Rantatunnelmissa

lauantaina, kesäkuuta 25, 2016

Hyvää juhannusta! Tätä kirjoittaessani olen autossa matkalla juhannuksen viettoon kohti saaristoa. Pieni breikki tulee kyllä ihan tarpeeseen, lomaankin on vielä aikaa. #clairestelle8june-haasteessa oli 25. päivän haasteena Beach eli ranta, ja se sopiikin hyvin juhannusteemaan. Itsekin olen siis matkalla rannalle, vaikka en kylläkään hiekkarannalle. Ah, saunaan ja mereen uimaan! Nämä kynnet toteutin kuitenkin perinteisellä hiekkarantateemalla.


Kun Picture Polish jokin aika sitten (yllättäen) julkaisi uusia lakkoja, suhtauduin vaalean turkoosiin Salt Wateriin hieman kaksijakoisesti. Se näytti kyllä tosi ihanalta, mutta ajattelin vahvasti, etten tarvitse sitä, kun minulla on saman merkin Cyan. Tykkään kuitenkin tällaisista sävyistä kovasti, joten lopulta luovutin ja päädyin hankkimaan sen. Ja voi että! Onhan se vähän erilainen kuin Cyan ja aivan hullun ihana! Pelottava ajatus, että melkein jätin tämän hankkimatta... Tämä on ihanampi kuin Cyan, joten jossain vaiheessa voisi ehkä pohtia, pitäisikö harkita Cyanista luopumista...


Miksi tätä koristelutyyliä kutsutaan, kun kaikki kynnet ovat erilaiset? Onko se sitten skittle? Nimettömään ja etusormeen tein liukuväriä, joka ei meinannut aluksi onnistua millään. Onneksi en luovuttanut, vaikka ei ollut kyllä kaukana. Etusormeen käytin Picture Polishin Salt Wateria ja Lagoonia. Nimettömässä mukana oli vielä Cherish, jota lakkasin myös keskisormeen ja peukaloon. Palmuleima on Cici & Sisin laatasta 05 ja muut MoYou Londonin Sailor 04 -laatasta. Mitään hirveän selkää kokonaiskuvaa minulla ei ollut kynsiä tehdessä, mutta näistä tuli valtavan kivat!


Ostin tällä viikolla Cesarsilta pari tosi ihanaa kirkasväristä kesälakkaa, joita palan halusta päästä kokeilemaan. Alun perin tarkoitukseni olikin tehdä juhannukseksi uudet kynnet jollain niistä, mutta näistä rantakynsistä tuli niin ihanat, etten raaskinut. Toki suuri vaikutus oli silläkin, että aikaa ei ole ollut tällä viikolla mihinkään hirveän työsuman takia. Jospa se jo ensi viikolla alkaisi vähän hellittää.

Juhannusiloa kaikille, jos siellä nyt joku on tätä lukemassa tänään!


Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Salt Water
Picture Polish - Lagoon
Picture Polish - Cherish
Dashica - White
Dashica - Black
Cici & Sisi 05 (stamping plate)
MoYou London Sailor 04 (stamping plate)

---
It's the Midsummer Feast in Finland when everyone leaves city to relax on countryside. That's what I'm doing too and I'm wearing this summery manicure. The prompt of 25th day of #clairestelle8june was Beach. I'm really satisfied with these nails! I don't understand what I was thinking when I thought I would not need Salt Water from Picture Polish. It's absolutely gorgeous, as are the two other Picture Polishes I used for these nails. 

Happy Midsummer everyone!


9 kommenttia

  1. Ihanat! Mä en saanut tehtyä mitään järjellistä tähän haastepäivään. Huomasin, ettei mulla ole yhtään laattaa missä olisi simpukoita tms. Onneksi sain niitä nyt MYL:n seilorilaatoista, mutta ne tuli vasta torstaina postissa. Pitänee kokeilla tätä aihetta ihan muuten vaan piakkoin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Malle! Mulla löytyi onneksi kaikenlaistakin tähän teemaan sopivaa. Muistin, että mulla olisi jopa ollut pieniä simpukkaniittejä, mutta niitä en löytänyt tähän hätään eli taisin muistaa väärin.

      Poista
  2. Skittlette :) jos mietit Cyanista luopumista niin kysäise minulta. Tekisi mieli hankkia joku turkoosi PP mutta käytän toisaalta turkoosia aika harvoin...Mukavaa juhannuksen jatkoa, kyllä sitä passaa viettää näin kauniilla kynsillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! :) Mä oon luullut, että skittlettessä pitäisi kahden kynnen olla keskenään samanlaisia, eli tällainen "joka kynsi erilainen" ei täyttäisi sitä määritelmää. Mutta oon siis nähtävästi ollut väärässä! :) Pidän sut mielessä, jos päädyn luopumaan Cyanista. Se on kyllä enemmän ehkä sininen kuin turkoosi, ja nyt tällä hetkellä aattelin vielä pitää nämä molemmat. Ihania ovat! :)

      Poista
    2. Voin sitä minäkin olla väärässä! Skittlette tuntuu olevan laaja käsite, ainakin mun mielestä :D

      Poista
  3. Voi kun on nätit <3 Ihanat lakatkin ja kaikki kohdallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sissi! Ja kiitos vielä kannustuksesta tän hankintaan, kun sun postauksen kommenteissa tämän ostamista arvoin. Hyvä hankinta :)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands