1-vuotissynttäriarvonnan voittaja!

lauantaina, marraskuuta 07, 2015

Ehdin viimein istahtaa hetkeksi alas ja vastata 1-vuotissynttäriarvonnan kommentteihin - kiitos kaikille osallistumisesta ja palautteen jättämisestä! Kaikki kommentit ilahduttivat minua suuresti! Oli tosi kiva nähdä, että monet vanhat lukijat lähtivät mukaan arvontaan ja että muutama uusikin löysi tiensä blogiini. Tervetuloa, toivottavasti viihdytte jatkossakin! 

Olen aina tykännyt lahjojen antamisesta, koska se on niin mukavaa, kun saa ilahduttaa jotakuta, vaikka kyse olisikin vain pienestä materiaalisesta lahjasta. Siispä tykkään myös järjestää arvontoja - aika varmasti niitä taas jatkossa järjestän, kunhan sopiva idea ja (teko)syy löytyy! 
Voittajan arvoin jälleen kerran random.orgin suosiollisella avustuksella. Osallistujia oli mukana tällä kertaa 27 ja arpoja tuli 73 kappaletta - syötin nimet ensin Exceliin ja sen jälkeen siitä kopioin ne random.orgin list randomizeriin. Voittaja löytyi tällä kertaa vanhojen lukijoiden joukosta ja ehkäpä muutamalla lisäarvalla oli tällä kertaa vaikutusta voittoon. Palkinnon voittaa nimittäin....

----- rumpujen pärinää -----
Bunnytailnails!
Paljon onnea voittajalle! :) Lähetän sähköpostia voitosta palkinnon lähettämistä varten. Vähän lisää siirtokuvia Mallelle testattavaksi! :D Kiitos kaikille osallistumisesta ja mukavaa viikonloppua! Palailen varsinaisiin blogipostauksiin jahka kiireeni hiukan hellittävät. 

6 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands