Yksisarvisen värejä?

sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2016

Eilen lauantaina Instagramin #clairestelle8june-haasteessa vuorossa oli viides haastetehtävä, unicorn eli yksisarvinen. Tämä oli itselleni mieluisa haaste, mutta osoittautui lopulta selvästi hankalammaksi kuin olin ajatellut. Minulta ei nimittäin lopulta löytynytkään yhtään leimalaattaa, siirtokuvia tai vinyylejä, joista olisi ollut yksisarvinen - tai edes hevonen! Käsinmaalaustaitoihini taas en luota ollenkaan tässä suhteessa, joten pakko oli keksiä jotain muuta.


Päätin sitten, että järkevin vaihtoehtoni on hakea lähinnä yksisarvisesta inspiroitunutta värimaailmaa hempeillä pastellisävyillä. Onneksi yksisarvisen värin voi jokainen kuvitella ihan sellaiseksi kuin haluaa, joten siinä suhteessa kädet olivat aika vapaat! Olin itse asiassa ajatellut tehdä jotain vähän näiden, jo aiemmin tekemieni kynsien kaltaista, mutta lopulta laiskuus ja ajanpuute ajoivat ohi ja päätinkin käyttää ihan tällaisenaan näitä kynsiä. 


Pohjana näissä kynsissä oli niin kutsutulla leimasinmarmorointitekniikalla tehty hempeä värisekoitus. Olen muutamaan kertaan tehnyt tällä tekniikalla kynsiä, ja tämä on kyllä ehkä helpoin tapa saada marmoroitu lakkaustulos kynsille. Ideana on siis vain tiputtaa leimasimelle lakkatippoja ja tuputella ne suoraan leimasimella kynnelle. Kynsinauhat kannattaa ehdottomasti suojata jollain lateksituotteella!


Tällä tekniikalla tehtyjä kynsiä kutsutaan Instagramissa nykyään hashtagilla #smooshynails, mutta silloin kun itse ensimmäisen kerran törmäsin tähän tekniikkaan Instagramissa yli vuosi sitten, sen nimi oli #smooshattack. Tämän tekniikan tai ainakin sen nimityksen kehitti tietääkseni Instagram-käyttäjä @with2l. Nyt se tuntuu saaneen uutta suosiota ja näitä näkee vähän joka paikassa tällä hetkellä! Mikäs siinä, ihan mainio tekniikkahan tämä.

Tähän pohjaan käytin useampaa hempeää lakkaa: Essie Fashion Playground, Picture Polish Sky ja Kure Bazaar Macaron. Pohjasta tuli mielestäni tosi kiva! Ovatko nämä sitten juuri yksisarvisen värit, sen voinee jokainen päättää itse... 


Leimakuvioksi valitsin söpösen sydänkuvion Cici & Sisin laatasta 05. Leimauslakka on China Glazen Metallic Muse. Ihan täydellisesti en leimoja saanut nousemaan, mutta ihan riittävän hyvin kuitenkin. Näistä tuli ihanat kynnet ja tykkäsin näistä tosi paljon!

Eivätkö pastellit olekin vaan ihania?


Kynsilläni / on my nails: 

Essie - Fashion Playground
Picture Polish - Sky
Kure Bazaar - Macaron 
China Glaze - Metallic Muse (for stamping)
Cici & Sisi - plate nr. 05---

The fifth prompt of #clairestelle8june was "unicorn". I was vaguely looking forward to this challenge but realised too late that I did not have any stamping plates, water decals or stencils with unicorns - or even horses! Since I was also a bit late, I decided to use this earlier manicure with dreamy pastel colours. I made a #smooshy or #smooshattack base with pastel-coloured polishes and chose a cute heart design from Cici & Sisi plate 05. I really liked this manicure - girly and cute!

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands