Paluu normaaliin

tiistaina, marraskuuta 17, 2015

Täällä taas! Parin viikon blogitauon jälkeen on aika palata bloggaamisen pariin. Tauko tuli todella tarpeeseen, sillä vasta sunnuntaina oli ensimmäistä kertaa tauon aikana sellainen olo, että olisin voinut harkita blogipostauksen kirjoittamista tai kuvien käsittelyä. Viimeinen kuukausi on ollut aivan järkyttävän kiireinen, mutta myös tehokas: olen viimeisen parin viikon aikana muun muassa ostanut mieheni kanssa asunnon Suomesta ulkomailta käsin (noh, toki tämä edellytti kahta Suomen reissua), saanut työpaikan Suomesta sekä ajanut Euroopan halki Suomeen ja jälleen takaisin Keski-Eurooppaan. Unohtamatta sitä, että myös nykyisessä työssäni työtä on osunut tälle ajanjaksolle enemmän kuin tarpeeksi... 


Nyt olen palannut hetkeksi arkeen ennen joulukuussa koittavaa Suomeen muuttoa, ja jollain tavalla tällaisen periodin jälkeen arkeen palaaminen tuntuu vähän siltä kuin tervehtyisi pitkän sairastelun jälkeen. Olen ollut niiiiin stressaantunut ja äärirajoilla viimeiset viikot, ettei millekään ylimääräiselle kerta kaikkiaan ollut lainkaan aikaa. Mutta nyt tosiaan näyttää valoisammalta, marraskuun pimeydestäkin huolimatta!

Kynnet koristelin ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa sunnuntaina, ja sekin oli vähän sellainen "takaisin satulaan" -lakkaus - ei erityisen onnistunut. Onneksi arkistosta löytyy paljonkin julkaisemattomia kynsiä, joista on helppo aloittaa bloggailu pikkutauon jälkeen. Nämä kynnet ovat jääneet mieleeni ihan erityisen mieluisina, joten on kiva saada ne nyt viimein blogiinkin. 


Yhdistin näissä kynsissä kaksi Picture Polishin kaunotarta, Bordeaux'n ja Autumnin. Syksyiset sävyt sopivat toisiinsa ihan täydellisesti. Molemmat ovat laadultaan aivan loistavia, kuten Picture Polishin lakat toki yleensäkin. Bordeaux on varsinkin itselleni sellainen rakkauslakka että! Haluaisin näitä kuvia katsoessani heti lakata sillä uudestaan. Halusin jättää näin kauniit lakat oikeutetusti näkyviin, joten tein koristelut Mi Nailsin mivinylseilla. Olen edelleen ihan rakastunut näihin - ne vain toimivat minulla niin hyvin! Aaltovinyyli oli itselleni hieman outo valinta, ja ihmettelinkin kotona, miksi sen olin oikeastaan ostanut. Onneksi keksin kokeilla niitä näin, koska nämä onnistuivat todella hyvin. Aaltovinyyli oli siis tuon paksumman oranssin raidan levyinen - kapean punaisen raidan sain aikaan asettelemalla toisen vinyylin lähelle ensimmäistä ja lakkaamalla punaisella päältä. 


Onneksi oli näin ihanat kynnet varastossa blogipaluuta varten, helppo aloittaa uudelleen! Tekisipä mieleni toteuttaa tällaiset kivat ja yksinkertaiset kynnet nyt taas, kun pieni kynnys ideoiden toteuttamisessa taas tuntuu vaivaavan. Ilmeisesti bloggaamiseen intoa kuitekin löytyy, koska poistin tästä postauksesta sitä uudelleen lukiessani ehkä noin kymmenen huutomerkkiä. Innoissani, minäkö?!!!?


Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Bordeaux
Picture Polish - Autumn
Nail vinyls from Mi Nails

---

I'm back! This past month has been absolutely crazy - I have been to Finland twice (once by car with four full days of driving and two nights on a ferry), bought an apartment with my husband and got a new job! I really needed the break from the blog because I just didn't have time for anything else than what I absolutely had to get done. Now I'm feeling a bit like I would be healing after being ill for a long time - slowly back to normal! 

I haven't really got back to doing my nails yet (or I did one manicure but it wasn't that great), but luckily I had some nice pictures on stock. This manicure looks lovely now and I loved it already back when I did it. I love the combination of Picture Polish Autumn and Bordeaux - they go so nicely together. The vinyls are from Mi Nails which ships also internationally now. I can really recommend their vinyls, since they work really well for me!

16 kommenttia

 1. No onhan nää kyllä tosi nätit lakkaukset!!!!!!!!!! Lisäsin ne sun poistetut huutomerkit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos!!!! Kiva, että lisäsit, olihan tuo teksti ehkä nyt vähän tylsää ilman niitä :D Ainakin vähän vähemmän hysteeristä!!

   Poista
 2. Tosi nätsä väriyhdistelmä! Mulla on joku jumi ton Autumnin kanssa, enkä osaa yhdistää sitä mihinkään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! Jos vaan lakkaat sitä jollekin kynnelle niin ehkä pakon edessä joku yhdistelmä löytyy? Mä voisin kuvitella, että tän kaunokaisen kanssa sopis lähinnä melkein mikä vaan sävy :D

   Poista
 3. Ihanat lakat ja kaunis syksyinen väriyhdistelmä. Tervetuloa Suomeen:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! <3 Miltä se tuntuu muuttaa Suomeen takas? Kauanko ehit asua poissa täältä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! :) Hyvältä se tuntuu! Ehdin asua nyt tällä erää kaksi vuotta, mikä on pisin yhtenäinen aika, minkä olen asunut ulkomailla. Pari kertaa aiemminkin olen asunut muualla ja palannut, joten sinänsä ei ole ihan uutta. Onhan se aina vähän kulttuurishokki suuntaan ja toiseen muuttaessa. :)

   Poista
 5. Huh, just eilen totesin kaverille et en tajua ihmisia jotka haluu muuttaa takas Suomeen. :D Mut kynnet on tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toiveensa kullakin! Mäkin tunnen kyllä paljon ihmisiä, jotka ei varmaan voisi kuvitellakaan muuttavansa Suomeen ulkomailla asumisen jälkeen, mutta en kuulu itse heihin. ;) Kiitos :)

   Poista
 6. Huh, on sulla ehtinyt tapahtua paljon lyhyessä ajassa! Tervetuloa takaisin Suomeen. :) Kynnet on mielettömän ihanat, tosi hyvin sopii nuo värit yhteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands