Kikon geelilakkasetti testissä

torstaina, marraskuuta 19, 2015

Tämä postaus on roikkunut luonnoksissa vaikka miten kauan, mutta nyt päätin vihdoin postailla tämänkin. Syyskuisella Kiko-saalistusreissullani Brysselissä mukaan tarttui kaksi lakkaa Kikon uusista kokoelmista, joiden luvataan kestävän kynsillä kokonaista seitsemän päivää. Näitähän oli pakko päästä testaamaan, joten valitsin Perfect Gel Duo -sarjasta lakan 675 Pink Orchid ja Power Pro Nail Lacquer -sarjasta persikanvärisen (tai no, aprikoosinvärisen!) lakan 06 Apricot. Näistä geelisetti on ymmärtääkseni Limited Edition, eli myynnissä vain rajoitetun ajan, ja Power Pro ilmeisesti jäämässä valikoimaan.Itselläni on aina ollut ongelmia lakkojen pysyvyyden kanssa, joten en oikeastaan näiltä odottanut mitään seitsemän päivän pysyvyyttä. Olen tyytyväinen, jos lakkaukset pysyvät kynsilläni lohkeamatta pari kokonaista päivää. Kärkikulumaa on aika poikkeuksetta näkyvissä aina jo lakkausta seuraavana päivänä. Nykyään, kun kynteni ovat paljon paremmassa kunnossa kuin aiemmin ja käytössä on hyvä alus- ja päällyslakka, on kynsilakkojen pysyvyyskin parantunut merkittävästi, mutta silti parin päivän virheetön kesto on itselleni aina iloinen yllätys. 


Ensin otin testiin geelilakkasetin. Värilakan ja tavallisessa valossa aktivoituvan geelipäällyslakan setti tuntuu aika tavanomaiselta geelilakkasetiltä. Suuri miinus tässä kyllä on se, että ilmeisesti värilakkoja ei saa ostettua erikseen. En oikein ymmärrä tätä, koska kuka nyt tarvitsee jokaiselle värilakalle oman päällyslakan? 

Lakan luvataan säilyttävän kiiltävän pintansa seitsemän päivän ajan, koska päivien kulussa pinta kovettuu entisestään ja pysyy kynsillä hyvin. Tykkään pullojen designista, se on tyylikäs ja arvokkaamman näköinen kuin Kikon tavallisissa pulloissa. Neliönmallisen korkin alla on tavallinen pyöreä korkki, josta saa hyvän otteen.


Pink Orchid on valtavan ihanan värinen fuksia ja sillä lakkaaminen oli kaikin puolin miellyttävää. Väri on voimakas ja tuhti ja peitti lähes yhdellä kerroksella. Itse laitoin kuitenkin kaksi. Lakassa oli jännä, kiva tuoksu - jotenkin kukkea ja epäkynsilakkamainen. Tykkäsin! Päällyslakka oli samoin hyvin toimiva ja kuivui yllättävän nopeasti. Ei kuivumisvauhti tietenkään pikakuivattajan vauhtia vastannut, mutta kuivumisen odottelu ei myöskään ollut toivottoman pitkä. Lopputulos oli todella kaunis ja kiiltävä ja päädyin tuijottelemaan kynsiäni aika paljon ihan ilmankin koristeluita. No, miten se sitten pysyi? Lakkasin kynnet keskiviikkoiltana ja tarkoitukseni oli testailla luvattua viikon pysyvyyttä. Nämä jälkimmäiset kuvat on otettu perjantaiaamuna, ja silloin paristakin kynnestä oli jo irronnut lakkauksen kulma. Tämän postauksen ensimmäinen kynsikuva on itse asiassa eri lakkauskerralta, koska en halunnut tehdä postausta pelkästään lohkeilleilla lakkauksilla... Kiiltoa oli vaikea saada kuviin ja se oli näissä jälkimmäisissä kuvissa jo merkittävästi sumentunut, joten näistä kuvista ei nyt saa ihan kunnollista käsitystä kauniista kiillosta. 

Olin tietysti pettynyt siihen, että jo 1,5 päivän jälkeen lakkaus oli alkanut rapistua, mutta toisaalta kokonaisuus oli vielä ihan siisti. Toisaalta perjantai- ja lauantaiaamun välillä lakkauksessa ei tapahtunut mitään lisärapistumista, joten mietin, olisiko siinä ollut jotain perää, että lakka kovettuu päivien myötä lisää... Täytyy kyllä todeta, että kynsiäni kohtasi näiden kuvien ottamisen aikaan muutenkin joku rapistumiskatastrofi, ja totesin pian, etteivät niillä pysyneet oikein mitkään lakat. Aika ei siis ollut kovin otollinen lakkauksen keston testaamiseen, mutta en sitä tiennyt "testausta" aloittaessani. 


Kokonaisuudessaan olin tähän settiin kuitenkin tyytyväinen ja harkitsen hankkivani näitä lisää. Setin hinta 7.90 euroa eli ole kovin paha, mutta silti vähän ärsyttää, että joutuu väkisin ostamaan uuden päällyslakan. Setin ohjeilla lakkaillessa (kahden minuutin kuivuminen ennen päällyslakan laittamista) päällyslakan suti tosin hiukan värjäytyi eli ehkä tässä on syy siihen, miksi jokaiselle värille on oltava oma päällyslakka. :D Tämä lakka on muuten päässyt kynsilleni jo pari kertaa ensimmäisen kokeilun jälkeen - koristelemattomana pikalakkauksena. Eli ei ollenkaan turha ostos!

Nyt oli muuten Kikon sivuille tullut vastaavia geelisettejä myös glitterlakoilla! Sävyjä oli vain neljä, mutta sitäkin ihanampia... Oi oi, nyt pitää kyllä harkita tilauksen tekemistä! 

Ovatko nämä Kikon "kesto"lakat tuttuja tai kiinnostavatko ne? 

--- 

I've been planning this post for a looong time since I bought some long-lasting polishes from Kiko already this September. I first tried this Perfect Gel Duo set which promises to last for seven days. The shade 675 Pink Orchid is absolutely gorgeous but I didn't find this especially long lasting on my nails. Although my nails were not in very good shape when I tried it... It actually started chipping already the next day. But the shade is lovely and all in all I was quite satisfied - nail polishes in general don't last long on my nails so I wasn't expecting much. I also bought another long-lasting polish from Kiko's Power Pro series and I will be testing it later - stay tuned if you're interested!

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands