Neon-huumaa

torstaina, kesäkuuta 16, 2016

Suomessa aurinkoiset säät ovat niin suurin osan vuodesta melko harvinaista herkkua, että kesällä auringon paistaessa täytyy valosta ottaa kaikki irti. Tästä syystä useimpien kynsilakkaharrastajien kesään kuuluvat erottamattomasti auringossa säihkyvät hololakat ja toisaalta myös neonlakat. Neonien ja kesän yhteys ei ehkä niin vahvasti liity juuri aurinkoon, vaan ehkä ennemmin ruskettuneeseen ihoon ja siihen, että häikäisevän pirteät värit nyt vain sopivat paremmin kesään kuin talveen. Rusketusta minulla ei (ainakaan vielä) ole, mutta se ei ollenkaan estänyt minua nauttimasta tästä ihanasta neon-piristysruiskeesta!


Kynsilakkakokoelmallani alkaa ihan hyvin olla kokoa, mutta syystä tai toisesta minulla on vain yksi varsinainen neonlakka - kuvissa näkyvä Dance Legendin Barbie Kiss. Tämä on kyllä ihana tapaus, ja neonien tapaan kuvissa aika paljon pliisumpi kuin todellisuudessa. 

Superpeittävä tämä ei ole, mutta omat valkoiseni ovat sen verran epätasaisessa kunnossa (ohentamisen tai uuden lakan tarve on ilmeinen), että ajattelin kuitenkin selviäväni helpommalla 3-4 ohuella kerroksella Barbie Kissiä. Mitään suurempia turhautumisen tunteita ei lakkauskokemuksesta useammasta kerroksesta huolimatta jäänyt.Huomasin muuten Barbie Kissin huomiota herättävyyden töissä, kun kesken aika vakavan keskustelun naispuolinen työkaverini yhtäkkiä huomasi kynteni. Sen jälkeen hän vilkaisi sivusilmällä kynsiäni useamman kerran,  ja ne näyttivät jopa vähän häiritsevän hänen keskittymistään. Paheksuntaa en katseessa kuitenkaan nähnyt ollenkaan, ennemmin uteliaisuutta. Myös miespuolinen esimieheni näytti kiinnittävän huomiota kynsiini samassa tilaisuudessa. Työskentelen hieman konservatiivisessa toimistoympäristössä, joten neonpinkeillä barbikynsillä erottuminen ei välttämättä lähtökohtaisesti ole mitenkään tavoiteltava tila. Toisaalta kynteni olivat kuitenkin siistit eivätkä vaikuta millään lailla kykyyni tehdä työtäni, joten en ole erityisen huolissani tällaisista sattumuksista. Ennemmin vain vähän huvitti - ja tulipa tosiaan huomattua tämän lakan teho!


Viihdyin niin hyvin tämä lakka kynsilläni, että alkoi himottaa hankkia jokin toinenkin neon tälle kaveriksi. Ehkä sininen, vihreä tai oranssi? Nyt kun Pandoran lipas on avattu, täytynee ehkä tehdä toinenkin pyhiinvaellus retki Cesars Shopiin - epäilenpä, että sieltä saattaisi hyllystä löytyä muutama neonlakkakin! Tuleeko mieleen jotain hyviä suosituksia? Nyt parhaat neon-vinkit kehiin kiitos!Kynsilläni / on my nails: 

Dance Legend - Barbie Kiss
Dashica - White (stamping polish)
MoYou London - Kaleidoscope Collection 03

---

Summer, tan and neon polishes - perfect combination, right? I don't have a tan (yet?) but I still enjoyed immensely wearing this neon cutie. I actually only have one true neon polish, and it's this one - Dance Legend Barbie Kiss from the Neonic Collection. It was so fun wearing this, though, that I'm seriously considering purchasing other neons as well - any recommendations?

12 kommenttia

 1. Onpa ihanan sävyinen pinkki! Hauska tuo sattumus töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, olen siihen aivan ihastunut! Joo, välillä sattuu näitä - mäkin puhun niin paljon käsilläni, että luulisi useamminkin kynsien kiinnittävän huomiota. ;)

   Poista
 2. Oikein! Kynnet on kuitenkin loppujen lopuksi niin pieni osa kokonaisuudesta että jos kynnen mitta ja yleisilme on siistit, niin väreillä voi ainakin irrotella. Neon-värit ja hologrammit on kesäjuttuja. Söpöt kynnet, tykkään kovasti pinkistä väristä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon E-S! Juuri näin mäkin ajattelen. Toki vähän eri asia on, jos edustaa työnantajaa jossain virallisessa yhteydessä - silloin on omassa työssä syytä kynsien värinkin olla maltillisempi. Omien työkavereiden luotan kiinnittävän huomiota mun työssä olennaisempiinkin asioihin. :)

   Poista
 3. Ihanan värikästä! Kyllä mun mielestä kynsillä voi leikitellä vaikka olemus olisi muuten konservatiivinen. Sulla on kuitenkin maltillisen mittaiset, siistit kynnet eikä mitkään stilettiraksut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! Jeps, juuri näin. Tietyt värit toki herättää enemmän mielikuvia kuin toiset, mutta luotan siihen, että kokonaisuus tosiaan ratkaisee!

   Poista
 4. Ihanat! Nyt kyllä pitäis ehdottomasti jaksaa itsekin kaivaa neonit esiin, jo pari viikkoa pitänyt..

  VastaaPoista
 5. Kiitos Emilia! Juu, nyt on kyllä aika - kiireen vilkkaa lakkalaatikolle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands