Kiko Power Pro Nail Lacquer - Apricot

maanantaina, marraskuuta 23, 2015

Kirjoittelin viime viikolla testailleeni tässä syksyllä kahtakin Kikon kestävämmäksi suunniteltua lakkasarjaa - geelilakkaduoa sekä Power Pro -sarjan lakkaa, johon ei liity mitään erillistä päällys- tai aluslakkaa. Tänään esittelenkin siis tuon Power Pro -sarjan lakan, jonka itselleni hankin sävyssä 06 Apricot. 

Power Prot ovat kaiketi tulleet jäädäkseen, joskaan minulle ei oikein vieläkään ole selvinnyt, millä tavalla nämä nyt eroavat tavallisista lakoista. Ulkonäkö on ainakin ihan erilainen - ja mielestäni tällä kertaa ei varsinaisesti parempaan suuntaan verrattuna tavallisiin Kikoihin. 


Apricot on nimensä mukaisesti aprikoosin värinen eli vaalea persikan sävy - kyllä, kuulostaa oudolta sanoa noin, mutta minkäs teet, että yleisimmin tällaisista sävyistä käytetty sana on juuri persikka. Tässä sarjassa on muuten olemassa myös Peach-niminen sävy, joka onkin juuri hiukan tummempi kuin tämä aprikoosi. En tiedä, mikä minuun on viime kuukausina mennyt, mutta tästäkin sävystä tykkäsin oikein kovasti! Aikaisemmin en ole kauheasti persikkaisille sävyille lämmennyt.


Lakka levittyi muistaakseni oikein nätisti, mutta en valitettavasti muista enää ollenkaan, miten monta kerrosta sitä lakkasin. 99 %:n varmuudella kerroksia oli 2-3, koska tuosta normista poikkeavan tapauksen kyllä muistaisin. Minkäänlaisia agressioita tämän lakan kanssa lakkaamiseen ei liittynyt. ;) 

Kestoksi tällekin luvataan seitsemää päivää, mutta omilla kynsilläni se alkoi rapista pois heti seuraavana päivänä. Erityisen huonoksi en silti kestoa myöskään väittäisi, koska tuosta ajanjaksosta alkoi nähtävästi kynsieni osalta karu talvi, eivätkä mitkään lakat ole pysyneet sen jälkeen huonokuntoisilla kynsilläni. 


Koristeilla mentiin hyvin yksinkertaisella linjalla, ja kynnet saivat päälleen kukkadecalit. Ne ovat muistaakseni Bluesean... taas vuoden kynsibloggari vauhdissa, kun en edes muista, mitä tuotteita lakkaukseen käytin! Pahoittelen :D 

Kivaa, että löytyy edelleen arkistoista tällaisia julkaisukelposia kynsiä, sillä tällä hetkellä niitä ei oikein pääse syntymään tavalliseen tahtiin. Jouduin lyhentämään kynnet hapertumisen takia ihan täysin nysiksi (siis oikeasti nysiksi - en voinut jättää vapaata kasvua juuri ollenkaan), eikä inspiraatiotakaan oikein tunnu löytyvän. Toivottavasti ne nyt nopeasti edes vähän kasvaisivat, niin pääsisin kaikkien kivojen joululakkausten kimppuun, sen luulisi tällaista jouluihmistä inspiroivan! 

---

I wrote last week about Kiko's gel nail polish and told that I tested also another "long-lasting" polish - 06 Apricot from the Power Pro Nail Lacquer series. This is a pretty apricot colour - the shade is cool and goes pretty well with my skin tone. It wasn't particularly long-lasting - in fact, I think it started chipping already the next day. But I have to say that I don't blame it all on the polish, since ever since that time my nails have been increasingly brittle. There are no polishes that could last if it is the nail chipping underneath... 


6 kommenttia

  1. Toivottavasti kynnet kasvavat nopeasti niin pääset toteuttamaan kivoja kynsiä :) nämäkin on nätit, persikka-lakkoja käytän yleensä keväällä/kesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllähän ne kevääseen tosiaan paremmin sopiikin, mutta joskus marraskuuhun tarvitaan vähän piristystä pirteämpien värien kautta! :)

      Poista
  2. Mielettömän ihana lakkaus! Mää vain ihastuneesti huokaillen katon näitä kuvia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, kiitos paljon Katarooma! Ihanaa, että nää oli sun mieleen :)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands