Ruffian-kynnet kokeilussa

keskiviikkona, lokakuuta 28, 2015

Aloitin pari viikkoa sitten testaamattomien tekniikoiden haasteen, jonka pyöräytin käyntiin jokseenkin epäonnistuneilla sugar spun -kynsillä. Tänään esittelyyn pääsevät hiukan onnistuneemmat kynnet, vaikka eipä tullut tästäkään tyylistä uutta lemppariani. Olisi varmaan pitänyt nimetä tämä koko projekti epämieluisten tekniikoiden haasteeksi – siihen on nimittäin syynsä, miksi en monia näistä tyyleistä ole aiemmin toteuttanut.


Toisena valitsin kokeiluun tyyylin haasteen helpommasta päästä eli ruffian-kynnet, joita myös kuunsirppikynsiksi on joskus kutsuttu. Tämä nimitys lienee saanut alkunsa erotukseksi puolikuukynsistä, koska minulle ei näistä ainakaan mitenkään automaattisesti tule kuunsirppi mieleen. Olen nähnyt paljon kivoja ruffian-lakkauksia mutta myös paljon epäonnistuneita. 

Minulla oli sellainen ennakkokäsitys, että värivalinnan täytyy osua nappiin, jottei lopputulos näytä sotkuiselta – siis siltä, että kynsien reunoille on jäänyt jotain sotkua, jota ei ole siivottu pois, tai siltä, että tumma väri jotenkin leijuu kynnellä, kun taustaväri on liian vaalea. Tästä syystä myös reunan täytyy olla tarpeeksi paksu, että se näyttää tarkoitukselliselta.


Valitsin näitä värimokia välttääkseni alemmaksi väriksi Kikon kauniin Pearly Oleander Pinkin, joka on nimestään huolimatta mielestäni enemmän violetti kuin pinkki. Toiseksi väriksi lakkasin Essien Licoricea. Yhdistelmä oli ihan nätti, mutta ei kuitenkaan niin nappi, kuin olisin halunnut. Shimmer ja creme eivät lopulta kuitenkaan taipuneet kauniisti yhteen ja violetti oli sittenkin liian pliisu alemmaksi väriksi. Mikään katastrofi tämä lakkaus ei ollut, mutta ei myöskään täydellinen onnistuminen. Hyvä seiska!


Itse asiassa nämä kynnet sopivat täydellisesti yhteen toppiini, joka minulla olikin mielessäni näitä kynsiä lakatessani. Vaikka minulla oli tuo toppi päälläni silloin kuin nämä lakkaukset olivat kynsilläni, en kuitenkaan ehtinyt kynsiä topin kanssa kuvata. Jäi siis käyttämättä hyvä tilaisuus käyttää näitä Haastetrio 2015:n tämän kuun lakkauksina. Taitaapa muuten Haastetrio tältä kuulta jäädä väliin, koska tämä viikko on taas ihan ennätyskiireinen…

Lopuksi vielä ennakkovaroitus: huomenna on kuulkaas sellainen tärkeä päivä, että blogini täyttää vuoden! Bileet!! Kannattaa tulla huomenna kuulolle, sillä luvassa on pientä arvontaa blogisynttärien kunniaksi… :)


Kynsilläni / on my nails:

Kiko – 500 Pearly Oleander Pink
Essie – Licorice

Testaamattomien tekniikoiden haaste

Monivärileimaus
Galaksikynnet
Ruffian / Kuunsirppi
Puolikuu / Käännetty ranskalainen
Tavalliset pilkkukynnet (dotticure)
Viuhkasivellinkynnet
Quatrefoil
Pilvikynnet
Blobbicure

---
This is my second manicure for my own challenge with untried techniques and styles (check the first here). The second new style is ruffian, which is not my favorite style in general. I actually could have called this a challenge of my least-favorite techniques, because I guess there is a reason for the fact that I haven’t tried them before… This was again technically pretty okay, but I could have chosen the colours better, even though I really gave my choice a lot of thought. Not a catastrophe but not a great success either... Or what do you think?

9 kommenttia

 1. Toi Kiko on kyllä ihastuttavan sävyinen ja kiva idea tää testaamattomien tekniikoiden testaus! Mä jäin miettimään mikä ois sitten ollu hyvä väriyhdistelmä tuon Kikon kaveriksi mutta mustaan mäkin oisin varmasti päätynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi nätti, täytyy saada sitä kynsille vielä paremminkin! :) Mä ehkä näissä kynsissä oisin kuitenkin vaihtanut pois tuon Kikon ja ottanut tilalle jonkun sinisen tai vihreän cremen, että olisi selvemmin eronnut ihon väristä...

   Poista
 2. Mun mielestä nää on ihan nappivalinnat! Enpäs ole muuten itsekään tehnyt koskaan kynsiä tällä tekniikalla. Jotenkin tavallinen ranskis on mulle jo niin haastava, etten edes uskalla ajatella tätä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! :) Mun mielestä tää taas oli vähemmän pelottava kuin ranskis, jota en ikuna lähtisi yrittämään vapaalla kädellä... Kuvittelen, että tuossa kun rajan ei tarvitse olla niin suora saa vähän enemmän armoa. :)

   Poista
 3. Hei nyt on musta tausta!!! Sopii ainakin näihin kynsiin ihan mielettömän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oli jo new yorkeissa... sopii niihinkin! :)

   Poista
  2. Kiitos Onneli! Muakin alkaa tuo musta tausta miellyttää koko ajan enemmän. Oon kyllä tehnyt muitakin parannuksia kuvausolosuhteissa, eli täytyy ehkä vielä kokeilla valkoistakin parannettuna. Nyt ainakin jonkin aikaa tulee kuitenkin mustaa! :)

   Poista
 4. Ihana lakkaus, ei mielestäni ollenkaan epäonnistunut! Tykkään ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands