Manicures of the Month - November 2015

torstaina, joulukuuta 03, 2015

Marraskuun alussa pidin pientä blogitaukoa muiden kiireden takia, joten marraskuussa blogissa julkaistujen kynsien saldo jäi vähän laihaksi. Yhteensä ehdin julkaista blogissa viidet kynnet, ja iso osa kuusta meni yksivärisillä lakkauksilla. 
Marraskuussa vajosin myös osittain muiden kiireiden takia pienoiseen kynsimasennukseen. Kynsien laittamiseen ei oikein tuntunut löytyvän aikaa, energiaa eikä inspiraatiota. Jouduin myös lyhentämään kynnet ihan lyhyiksi, mikä ei ainakaan auttanut inspiraation löytämisessä. 

Joku, jolla kynnet pysyvät luonnostaan kauniin pitkinä, ei edes ehkä ymmärrä tätä eroa, koska kynteni ovat parhaimmillaankin aika lyhyet. Näistä kynsistä vain nuo viimeiset on tehty sen jälkeen, kun jouduin viilaamaan kynsistä lähes koko vapaan kasvun rajan pois eli muissa kynsissä pituus on itselleni tavanomaisempi, joskaan ei siis erityisen pitkä niissäkään. Jotenkin tuo ero on kuitenkin itselleni merkittävä, ja koristelujen keksiminen tynkäkynsille on tuntunut hankalalta. Kaipa kaikilla on jokin "oma" pituus, jossa kynnet tuntuvat itselle parhaimmalta. 

Lisäksi lyhyissä kynsissä korostuu tuo nimettömän ja keskisormen kynnen epäsuhtaisuus - nimettömän kynsipeti kun on minulla luonnostaan niin paljon pidempi kuin keskisormessa, että se täytyy käytännössä viilata lyhyemmäksi kuin keskisormen kynsi, jotta se ei näytä pidemmältä. Tynkäkynsissä tämä ei oikein helposti onnistu, ja siksi kynnet usein näyttävät eri pituisilta, mikä aina ärsyttää.


Suosikkeja näistä kynsistä kuitenkin löytyi jopa kolme kappaletta. Näistä kaikista lakkauksista tykkäsin kovasti! Jos pitäisi vain yksi suosikkilakkaus, olisi se varmaan tuo punaoranssi aaltolakkaus. 

Mitkä olivat omat suosikkisi näistä?

---

As I have told already several times, my November was very busy, and that's why I only published five manicures on the blog. Most of these were done already before November, when I had to shorten my nails dramatically (see the last manicure). The difference might not seem that big to someone with naturally long nails but for me it feels pretty drastic and I've been struggling with inspiration. I still managed to find three favorites this month - which was yours? 

3 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands