Pilkutusharjoituksia

perjantaina, marraskuuta 27, 2015

Jatketaanpa taas pienen tauon jälkeen testaamattomien tekniikoiden haasteen parissa. Otin mukaan hieman mystisen haastekohdan "tavalliset pilkkukynnet", mikä vaatinee hieman selitystä. Olen toki käyttänyt pilkkutikkua lakkauksissa, mutta en ole toistaiseksi uskaltautunut kokeilemaan kaikille kynsille tehtyä polka dot -manikyyriä, koska pilkuista ei vain koskaan tule keskenään samankokoisia. 

Tai no, rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että kerran olen yhden kokonaisen aksenttikynnen pilkuttanut, mutta siitä en ottanut kuvia - joten blogin näkökulmasta sitä ei ole tapahtunutkaan! 


Tällä kertaa päätin siis tarttua härkää sarvista ja pilkutella reippaasti saman tien kaikki kynnet. Värimaailmaksi valikoitui minttu-musta, ja päätin hetken mielijohteesta ottaa mukaan myös valkoista raikastamaan kokonaisuutta. Hyvä päätös! Käyttämäni lakat olivat Essien Blanc ja Licorice sekä ihanana minttuna kokoelmassani uusi Kikon Mint Milk. 


Pilkutus onnistui yli odotusten, ja tykkäsin näistä kynsistä kovasti. Kaikkein rauhallisinta kuviotahan tuollainen pilkkumäärä ei muodosta, mutta joskus silmissä vilistävät pilkut näyttävät ihan kivaltakin. Ja siis tiedostan kyllä, että pilkkutikkukonkareille nämä pilkut eivät ole samankokoisia nähneetkään, mutta omalla lähtötasollani tämä oli oikein kelpo suoritus! Tuo yllä oleva kuva on muuten jostain syystä tosi oudon värinen - en saanut sitä korjattua, mutta sormeni eivät oikeasti ole ihan noin keltaiset... 


Testaamattomien tekniikoiden haaste tulee näillä näkymin jatkumaan ensi vuoden puolelle, koska joulu saapuu yllättävän äkkiä ja sitä ennen pitäisi vielä muuttaa maasta toiseen. Mutta mikäpäs siinä, ei se mitään haittaa! Ehkäpä nyt tämän pilkkutikkukokemuksen myötä uskallan joskus tulevaisuudessa tarttua tuohon pelottavaan quatrefoiliinkin!

Monivärileimaus
Galaksikynnet
Puolikuu / Käännetty ranskalainen
Tavalliset pilkkukynnet (dotticure)
Viuhkasivellinkynnet
Quatrefoil
Pilvikynnet
Blobbicure


Kynsilläni / on my nails: 

Essie - Blanc
Essie - Licorice
Kiko - 389 Mint Milk
Dashica - White

---
With this manicure I'm continuing my challenge of untried techniques. You might ask why a manicure done with dotting tool is considered "untried" - this is because I have actually never used dotting tool for all the nails to make regular polka dot nails. The reason for this is that I never manage to make even-sized dots and I have been a bit scared to even try... Well, this try was mostly successful, also because the colours I chose were nice. Pretty good, huh? 

16 kommenttia

 1. Tosi hyvin onnistuneet pilkutukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin kyllä itsekin niihin tyytyväinen :)

   Poista
 2. Pilkkuja, mustaa, valkoista ja minttua = rakkautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat - näillä aineksilla ei onneksi kauhean helposti voi mennä kokonaan metsään! :)

   Poista
 3. Oikein nätit ja hyvin onnistuneet! :) Kirjoitin vahingossa kommentin edelliseen postaukseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin voi käydä! Kiitos paljon Fani :)

   Poista
 4. No johan on onnistuneet pilkut :). Mulla nää aina fuusioituu yhdeksi pallomereksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! Joo niin mullekin käy helposti... Mut nyt oli toimiva lakkakombo ja onnistui!

   Poista
 5. Mun mielestä kyllä ihan täydellistä pilkutusta ja ihanat värit! Tykkään erityisesti tuosta mustia pilkkuja minttuisella pohjalla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Paula! Tää on kyllä munkin lemppariväriyhdistelmiä - ei voi mennä pahasti pieleen! :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands