Talvitunnelmaa

tiistaina, joulukuuta 01, 2015

Joulukuu, kiva kuu! Hypätäänpäs pois eilisen synkistelytunnelmista ja katsotaan valoisampaan joulukuuhun päin! No, paljon riittää tässä hommaa ennen kuin joidenkin viikkojen päästä pääsee rauhoittumaan joulun viettoon, mutta tarkoitus on yrittää pysyä mahdollisimman positiivisena. Siinä ajatuksessa valitsin tänään blogiin talviset lumihiutalekynnet, jotka ovat olleet viime viikkojen kynsimasistelukauden harvoja valopilkkuja.


Ajatus lähti testaamattomien lakkojen viuhkasta, jossa viimein Peggy Sagen keväästä asti odottanut vaaleansininen glitter vaikutti siltä, että nyt on sen aika päästä kynsille. Pari muuta saman sarjan lakkaa testailinkin jo heti keväällä ne hankittuani (ks. täällä  ja täällä), mutta tämä ressukka jäi pitkäksi aikaa pyörimään testaamattomien joukkoon. Ajattelin, että joskus sen aika koittaa, joten en yrittänyt väkisin keksiä sille mitään lakkausta, kun inspiraatiota ei ollut. Nyt se iski vahvana: lumihiutalekynnet!


Lakassa on vaaleansinisellä pohjalla valkoista mattaglitteriä, mikä loi aika itsestään tuollaisen lumisademaisen tunnelman. Kerrostin sen itsensä päälle, vaikka aloittaessani jo aavistelin, että jotain peittävämpää olisi ehkä kannattanut pohjalle lakata. Kolme kerrosta riitti jotenkuten, mutta muutamaan kynteen taisin lisätä ihmeellisen kaljumman kohdan päälle neljännen kerroksen. Jotain kontrastia piti kynsille kuitenkin myös saada, joten lakkasin nimettömän aksenttikynnen niin ikään ihanalla lakalla, A Englandin Queen of Scotsilla. Tällä kertaa osasin eilisistä kynsistä oppineena jättää eri värisen pohjan vain yhteen kynteen.


Lumihiutaleleima löytyi Cici & Sisin laatasta 04. Sinisen leiman tein lopulta China Glazen Scandalous Shenanigansilla, koska Queen of Scots ei yllättävää kyllä ole kovin hyvä leimauslakka. Se peittää helposti yhdellä kerroksella, joten en ihan ymmärrä, miksi se ei toimi kunnolla leimauksessa. Leimausjälki jää jotenkin kovin utuiseksi, vaikka muuten se näyttää kyllä melkein saman väriseltä kuin tämä China Glaze.

Lumihiutalekynsiä on blogeissa viime viikkona alkanut näkyä paljon, mutta se sopii minulle, koska näitähän on aina kiva katsella. Vai miten on, joko kohta uhkaa kyllästyminen?Kynsilläni / on my nails:

Peggy Sage – Blue Icing (light blue glitter)
A England – Queen of Scots (dark blue)
China Glaze – Scandalous Shenanigans (dark blue for stamping)
Cici & Sisi 04 (stamping plate)

---
My mood was a bit dark yesterday but my intention is to turn a new page today and stay positive in December, at least as much as humanly possible. That’s why I decided to start December on the blog with a manicure I liked very much (which has been rare these last few weeks).

I was browsing through my untried polishes when I got a strong feeling that it was finally time to use Peggy Sage Blue Icing which I purchased already this spring. It must have been my oldest untried polish… I never found any inspiration for it after buying it and I didn’t try to force it. And I’m glad I didn’t because it was perfect now for a little snowstorm on my nails! The other beauty is A England Queen of Scots, which was as reliable as before. Although it isn’t very good for stamping, which is weird considering that it effectively covers my nails in just one simple coat. I really liked these! I have seen already several snowflake manicures but I’m not bored yet – are you?


8 kommenttia

 1. Eihän näihin voi kyllästyä koskaan :).

  VastaaPoista
 2. Uskomattoman ihanat kynnet! Mä en ainakaan kyllästy lumihiutalelakkauksiin. Olen huomannut myös, ettei Queen of Scots toimi leimauksessa, vaikka niin voisi luulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Neilikka! :) Se on kyllä jotenkin mystistä, miksei se toimi...

   Poista
 3. On kyllä upeat<3 Hyvin sopii tuo Peggyn lakka näihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Fani! Joo se oli helppo, kun se näyttää lumisateelta ihan sellaisenaan. :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands