Ratakset paikoillaan

torstaina, lokakuuta 15, 2015

Kaikkien leimausfanaatikkojen (ainakin itseni) suosikkimerkki eli aina luotettava ja inspiroiva MoYou London julkaisi jokin aika sitten uuden leimauslaattakokoelman, johon ihastuin ikihyvin. Toki kyseisen brändin vauhti on aika hengästyttävä ja sen jälkeenkin on ilmestynyt ainakin yksi ihastuttava kokoelma - ihan upouudesta jutusta nyt ei siis ole kyse. Puhun nimittäin steampunk-kokoelmasta! En oikein tiedä, miksi edes ihastuin tuohon rataksia ja viktoriaanista tyyliä sisältävään kokoelmaan, mutta tiesin heti ensimmäiset kuvat nähtyäni, että jokin sen laatoista oli saatava.


En enää muista tarkalleen, missä järjestyksessä nämä lakkaukset lähtivät muototumaan. Oli Zoyan Autumn, joka oli vasta saapunut ja jota halusin kokeilla. Oli uusi ihana Steampunk 01 -leimauslaatta. Oli uusia leimauslakkoja MoYou Londonilta. Oli syksy. 


Etsiskelin paria Zoyan kuparinruskealle Autumnille, kun lakkaviuhkasta esiin pomppasi Butter Londonin Wallis. Täydellinen! Murretut värit eivät ole minulle ominaisia eivätkä välttämättä niin kauhean hyvin minulle sovikaan, mutta jokin tässä syksyssä taas sekoittaa pään. Vähän niin kuin kevät ja pastellit! Tai no, pastelleihin olen vähän hurahtanut muutenkin...


Leimauslakkojen kauneuskilpalussa (valintaprosessissa) voiton vei tällä kertaa MoYou Londonin Croco Spark, joka on periaatteessa sinivihreä duochrome. Tässä väriyhdistelmässä ja saatavilla olevassa valossa sininen väri ei kauheasti kyllä päässyt esiin, mutta leimauslakka oli muuten oikein kaunis ja tähän värimaailmaan sopiva. Minulle on muuten noita MoYou Londonin leimauslakkojakin jo melkoisen monta kertynyt - kiinnostaisiko niistä postaus joskus erikseen? Ihan halvimmasta päästä ne eivät ole, mutta toimivat ainakin itselläni erinomaisesti.


Kaikki osaset toimivat mainiosti yhdessä ja erikseen kuin kellon koneiston osaset, joten en keksinyt näistä mitään valittamista. Tykkään noista steampunk-laatan rataksista ja kuvioista jotenkin ihan kauheasti, täytyypä kokeilla niitä pian uudelleenkin. Peukkuun pääsi bonuksena kellotaulu!


Iskeekö tällainen tyyli? Onko steampunk-tyylisuunta tuttu (itselleni ei juurikaan ollut)?


Kynsilläni / on my nails: 

Zoya - Autumn (coppery brown)
Butter London - Wallis (metallic olive green)
MoYou London - Croco Spark (stamping polish)
MoYou London - Stempunk 01 (stamping plate)

---

It was autumn. I had Zoya Autumn I wanted to try. I had my new MoYou London Steampunk 01 plate. I had some new stamping polishes from MoYou London. Sooo... this manicure happened and I was very happy!

14 kommenttia

 1. Todella kivat ja eläväiset. Ihastelin steampunk laattoja mutten vielä ainakaan ostanut :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin ajattelin, että seuraavaksi kun tilaan MoYoulta niin otan ainakin yhden steampunk-laatan, ne on niin hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Siellä oli vaikka mitä muitakin hienoja tästä kokoelmasta, mut mulle tää ykkönen vaikutti monipuolisimmalta.

   Poista
 3. Mielettömän kauniit lakat! Just sellaiset syksyiset pakko saada -kynnet! Mullekin kotiutui yksi steampunk-laatta. Rakastan noita pikkurattaita :). Nyt mun on ihan pakko löytää jostain tuo Zoyan lakka! Hei, tee ihmeessä postaus noista MYL:n leimauslakoista. Mä olen ollut jotenkin siinä käsityksessä, ettei niitä voi edes tilata Briteistä Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Malle! :) Mä jotenkin arvasinkin, että suhun iskee steampunk-laatat, ne on jotenkin visuaalisesti sun tyylisiä. :)

   Täytyypä tehdä niistä leimauslakoissa postausta. Mä en itse asiassa tiedä tosta postista - mä asun itse Luxemburgissa tällä hetkellä ja tänne onnistuu kyllä tilata. Vähän olisi outoa, jos eri EU-maihin olisi eri säännöt mut ei sitä koskaan tiedä...

   Poista
 4. Steampunk on kyllä pop ja odottelen parhaillaan kädet ristissä milloin mun tilaama laatta saapuu ja pääsen testaamaan sitä. Ihanat syksyiset kynnet ja värit on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole! :) Toivottavasti sun laatta myös saapuu pian ja pääset testailemaan!

   Poista
 5. Ihanat! Todella hyvä lakka valinnat tuolle kuviolle, sopii hyvin teemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Melkein vahingossa valikoitui juuri tämä sävynmaailma, mutta se sopii tosiaan hyvin teemaan, niin kun sanoit :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands