Manicures of the Month - September 2015

torstaina, lokakuuta 01, 2015

Niin sitten päättyi syyskuu, ja synkeän syksyn saapuminen lienee väistämätöntä - täällä ei tosin ihan vielä onneksi säiden puolesta, koska aurinko on paistanut tällä viikolla ihanasti joka päivä. Syyskuun puolella blogissa nähtiin vielä useita kesäkaudella tehtyjä kynsiä, mutta en toki jatkossakaan ajatellut siirtyä pelkästään tummiin väreihin ja synkeihin aiheisiin.

Elokuun katsauksessa päivittelin omaa laiskuuttani, kun lähes kaikki kynnet olin tehnyt leimaamalla. Syyskuussa hajontaa on vähän enemmän, mutta kyllähän tuo minun lempikoristelutekniikkani tämän kuun kynsistäkin on erittäin helppo tunnistaa. Lokakuussa voisin kyllä ihan oikeasti yrittää tsempata tässä, että vaikka vain noin puolet kynsistä olisi leimattu! En kyllä tiedä, miten se onnistuisi, koska ostin juuri vinon pinon uusia leimauslakkoja ja pari laattaakin...Blogissa nähtiin tässä kuussa myös pitkästä aikaa paljon kynsiä, kokonaista 12 lakkausta! Tämä ei ole blogin huippukuukausi, mutta aika lähellä ollaan. Moneen kuukauteen en ole yltänyt tällaiseen saldoon. Tästä saa osittain kiittää #clairestelle8sept-haastetta, johon osallistuin Instagramissa. Haasteen kahdeksista kynsistä kuudet ovat itse asiassa jo olleet blogissakin, joten kaksi Instagramissa esiteltyä lakkausta on vielä tulossa blogiin ensi kuussa.

Leimailun lisäksi tässä kuussa nähtiin siis siirtokuvia, kynsitarroja, kynsivinyylejä, liukuväriä, meikkisienellä töpöttelyä, leimadecaleita ja kuivamarmorointia. Toki monissa kynsissä on silti leimaukset esim. liukuvärin lisäksi, mutta sentään vähän jotain muutakin...


Omat lempparini olivat tällä kertaa yllä näkyvät - näistä varmoja valintoja olivat nuo violetit multichrome-kynnet ja alarivin siniset kukkakynnet, kahta muuta vähän pohdiskelin. Lisäksi nyt kirjoitushetkellä tuntuu, että nuo liukuvärjätyt Pixie Dust -kynnet olisi ehkä myös pitänyt nostaa tähän... Mitkä olivat omia suosikkejasi?

--- 

So it is October and time for my recap of manicures of the past month! September was in between seasons for me - some manicures I did already during summer and some lean more towards autumn. I also participated in an Instagram challenge #clairestelle8sept and most of those manicures have already been on the blog too. My September favorites were not so straightforward since many manicures were nice but nothing special. The blue and silver flower nails are probably my favorite ones together with the very simple purple nails featuring Dance Legend Boggs. Which manicures were your favorites?

8 kommenttia

 1. Monia upeita kynsiä. Kyllä noi mosaiikkikynnet on ehkä kaikkein hienoimmat. Tykästyin niihin jo silloin, kun ekan kerran näin, väreihin ja toteutukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mee! Mäkin tykkään kyllä niistä! Täytyisi kaivaa nuo vinyylit taas esille ja tehdä jotain samanlaista.

   Poista
 2. 3, 4 ja 11 mun suosikit näistä. Plus viidakkokynnet on alkanu iskeen enempi ja enempi, ku oon käyny katteleen niitä myöhemminki... :)

  VastaaPoista
 3. No yllätys yllätys mun mielestä viidakot on vaan ihan parhaat! Superhienot! Ja sitten tykkäsin tyttömäisistä perhoskynsistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onneli! :) Perhoset toimii aina, mulle ainakin! :)

   Poista
 4. Paljon kauniita lakkauksia! Mun ehdoton lemppari on kyllä nuo violetit multichromet ne on niin ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Kiva, että ne iskee suhunkin, kun ne on kyllä munkin ihan lempparit kaikessa yksinkertaisuudessaan!

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands