Vuoteen 2016

keskiviikkona, tammikuuta 06, 2016

Uusi vuosi ja vanhat kiireet! Olen todella pahoillani, että olen joutunut edelleen laiminlyömään blogiani, mutta maasta toiseen muutto, joulu ja uuden työn aloitus tämän viikon maanantaina ovat vieneet kaiken aikani ja energiani. Suoraan sanottuna kyllä kuvittelin, että tähän mennessä olisimme jo pidemmällä tavaroiden purkamisessa, vaikka ajattelinkin, että täällä päässä en ota asiasta mitään stressiä. Olisihan se asunto kiva saada joskus valmiiksikin... Hitaasti siis etenee tavaroiden järjestely, mutta sentään etenee.


Blogi ei kylläkään ole ainoa harrastukseni, joka on joutunut sivuun, vaan en ole myöskään esimerkiksi koko joulun aikana yrittänytkään lukea mitään kirjaa, vaikka lukeminalla rentoutuminen mielestäni kuuluu olennaisesti jouluun. Myöskään salille tai muuten liikkumaan en ole ehtinyt kuin pari hassua kertaa sitten joulukuun puolivälin. Kynsiä olen lakannut lähinnä yksivärisiksi, jos sitäkään... Tämä tilanne valitettavasti jatkunee toistaiseksi niin kauan kunnes asunto alkaa tulla valmiiksi ja arki asettua uusiin uomiinsa.

On minulla kuitenkin myös kynnet esiteltävänä: nämä ovat joulukuulta, mutta sen verran kivat, että ehdottomasti ansaitsevat päästä blogiin vielä tässä vaiheessa. En pyrkinyt näillä lakkauksilla mihinkään erityiseen päämäärään, mutta niiden valmistuttua minulle tuli niistä hyvin vahvasti Belegwen mieleen. Tuleeko kenellekään muulle samanlaista mielikuvaa? Belegwen-leimausgurun tasolle näillä (nysä)kynsillä ei tietenkään päästä, mutta voisinpa omistaa nämä kynnet nyt hänelle kunnianosoituksena! Kiitos (alitajuisesta) inspiraatiosta Belegwenille, jonka kynnet ovat aina virheettömän kauniita! :)Päävärinä kynsillä on Dance Legendin kaunis ja neutraali Pine Bark, jonka seuralaiseksi valitsin Zoyan niin ikään ihanan mustan tekstuurin Dahlian. Leimaus on tehty Dashican mustalla Cisi & Sisin laatasta 05. Näistä tuli kyllä oikein kivat ja tasapainoiset kynnet!
Kynsilläni / on my nails: 

Dance Legend - Pine Bark
Zoya - Dahlia
Dashica black (stamping polish) 
Cici & Sisi 05 (stamping plate)

---

I have to say again that I'm sorry for being so absent from the blog - I have been moving, spending Christmas and starting a new job so I haven't had any time for my hobbies lately. Now there's finally light at the end of the tunnel but I believe it will still be some time before I can get back to my normal rhythm. I did this manicure already last December but I didn't have time before to publish it. The design somehow reminds me of a Finnish blogger Belegwen - it's not as nice as her nails but I want to dedicate this manicure for here. Thanks for being an inspiration! 


12 kommenttia

 1. Nyt kun muuten sanoit, niin kyllä niistä tulee mieleen Belegwen! :D Oikein mahtavat kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaanpa näihin ikivanhoihin kommentteihin, kun on valitettavasti aikoinaan jäänyt... Kiitos Fani! :)

   Poista
 2. Ihanaa kuulla sustakin! Mullakin on ollut hirveän kiireistä lähiviikkoina, ja erityisesti tämä blogien lukeminen on jäänyt vähän heitteille. Nämä kynnet on muuten hurjan kauniit, jotenkin todella luonnollisen hempeät :) ♥

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos kehuista! ♥ En mä omasta mielestäni mikään guru ole, tuleehan mulla paljon epäonnistumisiakin. :D :D Superkauniit kynnet, värimaailma miellyttää kyllä omaa silmää älyttömästi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Belegwen, vaikka näin kovasti jälkikäteen! Kyllähän sä nyt mun mielestä aika guru olet - kiitos jatkuvasta inspiraatiosta!

   Poista
 4. Ihanan harmoninen värimaailma tässä :) ja muutenkin kaunis lakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands