Sansa in a haze

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2015

Sanaleikit ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten arvostan kovasti kekseliäästi nimettyjä kynsilakkoja. Erityisesti OPI kunnostautuu tässä, vaikka joskus mielikuvitus on lentänyt vähän liiankin korkealle. Äkkiä mieleen tulevia suosikkejani ovat mm. uusi I Cannoli Wear OPI, Do You Have This Color in Stock-holm?, Where Did Suzi’s Man-go?, I Just Can’t Cope-cabana ja This Gown Needs a Crown. 

Tiesitkö muuten, että nuo OPIn Suzi-nimen sisältävät lakkanimet ovat saaneet nimensä OPIn varatoimitusjohtaja Suzi Weiss-Fischmannilta, joka on vastuussa lakkojen kehittelystä ja osallistuu lakkojen nimeämiseen? Lue lisää esimerkiksi täältä tai täältä.


Jos kynsilakalla on hauska nimi, helpottaa tämä ostopäätöstä huomattavasti, jos sävykin on kiva. Omasta kokoelmastanikin nimen avittamana ostettuja lakkoja löytyy useita, joskin ne ovat toki myös kauniin värisiä: Essie Happy Wife Happy Life, Dollish Polish Expecto Patronum, Picture Polish Bordeaux, A England Dorian Gray ja Delush Polish 50 Shades of Yay, noin muutamia mainitakseni (linkit lakkauksiin, joissa ko. lakka on blogissa esiintynyt).


Aloin pohtia kynsilakkojen nimiä, koska mietin, onkohan näissä kynsissä tähtenä loistava Zoyan Sansa saanut nimensä Game of Thronesin Sansa Starkin hahmolta. Kuvittelisin, että näin on, koska niin harvinainen nimi on kyseessä, mutta en vain mitenkään saa tästä kynsilakasta Sansa Strakin vaikutelmaa. Sansa Stark on vaaleaihoinen ja punatukkainen, pukeutuu yleensä hillittyihin väreihin ja on luonteeltaan hieman varovainen ja tottelevainen. Itse olisin valinnut Sansan väriksi jonkun hentoisen nuden tai mahdollisesti hänen hiustensa sävyyn sopivan kauniin roosan.


Zoyan Sansa sen sijaan on upea tumman munakoison värinen lakka, jossa on valtavasti (erityisesti pullossa erottuvaa) kultaista shimmeriä. Tämä on viime syksyn Ignite-kokoelmasta, ja se on edelleen upeimpia syksylakkoja, mitä voin kuvitella. 

Osaako joku muuten sanoa, miten selvästi Essien tämänsyksyinen Frock n’ Roll eroaa Sansasta? Frock n’ Roll on ostoslistalla, mutta en ole koko Essien syyskokoelmaan vielä täällä kivijalkakaupassa törmännyt, joten en ole sitä vielä hyppysiini saanut. Tiedän, että se on ruskeampi, ja varmasti kunnon auringonvalossa erot ovat selkeät. Mutta entä noin niin kuin tavallisessa päivänvalossa, onko niissä huomattavaa eroa? Sansahan näyttää huonossa valossa myös mustanruskealta, koska se on niin tumma.


Sansalle valitsin kaveriksi MoYou Londonin leimauslakan Purple Haze. Kuvio on MoYou Londonin Mandala 08 –laatasta, jonka kuviot ovat kovasti mieleeni. Laatta ja leimauslakka toimivat moitteettomasti. Lisäsin kynsille vielä niin ikään MoYou Londonilta tilaamani neliöstrassit. Näistä kynsistä tuli todella mieluisat! Kaipailen niitä kovasti tällä hetkellä, kun kärsin jonkinlaisesta kynsimasennuksesta, epäonnistumisten aallosta ja hapertuvista kynsistä.


Työmatkalla paistoi aurinko ja Sansa kimalteli niin kauniisti, että pitihän näistä saada myös aurinkokuvaa kännykällä!

Oletko itse ostanut kynsilakkoja nimen perusteella? Minkä lakan? Jos olet katsonut/lukenut Game of Thronesia, tuleeko tästä sävystä Sansa mieleen?


Kynsilläni / on my nails: 

Zoya - Sansa
MoYou London - Purple Haze (stamping polish)
MoYou London - Mandala 08 (stamping plate)
Rhinestones from MoYou London

---

Zoya Sansa from last autumn's Ingite collection is one of my absolute favorite autumn polishes - it's so gorgeous! I was wondering if it was named after Sansa Stark from Game of Thrones. I assume so, but it doesn't remind me of Sansa at all! She's so delicate, fair skinned, redhead, shy and polite. I would see her character as a pretty nude or a rose but not as a gorgeous, lush eggplant. What do you think? 

I combined Sansa with a purple stamping polish from MoYou London and stamping images from MoYou London Mandala 08 plate. Easy and pretty, I really loved this manicure!

6 kommenttia

 1. Sansa on kyllä upea lakka. <3 Ja kauniit kynnet oot tehny!

  VastaaPoista
 2. Sansa on ihan erilainen kuin Frock'n'roll. Paljon kultaisempi ja luumumpi :) en olisi tajunnut edes vertailla näitä keskenään.
  Color Clubilla on kanssa hauskoja sanaleikkejä. Olen ostanut lakkoja nimen/teeman mukaan mm.Dollishin Cry baby lakka. OPI Bond lakkoja, Gwen Stefani lakkoja yms yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin mä kyllä ajattelinkin. Mun kynsillä Sansa kyllä tietyssä valossa näyttää enemmän ruskealta kuin luumulta, joten siksi tuli mieleen se, kun katsoin kuvia Frock n' rollista. Varmaan ne on tosiaan livenä tosi erilaiset!

   Color Clubin lakat ei oo mulle niin tuttuja, mutta täytyypä pitää silmät auki sanaleikkien varalle!

   Poista
 3. Mää en oo ostanu lakkoja nimen perusteella, vielä. :D Muutamat kyllä houkuttaa nimen takia.
  Kaunis lakkaus tää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! :) Parempi se tietysti on ostaa lakkoja ihan muista syistä, vaikka kyllä ehkä tässä kohtaa on pakko myöntää, etteivät ne kaikki muutkaan sävyt pelkkään tarpeeseen tule. Lakkoja kun alkaa olla jo vähän joka lähtöön...

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands