Manicures of the Month - October 2015

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan - eikös? Heh, tosi tyylikästä tehdä lokakuun koostepostaus näinkin nopeasti lokakuun päätyttyä kuin marraskuun 18. päivä, mutta eipä tosiaan ollut aikaa aiemmin. Vähitellen takaisin rytmiin... Bloglovinin lukemattomien postausten listankin olen saanut karsittua reilusta 170:stä (!!!) johonkin reiluun sataan. Hyvä minä!

Lokakuussa ehdin päivittää blogia taas ihan kivaan tahtiin, sillä blogissa nähtiin peräti 12 kynnet. Lokakuuhun mahtuivat myös blogini 1-vuotissyntymäpäivät, joita juhlittiin niin synttäriarvonnan kuin uuden, testaamattomien tekniikoiden haasteen merkeissä. Haaste sinänsä on vasta ihan aluillaan, mutta takaisin siihenkin sitten taas jossain vaiheessa. 


Pitemmittä puheitta, tässä ovat lokakuun kynnet, jälleen lähinnä havainnollisesti nimettyinä (en ole hyvä tässä): 


Kivoja lakkauksia mahtui lokakuuhun paljon, mutta omat suosikit oli lopulta aika helppo valita. Noista suosikkeja ovat ehkä vielä oikeanpuoleiset lakkaukset, joissa on käytetty MoYou Londonin Mandala-laattaa. Mitkä olivat omia suosikkejasi?


--- 

Better late than never, huh? Here is a recap of my October manicures. Which ones were your favorites?


6 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) New Yorkilla pitäisi taas lakata, se on niin ihana :)

      Poista
  2. Numerot 3 ja 10 on mun lempparit. Toiset on mielettömän kivan väriset ja niissä on paljon kaikkea. Nuo toiset taas simppelit, mutta juuri siksi niin hienot!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands