Kesäsade

torstaina, kesäkuuta 09, 2016

Helteet saivat sitten ainakin toistaiseksi väistyä kylmemmän sään ja sateen tieltä. Pääkaupunkiseudulla ennustettua kesämyrskyä ei vielä tätä postausta kirjoittaessa näkynyt, mutta sää on harmaa ja tuulinen. Nämä jokin aika sitten tekemäni kynnet sopivat siis tunnelmaan paremmin kuin hyvin.


Kynsilläni on Dance Legendin Certraria Smoky-kokoelmasta. Certraria on savuinen mintunvihreä, kaunis ja haikea väri. Minulla on näitä Smoky-kokoelman lakkoja muutama ja tykkään niistä kaikista todella paljon. Hempeä synkistely iskee minuun.


Koristeluissa menin mahdollisimman yksinkertaisella linjalla. Kaunis lakka ei kaivannut tällä kertaa mitään muuta kuin pari Bluesean kukkadecalia. 

Jotenkin näistä tulee nyt tämän päivän tunnelmissa tosi paljon mieleen sellainen kesäinen sadepäivä, jolloin taivas on utuinen ja puiden lehdet raskaat niiden päälle sataneesta vedestä. Ilma tuoksuu raikkaan sateiselta ja sisällä on mukava olla. Pääsetkö mukaan tunnelmaan?Kynsilläni / on my nails:

Dance Legend - Certraria
Water decals from Bluesea

---
The summer heat is gone for now and it's time for more typical Finnish summer weather - cold and rainy. These nails are perfect for the atmosphere. Dance Legend Certraria from the Smoky Collection is a beautiful, melancholic dusty green. I love it!

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands