Hyvää joulua!

perjantaina, joulukuuta 25, 2015

Taas täytyy syödä sanansa ja todeta, etteivät suunnitelmani joulukynsien julkaisun suhteen sitten toteutuneetkaan lainkaan niin kuin ajattelin. Mutta jouluna haluan keskittyä positiiviseen, joten näiden kynsien myötä haluan toivottaa koko blogimaailmalle hyvää joulua! Onnellista joulupäivää ja rentoja päiviä, nauttikaa joutilaisuudesta! 


Raidallisissa kynsissä yhdistyvät ihanat elementit: Picture Polishin Bridget, joka on aivan täydellinen joululakka, OPIn Honey Ryder sekä Mi Nailsin raitavinyylit. Yksinkertaista, mutta niin täydellistä. Rusettikoriste on sama kuin edellisissäkin kynsissä, koska se vain sopii niin saumattomasti jouluiseen tunnelmaan. En muuten ole ainoa, jonka mielestä Bridget on täydellinen jouluun, koska Charming Nailsin Taina oli tehnyt saman havainnon. Ihana lakka!


Hyvää joulua itse kullekin!

--- 

My plans for publishing Christmas nails on blog were not realized after all, but never mind: Christmas is about all things positive, so I just want to wish you all a Very Merry Christmas! This manicure is very simple yet beautiful: Bridget from Picture Polish is a perfect red for Christmas and Honey Ryder from OPI complements it nicely. The stripe vinyls from Mi Nails were really easy to use again. Happy Christmas to all!


5 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands