Piristysväreillä pimeyttä vastaan

tiistaina, lokakuuta 13, 2015

Kun innostuin reilu vuosi sitten toden teolla kynsien lakkailusta ja koristelusta, kuvittelin vielä, että jotkut värit eivät kerta kaikkiaan ole minua varten. Yksi kerrallaan olen kuitenkin kääntänyt takkini - keltainen, ruskea, oranssi, pastelliliila... Yes, please! Kynsiharrastuksen edetessä maailmani on laajentunut merkittävästi enkä voikaan ehkä enää sanoa, että olisi mitään väriä, mitä en koskaan laittaisi kynsilleni. 

Hamusin hiljattain itselleni hieman epätyypillisempiä värejä Kikosta, ja siinä pöydällä odotellessaan persikkainen 484 Pearly Peach ja keltainen 853 Pearly Light Yellow näyttivät niin kovin söpöiltä yhdessä, että halusin yhdistää ne samaan lakkaukseen. Mikäs parempi piristys syksyyn kuin kirkkaat värit!


Molemmissa lakoissa on kaunis hopeinen shimmer, mutta kuten kuvistakin on mahdollista huomata, keltaisen lakan shimmer on niin kovin hentoinen, että sitä oli kuviin aika mahdotonta ikuistaa. Pullossa se näkyi paremmin kuin kynsillä, mutta pullokuvastakin sitä kuitenkin on vaikea erottaa. 


Sen sijaan persikan/oranssin lakan shimmer on voimakas ja kaunis myös kynsillä! Ihastuin yllätyksekseni tähän sävyyn valtavasti ja se mielestäni sopi ihonsävyynikin yllättävän hyvin. En sanoisi, että se mikään täydellinen matchi oli, mutta ei mikään katastrofi myöskään. Persikkaa olen tähän mennessä välttänyt mahdollisuuksien mukaan, mutta kynsissä se näyttääkin yllättävän ihanalta.


Koristeluina käytössä olivat Mi Nailsin suositut X-vinyylit, joista itselläni on ensimmäinen versio. Mi Nails korjasi hiljattain leikkausta niin, että kuvion pitäisi irrota taustasta helpommin. Minulla on siis se hankalammin irtoava versio, mutta en olisi kyllä edes tajunnut, että se on virheellinen ilman Solen hyvää reklamaatiota ja postausta asiasta. Jotenkin olen kuvitellut, että näiden vinyylien kanssa pieni taistelu kuuluu asiaan, joten en pitänyt tätä minään virheenä. :D Toki on aika huippua, että kuvio on nyt korjattu! Mi Nailsille on myös tullut kivoja uusia kuvioita, joita sormet syyhyävät päästä kokeilemaan, kunhan joskus sinne ehdin taas käymään.


Näistä tuli kivat ja pirteät! Värimaailma nyt on enemmän kesäinen kuin syksyinen, mutta mitäs siitä – ehkäpä juuri syksyyn sitä tällaista piristystä kaipaakin. Näistä tuli myös vähän vahingossa aika samanhenkiset kuin Something Can Go Wrong -blogin Heidin näistä kynsistä. Ehkä ne olivat jääneet jonnekin alitajuntaan, koska tykkäsin niistä tosi paljon, kun ne Heidin blogissa aikanaan bongasin. :)


Kynsilläni / on my nails:

Kiko – 484 Pearly Peach
Kiko – 853 Pearly Light Yellow
X stencils from Mi Nails

---

Long gone are the days when orange and yellow where uncomfortable nail polish colours for me – since starting my nail art hobby I have broadened my horizons so much that I don’t think there is one colour I would never wear. These two cute Kikos are new additions to my collection and they looked so nice next to each other so I chose two combine them in a manicure. They both have a beautiful shimmer but as you can see from the pictures, the shimmer in the yellow polish is so subtle that it is almost inexistent. However, the silver shimmer in the orange one is gorgeous and I really like this colour!

The X stencils are from Mi Nails and they were again really nice to use. Only after doing this manicure I learnt that apparently there was a problem with the cut of these vinyls and it has now been corrected – I didn’t even realize the problems in detaching the stencil were a fault. But nevertheless, you can now get an even better version of these stencils, which is good news for all of us!

8 kommenttia

 1. Nättejä värejä :) mä tarvisinki tuollaisen pastellinkeltaisen kun yhtään en omista :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä kivan pirteitä. Tuo keltainen on tosi kaunis sitruunankeltainen, se on vaan tosi harmi, ettei shimmer meinaa erottua....

   Poista
 2. Tää lakkaus on todella ihana! <3 Kiitos sumuisen päivän piristyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katarooma! Kiva, jos nämä onnistuivat piristämään! :)

   Poista
 3. Ihanat kynnet ja söpön värinen toi Kiko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell! :) Tuo persikka-Kiko on varsinkin erityisen ihana! :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands