Uusi alku - new beginnings

maanantaina, huhtikuuta 04, 2016

Käsi ylös, kuka odotti minun vielä palaavan blogimaailmaan? Tai oikeastaan, käsi ylös - onko siellä vielä joku tämän lähes kolmen kuukauden mittaiseksi venähtäneen blogitaukoni jälkeen? Pahoittelen ilmoittamatonta blogilomaani, joka vaan venyi ja venyi - se ei ollut kovin suunniteltu, mutta arkielämän kiireet vain veivät mennessään. Alkuvuodesta kuvittelin vielä pääseväni takaisin blogihevosen selkään nopeasti, mutta muutto ja uuden työn aloitus sekoittivat kuvioni ihan täysin. Esimerkiksi lakkauspiste kotonamme ei ole oikeastaan vieläkään (!) löytänyt lopullista muotoaan, joten kynsien lakkailu ylipäätään oli koko alkuvuoden aika huonolla tolalla.


Paluuta olen kuitenkin aktiivisesti suunnitellut koko tämän ajan, ja nyt se toivottavasti vihdoin on todellisuutta. Tiedättehän te, miten vaikeaa on esimerkiksi liikuntaharrastukseen tulleen tauon jälkeen aloittaa uudelleen? No, koin tämän blogiharrastuksen kanssa jotenkin samanlaisia tunteita. Nyt kuitenkin kevään myötä olen toivottavasti saamassa työni vähän paremin balanssiin ja uutta energiaa ja aikaa myös bloggaukseen. Kunnianhimoton tavoitteeni nyt aluksi on päästä edes yhteen postaukseen viikossa, mutta tästä tavoitteesta aion (yrittää) pitää kiinni!

Ensimmäisiksi tauon jälkeen julkaisemiksini kynsiksi valitsin uutta alkua ja kevättä symboloivat kirsikankukkakynnet. Epämukavuusalueella voi joskus olla ihan mukavaakin ja ainakin siellä on hyvä välillä käydä - siispä nämä kynnet on minulle hyvin epätyypillisesti käsin maalattu! Omaan tasooni nähden olen lopputulokseen oikein tyytyväinen. 


"Inspiraatio" käsinmaalaukseen syntyi ajatuksesta täyttää joskus kauan sitten syksyllä annettu lupaus arvioida muutamia Born Pretty Storen tuotteita. BPS:n paketti reissasi matkoillaan muistaakseni reilun parin kuukauden ajan ja saapui luokseni juuri ennen pahinta muuttohärdelliä, jolloin uusien kynsituotteiden testaaminen oli hyvin kaukana omalla prioriteettilistallani. Onneksi paketti kuitenkin ehti saapua ennen muuttoa maasta toiseen, koska siinä rytäkässä se olisi kyllä varmasti kadonnut lopullisesti. 

Yksi testiin pyytämistäni tuotteista oli tällainen ohutpäinen sivellin, koska olin nähtävästi jo silloin päättänyt haastaa itseäni enemmän. Sivellin toimitettiin alimassa kuvassa näkyvässä muovikotelossa, ja kultaisen osion varresta saa irroitettua korkiksi siveltimelle.


Lakkasin pohjalle Picture Polishin hentoisen sinisen Skyn. Kirsikankukkapuun oksat maalasin siveltimellä yhdellä ainoista ruskeista lakoistani. Sivellintä oli ihan miellyttävä käyttää ja sain sillä yllättävänkin kivaa jälkeä aikaiseksi kynsilakalla. Akryylimaaleja en omista, mutta olen kyllä ajatellut niitäkin jossain vaiheessa kokeilla. Niillä kai maalailun pitäisi sujua vielä paremmin kuin kynsilakoilla. Kukkaset tein tällä kertaa helpoimmalla mahdollisella tavalla eli pilkkutikulla. Ihan kivat, abstraktit kirsikankukat näistäkin tuli!


Todistettavasti lakkasin ja koristelin samalla tavalla myös toisen käden! Käsinmaalailu vasemmalla kädellä menee jo todella hc-koristelun puoleen omilla taidoillani. Ei siis ehkä ole vahinko, että oikean käden osalta kuva ei ole niin kauhean tarkka... ;)

Kaikean kaikkiaan ihan mukava sivellintuttavuus tämä BPS:n sivellin, vaikkakin kyllä yhdenkin käytön aikana harjakset alkoivat hiukan harittaa. En tosin ole kohdannut sivellintä, jossa näin ei olisi käynyt. Vähän himottaisi kokeilla sitä kaikkien kehumaa Picture Polishin sivellintä... Onko kuulolla ketään PP:n siveltimiä omistavia, kannattaako niihin panostaa? Jatkossa tätä BPS:n sivellintä voisi hiukan ehkä entisetään trimmata vielä ohuemman jäljen saavuttamiseksi.Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Sky
Only You - Crazy Brownie
Picture Polish - Grace


No niin, tässä se nyt sitten oli, suuri paluuni! Kiitos, jos olet vielä siellä ja luit tämän - se merkitsee minulle paljon. Katsotaan, josko nyt onnistuisi blogirytmin pitäminen edes harvakseltaan - wish me luck! :)

--- 

So, I'm back! Or at least I'm trying to  make a comeback with a fresh start. It's finally spring in Finland and I feel my energy returning. I started a new job in January and it has been a struggle to finish decorating the new apartment amidst the chaos of moving countries and changing jobs. But, there is indeed light at the end of the tunnel! I finally feel ready to start blogging again - my humble goal is to publish at least one post per week, at least in the beginning. We'll see how that goes. 

This first manicure I'm publishing is very fresh and happy. It was inspired by spring - cherry blossoms! I decided to go straight to the deep end and paint these blossoms by hand. That's not really one of my strengths as some of you may know... But I succeeded pretty well in my opinion! 

I was testing this nail art brush from Born Pretty Store. I received it for review for months ago, while I was still living in Luxembourg. The package was delayed for a couple of months so I only received it right before the move when I didn't really have time to do the reviews anymore. But better late than never, right? The brush was easy to use and as you can see, even a beginner like me managed to paint some pretty decent lines. It did get a bit spread after the use but that's nothing new to me - all my brushes have had the same problem. I might trim it a bit for the next time for even thinner lines. All in all, very positive experience for hand painting! I really need to practice this more. 

18 kommenttia

 1. Söpöt kirsikkapuunoksat kynsillä - oikein keväiset lakkaukset!
  Kiva kun palasit! Tauot täällä sanellaan tottakai itse, mutta ehdin minäkin käydä jossain välissä ihmettelemässä oliko siitä jotakin ilmoitusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S ja tosi kiva kuulla, että olet vielä kuulolla ja kaipaillutkin! :) Pahoittelen tosiaan kovasti, että katosin ilmoittamatta - olin kai vähän liian poikki ja toisaalta turhan optimistinen paluuaikataulun suhteen. Jos nyt onnistuisi! :)

   Poista
 2. Kaunis lakkaus, ihanan keväinen :) Mukavaa nähdä sun kynsiä pitkästä aikaa. Kävin itsekin tuossa jossain välissä katselemassa, että onko susta kuulunut mitään, eli kaipailtu on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia! Kyllä lämmittää mieltä, että kaipailtu on - tosi kivalta tuntuu palata tähän yhteisöön! :)

   Poista
 3. o/ Täällä ollaan, niinkun tiesitkin :) Ihanaa saada sut takasin! ♥

  Ja nää kirsikankukat on kyllä ihanat, tulee ihan joku Marimekon printti mieleen tästä lakkauksesta! Tyylikkäät siis kaikin puolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena Sofia! Ja kiitos vielä siitä fb-kyselystäkin, tuli kyllä hyvä mieli! Paluu tosiaan oli kyllä jo ihan lähellä, mutta sitä kivampi vastata, että kohta kohta... :)

   Poista
 4. Hauskaa, että palailet blogitauolta. Mä oon ainakin odottanut sitä kovasti. Kauniit kynnet oot lakannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Neilikka! Ja kiitos kovasti, että olet odotellut, niin kiva tulla takaisin! :)

   Poista
 5. Kyllä täällä on odoteltu :) kiva kun tulit takaisin kauniiden kynsien kanssa. Minulla on paljon erilaisia siveltimiä mutta kyllä Picture Polishin siveltimet on parhaat. Jos enemmän maalailee niin ehdottomasti kannattaa panostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina, ihana kuulla! Kivalta tuntuu paluu kaikin puolin. :) Kiitos PP-suosituksesta - kyllä niihin ehkä täytyy panostaa, jos tästä maalailusta enemmän innostuu!

   Poista
 6. Onpa niin mukavaa saada sut takaisin kehiin! <3 Ja lakkauski on kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katarooma, tosi kiva kuulla sinustakin! :) Toivotaan, että nyt onnistuisi blogirytmissä pysyminen!

   Poista
 7. Taalla ollaan juu, kiva kun tulit takaisin! Ja kauniilla, kevaisilla kynsilla onkin hyva palata. :)

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa takaisin :) ihanan värinen tuo PP:n sky ja tosi ihanat kirsikan kukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Enail! Kiva nähdä sinutkin täällä :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands