellä anu h
    mainos: https://www.facebook.com/kynsinauhatanssi/posts/1033369246725490
    säpo kynsinauhatanssi@suomi24.fi
    4 arpaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rose86! Olet mukana neljällä arvalla, onnea arvontaan! :)

      Poista
  4. Onnea yksivuotiaalle! :)
    Vanha lukija Belegwen ilmottautuu. Kävin tykkäämässä myös FB:n puolellakin samalla nimimerkillä.
    belegwen81 at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Belegwen! Kolmella arvalla olet mukana, onnea arvontaan! :)

      Poista
  5. Onnea
    Julkinen vanha lukija bloggerin kautta nimimerkillä eekku80
    eekku80@netti.fi
    2 arpaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku! Olet mukana kahdella arvalla, onnea! :)

      Poista
  6. Näin mainoksen FB:ssä ja tulin osallistumaan! Uusi lukija OonaV, ooonavv@gmail.com. Tykkäsin myös FB-sivusta ja mainostin arvontaa omallani: https://www.facebook.com/TAWTICD/
    Olen niin käsi että en tajua miten linkkaisin suoraan mainostukseeni mutta tuolta löytyy! :D

    Tulin jäädäkseni! Inspiroivia, upeita lakkauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, että löysit blogini - tervetuloa lukijaksi! Mukava kuulla, että tykkäät. :) Olet mukana kolmella arvalla, onnea arvontaan!

      Poista
  7. Onnittelut!
    Bloggerissa luen omalla nimelläni ja myös Fb lukija eli kahdella mukaan!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija! Olet itse asiassa mukana kolmella arvalla, koska olet vanha lukijani bloggerissa. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  8. Onneksi olkoon :) oikeen kiva arvonta, jospa minäkin sitten, eli vanha lukija bloggerissa dropsofadream@gmail.com. Sulla on kiva blogi ja tykkään että ennakkoluulottomasti testailet uusia tekniikoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja palautteesta, kiva kuulla! :) Kiva, että halusit osallistua arvontaan - olet mukana kahdella arvalla.

      Poista
  9. Jei! Onnea sulle ja blogille :). En mä edes tajunnut, että me ollaan pistetty blogit pystyyn samoihin aikoihin. Mä tykkään erityisesti sun laadukkaista kuvista ja tietenkin kauniista kynsistä <3. Ja blogin nimi on aivan hurmaava (oon vähän kade).

    Luen tällä nimellä blogiasi bloggerin kautta vanhana lukijana. Kävin myös tykkäämässä fb-sivusta ja laitoin oman blogini fb-sivulle mainoksen arvonnasta (https://www.facebook.com/bunnytailnails/) eli osallistun neljällä arvalla arvontaan :). Sähköposti on bunnytailnails@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Malle! Kiitos tosi ihanasta palautteesta. Erityisen kiva, että kommentoit blogin nimeä, koska kukaan ei ole koskaan kommentoinut sitä millään lailla! Mietin sitä aikaanaan tosi huolellisesti ja itse tykkään nimestä edelleen kovasti, joten kiva kuulla, etten ole yksin. ;D Hauskaa, että halusit myös osallistua arvontaan - olet mukana neljällä arvalla!

      Poista
  10. Löysin tän blogin nyt vasta tuolta Facebookista. Taisi tulla vastaan Bunny Tail Nailsin linkkaamana. Hyvältä näyttää! Tän blogin nimi on aivan mainio ja Banneri on aivan ihana! Hyvää synttäripäivää blogille! Mun oma blogi on ollut pystyssä vasta öh, kuukauden... Mutta Facebook sivu pidempään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit blogiini ja kiitos kivoista kehuista! Täytyykin käydä tutustumassa sinunkin blogiisi. :) Tervetuloa lukijaksi! Sait muuten kunnian olla blogini 50. lukija, joten laitan siitä hyvästä sinulle arvontaan yhden ylimääräisen arvan. Olet siis mukana kahdella arvalla, onnea arvontaan!

      Poista
  11. Onnea!
    Teet kivoja lakkauksia, kuvat ovat hyviä ja teksti kivaa luettavaa. Tykkään myös sivujen rauhallisesta ulkonäöstä ja värimaailmasta. Kuvat tulevat paremmin ja selkeämmin esiin. Ainakin parit inspiraatiot olen saanut kynsistäsi, ja muutama kuva odottaa "näitä kokeilen joskus"-kansiossa. :)
    Olen vanha lukija Bloggerissa nimellä Marppa.
    naerppae (at ) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta palautteesta Marppa! Tosi kiva kuulla, että kynsistäni on saanut inspiraatiota! Olet mukana kahdella arvalla, paljon onnea arvontaan!

      Poista
  12. Onnea! 2 mukana ja kävin piristämässä :))

    bikkenpilttuu@hotmail.com


    ps:tosi kivoja kynsivinkkejä jaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Birgit! :) Olet mukana kahdella arvalla, onnea arvontaan! :)

      Poista
  13. Onnea lujasti! <3 T: ikivanha lukija... :D
    laurakatarooma@gmail.com ja facestaki tykätty ajat sitten... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! Ihanaa, että ikivanhat lukijat edelleen pysyvät mukana ja tykkäävät blogistani. <3 Olet luonnollisesti mukana neljällä arvalla, onnea! :)

      Poista
    2. Tarkemmin ajatellen siis sen olisi pitänyt olla kolme arpaa, mutta kun ehdin tuon jo kirjoittaa niin saat nyt aktiivisimman kommentoijan lisäarvan ;)

      Poista
  14. Onnittelut 1-vuotiaalle!! Kiva että olet viihtynyt kynsinesi bloggailun parissa ja jatkat edelleenkin. =)

    Nyt on kyllä niin houkutteleva arvontapalkinto että taidan pitkästä aikaa osallistua siis arvontaan, yhdellä arvalla siis.

    embosnails [at } hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Ja kiitos sullekin, että sinäkin jaksat edelleen käydä kommentoimassa, se aina piristää! Kiva, että halusit osallistua arvontaan. Olet vanha lukija, joten mukana kahdella arvalla!

      Poista
  15. Uutena lukijana (blogger, jasminella nimellä) ja fb tykkääjänä kahdella mukana. Tässäpä olisi oiva joululahja meidän 13vuotiaalle :) jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Olet mukana kahdella arvalla - toivottavasti onnistaa! :)

      Poista
  16. Onnea :) Uutena bloggerlukijana mukaan (Henna73) ja toinen arpa facesta

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa mukaan! Kahdella arvalla olet mukana, onnea arvontaan!

      Poista
  17. Siis apua! Ihan huikeasti onnea blogisynttäreiden kunniaksi, kylläpä aika meneekin nopeasti :) ♥ Tää sun blogisi on kyllä alusta asti ollut yksi mun ehdottomista suosikeista, kirjoitat niin sujuvasti ja kyntesi ovat aina niin nättejä. Ja voi vitsit jos mulla olisikin aina noin kauniisti onnistuneet, tasalaatuiset kuvat - huh huh! ♥

    Arvontaan osallistuisin kuitenkin oikein mielelläni, ja itseasiassa kaikilla neljällä arvalla. Olen siis vanha lukijasi nimellä Nena Sofia bloggerin kautta, ja sähköpostiosoitteeni on nsurakka@gmail.com. Facesivusta olen tykännyt aikapäiviä sitten, ja arvontalinkin lisäsin tänne: http://nenasofias.blogspot.com/p/blogiarvonnat.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nena Sofia ihanasta palautteesta! <3 Sullahan on aina niin kauniit kuvat, mitä ihmettä! Ja tasalaatuisuudesta en kyllä omalla kohdallani välttämättä puhuisi. :) Kiitos arvonnan mainostamisesta ja osallistumisesta - olet mukana tosiaan neljällä arvalla!

      Poista
  18. Luen Bloggerin kautta nimellä Yue. Olen vanha lukija ja tykkäsin myös fb-sivustasi (nimellä Hanna S.) eli siis 3 arpaa. yuenkynnet(ät)gmail.com

    Palautetta: Plussaa bannerista, blogin rauhallisesta ulkoasusta ja mielenkiintoisista kuvista. Kuvat on välillä vähän rakeisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta Yue! Kuvien rakeisuudesta olen tietoinen ja jatkuvasti pyritään parempaan suuntaan! :) Olet mukana kolmella arvalla, onnea arvontaan!

      Poista
  19. Musta tuntuu, että olisin lukenut paljon kauemminkin kuin vuoden sun blogia :D eli onnea 1-vuotiaalle.
    Huippuidea koota ne omat lempparit palkinnoksi, mielelläni tutustun niihin.

    Vanhana lukijana bloggerin kautta luen nimellä Heidi. Facebookissakin tykkään :) somethingwrong@live.fi . Kolmella arvalla siis mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Tuntuu se tosiaan itsestäkin välillä paljon pidemmältä ajalta kuin vuodelta! Kolme arpaa tosiaan sinulle, onnea arvontaan! :)

      Poista
  20. Tervehdys ja onnittelut 1-vuotiaalle :) 'ojentaa kukkapuskan' Luen tällä nimellä blogiasi ja olen vanha lukija ja olen myös tykännyt aikoja sitten FB-sivuistasi. Palautteena antaisin positiivisena sen että kirjoitustyylisi on selkeä ja postaukset ovat sopivat pituisia, kuvat ovat kivoja ja mieleeni on erityisesti jäänyt se top-10 postaus jossa oli somisteina kukkia, tykkäsin hurjasti. Sähkäriosoitteeni on nailoxtail(ät)gmail.com Mukana siis neljällä arvalla, kiitos :) P.S. Hyvä kun laitoit muistutuspostuaksen, ja olen myös muuten mainostanut arvontaasi oman blogini FB-svuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta palautteesta Sole! Kiva, että jaoit arvontani. Neljällä arvalla mukaan, onnea arvontaan!

      Poista
  21. Paljon onnea♥
    Olen vanha lukija bloggerin kautta nimellä Tinkerbell. tinkerbellsnaildiary@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Sinulla on kaksi arpaa, onnea arvontaan! :)

      Poista
  22. Onnea! Täällä vanha lukija nimellä Kynsille ja uusi Facebook-tykkääjä. Kaksi arpaa siis :)
    kynsille@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vanhoille lukijoille oli tarjolla kaksi arpaa, eli sinä saat Fb-tykkääjänä kolme, onnea arvontaan!

      Poista
  23. Onneja!
    lukenut blogia jo jonkin aikaa nimellä Diana A(dileany@gmail.com), kävin tykkäilemässä FB sivustakin ja jako arvontaan löytyy omasta blogistani: http://dileany.blogspot.com/p/arvonnat.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olet mukana neljällä arvalla, onnea arvontaan! :)

      Poista
  24. Onnea! :) seurailen sua instassa, ja nyt luen bloggerin kautta (nea myllylä)! Uusi lukija siis! :)
    Kävin tykkäämässä facessa ja jaoin arvonnan siellä, en osaa linkata jakoa joten pari tai kolme arpaa!
    N.myllyla85@gmail.con

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että löysit blogini! Laitan sulle kolme arpaa, vaikka en jakoa pystykään tarkistamaan, kun kerran seurailet minua Instassakin. :)

      Poista
  25. onnea synttärisankarille :) julkinen uusi lukija bloggerin kautta nimellä Kahden tytön kynnet ja tykkäsin blogisi FB-sivusta :) iituska1999@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tervetuloa lukijaksi, vaikka oletkin käynyt jo aiemminkin kommentoimassa. :) Kahdella arvalla mukaan!

      Poista
  26. Paljon onnea :) Uusi lukija anna s. nimellä ja tykkäsin myös facebookissa :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi anna s. ja kiitos onnitteluista! Olet mukana kahdella arvalla :)

      Poista
  27. Onnea blogin juhlavuodesta :) Olen julkinen uusi lukija nimellä Hilda Hissu bloggerissa. :)

    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja tervetuloa lukijaksi! Olet mukana yhdellä arvalla, onnea arvontaan!

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands