Heippa marraskuu

maanantaina, marraskuuta 30, 2015

Marraskuun viimeinen päivä - oli jo aikakin... Marraskuu on taas jotenkin ottanut aika koville tänä vuonna, ja alkukuukauden stressistä toipumiseen on mennyt paljon aikaa. Tietystikään joulukuuhun siirtyminen ei tarkoita mitään maagista muutosta tilanteessa, mutta ainakin sitä voi yrittää asennoitua tähän talveen jotenkin uudelleen. 

Muutto on edessä enää parin vaivaisen viikon jälkeen, joten siihenkin täytyy nyt alkaa valmistautua ihan tosissaan. Muuttokiireet saattavat kyllä sotkea joulukuussakin bloggaustahtia, mutta yritän ehtiä tänne sentään aina välillä!


Marraskuun viimeisinä kynsinä nähdään mielestäni hieman epäonnistuneet musta-harmaat kynnet. Hain inspiraatiota Instagram-käyttäjä @sevenseasofpolishin (suosittelen seuraamaan - upeita kynsiä!) näistä kynsistä, mutta omani eivät kyllä valitettavasti onnistuneet toivotulla tavalla. Pohjalla kynsillä on kolmessa kynnessä Dollish Polishin mustavalkoinen glitteri You Know Nothing Jon Snow ja etusormessa ja peukalossa OPIn Embrace the Gray. Pohjavärien asettelu kynsille oli ehkä se suurin ongelma, josta kaikki lähti liikkeelle - olisi vaan pitänyt kopioida @sevenseasofpolishin lakkauksesta nimettömän aksenttikynsi eikä lähteä sooloilemaan!


Koska pohjalakkaus oli vähän outo, päädyin leimaamaan kolme kynttä, mikä sekin nyt ehkä jälkikäteen näyttää vähän oudolta. Samanlaista kaunista leimakuviotakaan minulla ei ollut, joten kynsille pääsi tuollainen lasi-ikkunaa muistuttava kuvio MoYou Londonin Gothic 12 -laatalta. Luulin leimojen onnistuneen kelvollisesti, mutta kuvia katsoessa niistä löytyy vaikka minkälaista vikaa - kohdistus on pielessä, leima on vino, reikiä on, päällyslakka levittänyt leimaa. Huoh, joskus ei vain onnistu...


Pahoittelen tätä valitusvirttä, mutta näiden kynsien julkaisu vielä marraskuun puolella oli tarkoituksellinen juttu. Tiesin nimittäin, että näistä en välttämättä keksi niin paljon positiivista sanottavaa, ja halusin saada sen pois alta marraskuussa. Joulukuussa sitten iloisemmalla mielellä, eikös vain? (yritän vakuuttaa lähinnä itseni) :)


Kynsilläni / on my nails: 

Dollish Polish - You Know Nothing Jon Snow (black and white glitter)
OPI - Embrace the Gray (grey creme)
Dashica - Black (black stamping polish)
MoYou London - Gothic 12 (stampin plate)

---
Finally it is the last day of November. I'm so ready to move on - this November hasn't been very easy. I've mostly been very tired because of all the stress in the beginning of the month. Now our move is only a couple of weeks away so there is some more stress ahead - hopefully it will all go smoothly. 

These nails are a bit grey and dull just like November and that's why I wanted to publish them in November. I was trying to imitate these cute nails by talented @sevenseasofpolish, but I wasn't very successful. I don't actually have anything positive to say about these nails so I'll just leave it here. I'll try to be back with a more positive note tomorrow! :)

8 kommenttia

 1. Onhan nämä kivat, suotta synkistelet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ehkäpä vaan nyt kaikki muutkin synkkyydet sai katsomaan näitä kynsiä negatiivisin lasein... Itse sitä on aina niin kriittinen.

   Poista
 2. Mustakin nämä ovat kivat! Tsemppiä nyt muuttoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tsempeistä myös! Sitä tarvitaan :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands