New York mielessäin

maanantaina, lokakuuta 26, 2015

New York lienee yksi harvoista kaupungeista maailmassa, josta lähes jokaisella on jonkinlainen käsitys riippumatta siitä, onko siellä käynyt vai ei. Itse olen käynyt New Yorkissa kerran vuonna 2013, ja olin hämmentynyt siitä, miten hyvin oma ennakkokuvani kaupungista vastasi sen todellisuutta. Toki tavallisena, turvallisuushakuisena turistina tuosta kaupungista näkee vain pienen siivun, mutta siltä osin kuin sitä ehdin nähdä, New York vastasi odotuksiani ja oli jopa ihmeellisempi kuin olin ajatellut. Sen enempää New Yorkista tarinoimatta täytyy todeta, että tuohon kaupunkiin täytyy vielä joskus päästä uudestaan!


Tänään en kuitenkaan esittele New Yorkin kaupunkia, vaan aasinsillan kautta siltä nimensä lainanneen Picture Polishin lakkakaunottaren. Vaikka myönsinkin äskettäin hankkivani joskus kivansävyisiä lakkoja vain nimen perusteella, ei tämän lakan ostopäätöksessä nimellä ollut suurta merkitystä. Itse asiassa jos minulta kysyttäisiin, olisin itse valinnut New Yorkille jonkun aivan muun, rohkeamman sävyn, kuten jonkun säkenöivän mustan, metallinharmaan tai räiskyvän punaisen. 


Tämä lakka tulikin siis hankittua yksinomaan sen upean marjapuuron sävyn takia. Taas kyseessä on itselleni hieman epätyypillinen väri (onkohan sellaisia kynsilakoissa edes enää), mutta jotenkin ihastuin tähän aivan valtavasti! Tämä on kyllä todella uniikki ja ihastuttava lakkasävy.


Samassa paketissa New Yorkin kanssa saapui myös pari muuta Picture Polishin ihanuutta - Bordeaux uusimmasta kokoelmasta, Autumn edellisestä kokoelmasta ja muuten vaan pitkään ostoslistalla ollut LakoDom. Ihanuuksia kaikki! Ensimmäisenä kynsille pääsi New York, koska lakkaushetkellä vain tuntui siltä. 


New Yorkille valitsin kaveriksi valkoisen, samoihin aikoihin luokseni saapuneen Dashican leimauslakan, johon olin oikein tyytyväinen. Nimettömän leima on vähän levinnyt, mutta en sitä lakkausvaiheessa huomannut - lienee oman malttamattomuuteni tulosta enemmän kuin leimauslakasta johtuvaa. Kuvio löytyi niin ikään uudehkosta leimauslaatasta, MoYou Londonin Mandala 08 -laatasta, jota käytin jo näissä kynsissä. Valkoinen creme ei ehkä ollut paras valinta New Yorkin kaveriksi, mutta ihan kivat peruskynnet näistäkin tuli. 

Päätin joku aika sitten kokeilla mustaa taustaa valkoisen sijaan kynsikuvien taustalla, ja nyt olen saanut arkistojani purettua siihen pisteeseen, että mustataustaisia kuvia alkaa näkyä blogissakin. Mitäs mieltä olet näistä verrattuna aikaisiin valkotaustaisiin kuviin?Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - New York
Dashica - White (stamping polish)
MoYou London - Mandala 08 (stamping plate)

--- 

New York by Picture Polish is a gorgeous muted, dusky rose shade that I just had to order when it came out recently, along with three other beautiful Picture Polish shades. This is not a shade I would have chosen for New York though. I'm thinking maybe a sparkling black or a vibrant red - basically something a bit more exciting, even though this colour is so beautiful! But I guess everybody has their own image of New York - even though they've never been there. I've only visited New York once in 2013 and I was surprised to see that it was very close to what I had pictured it would be. Very exciting, wonderful city - have to go back some day!


22 kommenttia

 1. New York on kyllä upean värinen. Täytyy hankkia se itsellekin. <3

  VastaaPoista
 2. New York on upea ja kannattaa omistaa! Mustataustaiset kuvat näyttävät hyvältä vaikkei valkeassa taustassa vikaa ollut. Mut pitää tehä niinkun omaa silmää miellyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Kiva, että musta näyttää hyvältä. Tajusin vasta äskettäin, että enemmän kuin väri on kuviin vaikuttanut aiemmin hieman nuhjuinen taustakangas. Hankin siitä syystä juuri hyviä kartonkeja, joilla pitäisi saada valkoisestakin valkoinen, joten voi olla, että tässä vielä nähdään vaihtelua! :)

   Poista
 3. Kaunis lakka ja kaunis toteutus. New Your on todellakin varsinainen myyttien ja ennakkokäsitysten kaupunki ja tähän asti jokainen joka siellä on kerran vieraillut on sanonut haluavansa sinne uudestaan. Itsellä se on vielä käymättä mutta listalla on! Musta tausta toimii hyvin, onko kyseessä kangas vaiko paperi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sole! Suosittelen kyllä New Yorkia - omia odotuksiani se ei pettänyt, vaikka ne olivat korkealla. Näissä kuvissa taustalla on musta kangas, mutta hankin äskettäin myös paksuja kartonkeja, joilla myös suoritan kokeiluja täydellisen taustan löytämiseksi!

   Poista
 4. Tämä on niin nätti lakka <3

  VastaaPoista
 5. New York on varmaan mun suosikki omistamistani PP:n lakoista :) Kaupunkikin kiehtoisi kovasti. En oo koskaan käynyt jenkeissä ja siellä olis kyllä miljoona paikkaa mitkä haluaisin nähdä!

  Kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! :) Mä en osaa valita suosikkia Picture Polisheista, kun ne on mokomat kaikki niin ihania!

   Poista
 6. Kauniit! Tulispa Cesarsille pian New Yorkia lisää et saisin tilattua omani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell! Toivotaan, ettet joudu kauaa odottamaan. :)

   Poista
 7. Jostain syystä tuosta käyttämästäs leimasta tullee maatuskat mieleen, ehkä maatuska kynnet tekoon joskus? :)

  VastaaPoista
 8. Tää on kyllä aivan ihanan näköinen lakka, loistava sävy, mutta olet kyllä oikeasti ettei olisi tullut New York ensimmäisenä mieleen.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands