Sweet Sugar Skulls

lauantaina, lokakuuta 31, 2015

Viime päivät ovat olleet arkielämän kiireiden takia lähinnä pienimuotoista selviytymistaistelua, joten blogi on ollut mielessä aika paljon vähemmän kuin yleensä. Tälle viikolle osuivat kuitenkin blogini 1-vuotissynttärit sekä Halloween, joita varten olin jo aiemmin tehnyt teemakynnet, joten pienellä pinnistelyllä blogikin on pysynyt yllättävän aktiivisena kaiken muun puuhan keskellä. 

Tänään siis luvassa pyhäinpäivän kunniaksi blogini ainoat Halloweenista inspiroituneet kynnet, jotka ovat aika kesyt verrattuna moniin tällä viikolla näkemiini luomuksiin. Erityisesti kehotan tutustumaan Bunnytailnails-blogin Mallen aivan upeaan Halloween-teemaviikkoon. Ihanaa nähdä erinomaisesti toteutettuja luovia ideoita päivä toisensa jälkeen!


Idea omiin Halloween-kynsiini lähti kauan siten hankkimistani calavera- eli sugar skull -decaleista, jotka halusin käyttöön näin Halloweenin kunniaksi. En ehkä muuten olisi mitään teemakynsiä lähtenyt edes tekemään, koska Halloween juhlana ei sinänsä ole minulle mitenkään tärkeä, mutta näitä piti saada kokeilla! Oranssista olen kyllä innostunut kovastikin viime aikoina, joten jotain oranssia olisin ehkä kynsille korkeintaan voinut laittaa. 

Nuo koristeelliset pääkallothan kuuluvat varsinaisesti (erityisesti) Meksikossa juhlittavaan Día de Muertosiin, jota vietetään samoihin aikoihin pyhäinpäivän kanssa. Itseäni ne viehättävät visuaalisessa mielessä kovastikin, vaikka harvoin sinänsä ehkä niitä kuitenkaan oikeasti haluaisin kynsille.


Osasin odottaa, että decalit eivät välttämättä ole parhainta mahdollista laatua, koska samasta kaupasta Etsyn kautta tilaamani muut decalit ovat kaikki olleet jossain määrin hankalia saada kauniisti kynsille. Nämä eivät olleet siinä suhteessa poikkeus, joskin ongelma oli tällä kertaa lähinnä siinä, ettei taustapaperista irrotettu kuva meinannut tarrata kynteen kiinni ollenkaan. Edes pieni odottelu ei auttanut, vaan jouduin liimaamaan decalit kynteen varovasti päällyslakkakerroksella.Decaleiden ongelmista huolimatta sain ihmeen hyvää jälkeä aikaiseksi. Keskisormen kallon päässä tapahtui jokin ihmeellinen kuplimis/sulamisilmiö, mutta onneksi Halloween-kynsiin ihan hyvin sopiikin pääkallon sulaneet aivot. Eikö? :D

Pohjana decaleille toimi kaunis Picture Polishin LakoDom, joka saapui kokoelmaani jokin aika sitten. Olin kuullut tämän laadusta lähinän huonoa, joten lykkäsin sen hankkimista melko pitkään. Nyt päätin viimein uskaltautua tilaamaan sen, ja olen niin onnellinen! Tai oikeastaan olen vähän kauhuissani siitä, että melkein en tilannut sitä. Ihana ihana vaaleanharmaanvalkoinen kimallelakka! Valokuvaustaitoni loppuivat tämän lakan kanssa pahasti kesken, eivätkä kuvat tee sille lainkaan oikeutta. En myöskään saanut decaleita näkymään kuvissa oikein, vaikka parhaani tarkennusta yritinkin… Ehkä ne vaan eivät olleet tarkkoja noin läheltä katsottuna? :D


En halunnut laittaa kaikkiin kynsiin decaleita, joten valitsin LakoDomille kaveriksi Zoyan Nyxin. Se nyt on ehkä tyylillisestä vähän eri maailmasta kuin nämä pääkallot, mutta ihan kelvollisesti sopi näihin kynsiin kuitenkin.Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - LakoDom
Zoya - Nyx 
Water decals from Etsy


Loppuun pieni muistutus: 1V-SYNTTÄRIARVONTA käynnissä vielä ensi viikon perjantaihin asti, älkää unohtako osallistua! :)


---

I've been super busy this week and it just keeps getting worse! Still I managed to squeeze in some blogging time for these Halloween inspired sugar skull nails. It's too bad I couldn't really capture the beauty of Picture Polish LakoDom - it's so gorgeous. The decals on the other hand didn't really work well... But it's only suitable for Halloween nails that the skulls are somewhat melted, right?!

7 kommenttia

 1. Ihanat kallodeksut, tykkään ite myös hurjasti näistä koristeellisista sugar skull kuvista monessakin yhteydessä. Erittäin kivat kynnet ja kaunis tuo Zoyan Nyx!

  VastaaPoista
 2. Hihii, nää on nätit! Mua vähän häiritsee, kun en ehtinyt tehdä ollenkaan sugar skull -kynsiä. No, kaikkea ei voi saada. Mutta onneksi voi ihailla muiden tekeminä näitäkin. Mä ostin LakoDomin heti kun se tuli ja ihmettelin miksi sitä niin haukutaan. Mun mielestä sen levittyvyydessä tai peittävyydessä ei ole mitään ihmeellistä. Nyt vasta tajusin miten ihana Zoyan Nyx on. Miksei mulla ole sitä? Hauskaa Halloweenia :).

  VastaaPoista
 3. Vautsi vau, ihana lakkaus! Nuo decalit on kyllä hurjan suloisia ♥

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavat! Nuo pääkallot näyttää niin hyville kynsillä. :)

  VastaaPoista
 5. Ne on niin hienot!

  Munkin olisi pitänyt vain hommata tällaisia decaleja...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands