Kaksivärileimauksia samanlaisilla väreillä

keskiviikkona, joulukuuta 09, 2015

Kuten blogini lukijat ovatkin varmaan huomanneet, kynsien koristelussa leimaaminen on yksi lempitekniikoistani. Jostain syystä en silti ole kauheasti harrastanut leimauslakkojen kanssa leikkimistä esimerkiksi leimaamalla monella värillä tai liukuvärillä. Ihan muutaman kerran olen värittänyt leimoja vesivärilakoilla, ja muutaman leimadecalinkin olen tehnyt. Muuten olen sen sijaan yleensä aika tylsä leimailija… 
 
Asia piti tietysti korjata nyt näin testaamattomien tekniikoiden haasteen muodossa, joten otin haasteeseen mukaan monivärileimauksen. Valitettavasti tämä tuotokseni on nyt kyllä tässä kategoriassa aika tylsä, mutta täytyy sitten vaan joskus kokeilla tätä uudelleenkin.Pohjalla kynsillä on kaunis Dance Legendin Chameleon-sarjan Wazowski, joka on ihana vihreänsävyinen multi-/duochrome. Innostuin aikaisemmin hankkimastani Boggsista niin paljon, että en voinut vastustaa tätä. Wazowskin multichrome-efekti ei ole niin selvä kuin Boggsin, mutta kaunis se on kuin mikä.  Tämä oikeastaan shiftailee enemmänkin erilaisten vihreän sävyjen välillä, joten siksi se on mielestäni ehkä enemmän duochrome kuin multichrome.

Opinpa muuten sellaisenkin seikan tässä, että tämän Chameleon-kokoelman lakat on nimetty Monsterit Oy -elokuvan mukaan! En ole nähnyt sitä, joten ei ihme, etten tunnistanut… 


 
Wazowski ei kyllä näissä kynsissä pääse kunnolla oikeuksiinsa, koska menin peittämään sen aika peittävillä leimoilla. Nyt päästään siihen monivärileimausosioon, koska käytin leimassa China Glazen Scandalous Shenanigansia ja Hit the Bottlen I Wish I Was a Mermaidia. Kaksivärisyys jää vähän epäselväksi, mutta niissä kohdissa, joissa se näkyy, on raja turhankin selvä. Ei oo kuulkaa helppoa! 

Leimakuvio on kiva kiehkura Cici & Sisin laatasta 03. Keskisormessa se saattaa olla on ainakin kahteen useampaan kertaan päällekkäin, koska bloggari saattoi olla olla hieman laiska kynsiä lakkaillessa. Leima epäonnistui? Mitäs tuosta, uusi vaan päälle eikä kukaan huomaa mitään… eihän?!
Hit the Bottlen pullolle kävi pieni tapaturma, koska kynsilakkatahraa pullosta poistaessani päädyin vahingossa poistamaan koko etiketin… Yksi pyyhkäisy ja hups vaan se oli mennyttä. No, pääasia, että itse tiedän, mikä lakka se on. 


Testaamattomien tekniikoiden haaste 

Monivärileimaus
Galaksikynnet
Puolikuu / Käännetty ranskalainen
Viuhkasivellinkynnet
Quatrefoil
Pilvikynnet
Blobbicure
 
 

 
Kynsilläni / on my nails:
  
Dance Legend – Wazowski  
China Glaze – Scandalous Shenanigans (blue stamping polish) 
Hit the Bottle – I Wish I Was a Mermaid (turquoise stamping polish)  
Cici & Sisi – 03 (stamping plate) 

--- 


Even though I love stamping my nails, I rarely play with stamping and – believe it or not – I had never used several colours for stamping at the same time before this manicure. That’s why I took it as a part of my untried techniques’ challenge. The polishes I used were not the best for this kind of manicure since you can’t really spot the different colours, but otherwise the nails were pretty. The gorgeous base colous is Wazowski by Dance Legend – a duo/multichrome that shifts between different shades of green. So pretty! 

6 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands