Kuulumisia ja raitaliukua

maanantaina, joulukuuta 21, 2015

No niin! Ei-niin-yllättävästi muutto vei ajan ja voimat, ja blogi joutui sivuraiteille viimeisen parin viikon ajaksi. Nyt olen muuttanut Suomeen pääkaupunkiseudulle, ja vähitellen on aika virittäytyä joulun viettoon. Uusi asunto on täydessä kaaoksessa ja tavarat ties missä laatikoissa, mutta asioiden valmiiksi saamisella ei onneksi tässä kohtaa ole kiire!

En muuten suosittele kenellekään lähestulkoon parin sadan lakkapullon muuttamista maasta toiseen, varsinkaan neuroottisille luonteille... Kun kyseessä on kai jonkinlainen turvallisuusriskikin, käytin aivan tuhottomasti aikaa lakkapullojen pakkaamiseen yksitellen kuplamuoviin ja sen jälkeen pienempiin rasioihin, jotka vielä pakkasin isompien laatikoiden keskelle turvallisesti, ei liian montaa rasiaa samaan laatikkoon... Hullu mikä hullu.


Näistä kynsistä piti alun perin tulla jotain tämän kaltaista, mutta en lopulta osannut toteuttaa niitä oikein. Tai en tiedä menikö mitään varsinaisesti väärin, mutta yhteen kynteen kokeiltuani oli todettava, että se ei kerta kaikkiaan näyttänyt hyvältä. Kynsistä tuli siis yksinkertaisemmat kuin olin alun perin ajatellut, mutta toisaalta ihan kivat näinkin. Tykkäsin niistä alun perin ihan hulluna, mutta pidemmän päälle ne alkoivat jotenkin tympiä.


Ainakin yksi asia näissä kynsissä on kyllä todella hehkuttamisen arvoinen - nimittäin Mi Nailsin raitavinyylit! Tykkään hirveästi tuollaisista ohuista raidoista, mutta en millään jaksaisi vääntää niitä kynsiteipeillä tai yksittäisillä vinyyleillä. Nyt en äkkiseltään muista, oliko näitä raitoja muunkin paksuisia, mutta jos ei niin pitäisi olla - niin nerokasta, tarvitsen näitä kaiken paksuisina! 

Omani ainakin irtosivat arkista ilman temppuilua ja asettuivat kynsille kohtuullisen suoraan. Ihan piikkisuoraa ja tasapaksuista tulosta näillä ei ehkä saa aikaan, koska useamman raidan sisältävä arkki taipuu kynnen kaaren mukaan, mutta itselleni tulos oli oikein tyydyttävä.


Lakkasin pohjalle Picture Polishin vaaleanharmaan LakoDomin, ja raidat tein saman merkin Eyrella. Koska ajatukseni oli liu'uttaa väriä myös kynnen alaosaan, tuputtelin Eyren kynnelle meikkisienellä. Yksi kerros ei ihan riittänyt, joten lisäsin kärkiin väriä suoraan sudillakin. Lopputulos muistuttaa hiukan myös the Nailasaurus-blogin Sammyn vesiputouskynsiä - ehkä myös siksi, että kynteni ovat näissä tosi lyhyet.

Raitavinyylit siis olivat näiden kynsien suuri hitti, ja olen niitä ehtinyt tämän jälkeen käyttää jo kerran uudelleenkin. Superhelppoa ja kiva lopputulos!


Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - LakoDom
Picture Polish - Eyre
Stripe vinyls from Mi Nails

---

Sorry for my absence from the blog - I have been moving apartments and countries and I am now back in Finland! Unsurprisingly the move took all my time and energy so I haven't had any time for the blog or my nails lately... And now I'm slowly trying to tune into Christmas! 

These nails are from a while back already, and the most interesting thing about them is the use of stripe vinyls from Mi Nails. I really like thin stripes on nails but I'm way too lazy to use nail tape for them, so these were a perfect option for me! I was trying to achieve a result like this but it didn't really look good so I had to simplify the plan a bit. The manicure turned out quite okay, although I got a bit bored with it pretty soon. Do you like stripes on nails? How do you prefer to make them?

9 kommenttia

 1. Veikeät raidat! Mukavaa joulunodotusta kaaoksesta huolimatta:)

  VastaaPoista
 2. Tykkään näistä kynsistä ihan hulluna! <3

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet ja tervetuloa suomeen =)

  VastaaPoista
 4. Kauniit PP-lakkaukset :). Tervetuloa Suomeen kynsilakkoinesi! Mä en suostu muuttamaan enää koskaan. Olen nimittäin hankkinut yli tuhat kynsilakkaa edellisen muuton jälkeen, joten saattaisin menettää hermoni noiden pakkaamisessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Malle! Se pakkaaminen oli kyllä aika tuskaista, en suosittele. Varsinkin pitkän matkan muuttoon liittyi aika paljon säätöä...

   Poista
 5. Tervetuloa takaisin Suomeen ja pk-seudulle! :) Mä voin niiin kuvitella tuon muuttohässäkän noiden lakkojen kanssa, voi apua :D Onneksi selvisit, ja lakatkin pääsi turvallisesti perille :)
  Kynnet on oikein somat <3

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands