Muistutus synttäriarvonnasta!

keskiviikkona, marraskuuta 04, 2015

Heipä hei! Kiireeni, joista olen vihjaillut viime aikojen postauksissa, saivat nyt ylivallan ja päätin pistää blogin hetkeksi pienelle lomalle. Olen yksitellen joutunut tiputtamaan pois kaiken, joka ei ole välttämätöntä juuri tällä hetkellä, ja blogi valitettavasti päätyy tuohon kategoriaan. En usko ehtiväni takaisin blogin ääreen ennen ensi viikon loppua, jos vielä ihan silloinkaan, mutta palaan niin pian kuin vain pystyn!

Sillä välin haluan kuitenkin muistuttaa blogissa edelleen käynnissä olevasta 1-vuotissynttäriarvonnasta! Hyvin ehtii vielä mukaan, sillä arvonta jatkuu perjantai-iltaan asti! :) Arvonnan voittajalle on luvassa kuvassa näkyvä palkinto, joka sisältää joitain tämänhetkisiä lempparituotteitani: kaksi kynsilakkaa, siirtokuvia, käsirasvaa ja kynsilakanpoistoainetta. Tarkemmat tiedot voit katsoa alkuperäisestä arvontapostauksesta. 

Arvontaan voivat osallistua blogini uudet ja vanhat lukijat linkittämässäni postauksessa kerrotuin ohjein. Selvyyden vuoksi korostan vielä, että arvontaan osallistuminen myös tapahtuu siis tuon aiemman postauksen kommenttikentässä!


Kiireistäni huolimatta arvon voittajan heti viikonloppuna, joten arvontavoiton pitäisi lähteä postiin heti ensi viikon alussa! Muistakaahan siis jättää myös toimiva sähköpostiosoite yhteenottoa varten. Sen voi lähettää minulle myös sähköpostilla, jos et halua sitä julkiseksi kommenttikenttään. 

Arvontaonnea! Lupaan palailla taas paremmalla ajalla heti kun vain ehdin! :)


0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands