Challenge accepted!

maanantaina, kesäkuuta 06, 2016

Lauantaina pyörähti käyntiin edellisessä postauksessa mainitsemani clairestelle8june-kynsihaaste. Ensimmäinen tehtävä oli Squares eli neliöitä, ja löysinkin sitä varten varastoistani aika kivan leimakuvion Cici & Sisin laatasta numero 06. Hieman epäsäännölliset suorakulmiot (eli tarkkaan ottaen ei siis neliöt...) olivat aika hauskan näköiset.


Picture Polish on ollut taas viime aikoina kovasti pinnalla kynsimaailmassa. Piipahdin viime viikolla ensimmäistä kertaa paikan päällä kynsilakkataivas Cesar's Shopissa, josta olisin voinut ostaa kyllä kassikaupalla kaikkia ihanuuksia. Tällä kertaa mukaan kuitenkin tarttui lakkaosastolta vain muutamia tarkoin harkittuja ihanuuksia Picure Polishilta, mukaan lukien uusimmasta julkaisusta ihana Rose. 

Kaikissa lukemissani postauksissa on hehkutettu Rosen peittävyyttä, joten arvelin sen soveltuvan myös leimauksiin. En ollutkaan väärässä, vaikka samalla tavalla Rose ei kyllä leimattuna säkenöinyt kuin pullossa (ja oletettavasti koko kynnelle lakattuna). Sen verran säihkettä kuitenkin riitti leimattunakin, että Rose sopi erittäin kivasti yhteen saman merkin Gracen kanssa.


Olen nyt muuten pahasti kyllästynyt viime aikaisissa kuvissani valaistuksen ongelmiin. Minulla on muuton jäljiltä ollut kuvauspaikalla kaksi lamppua: tavallinen pöytävalaisin, jossa on päivänvalolamppu, ja kirkasvalolamppu. Kumpaakaan ei voi kohdistaa suoraan kynsille, ja lisäksi niiden valot ovat vähän eri värisiä. Vaikka kirkasvalolamppu on melko viileä, on se päivänvalolampun kylmään sävyyn verrattuna kuitenkin kellertävä. Lopputuloksena kuvat näyttävät juuri tämän postauksen kuvien lailla vähän kahden värisiltä ja omituisilta. Tähän täytyy nyt saada loppu! 

Uusi valaisin / uusia valaisimia on siis ostoslistalla, mutta jonkin aikaa tällaisia kuvia kuitekin on vielä valitettavasti luvassa, kun postailen vanhoja kynsiä. 


Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Grace (light pink) 
Picture Polish - Rose (pink - used for stamping)
Cici & Sisi - 06 (stamping plate)


---
So this was the first prompt for #clairestelle8june challenge - Squares. I was lukcy to find such a nice stamping image from Cici & Sisi plate nr 06. Last week a I purchased some new beauties from Picture Polish, including the beautiful Rose from the newest launch. It worked pretty well for stamping as well and went really nice together with Grace!


4 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands