Keväänvihreää

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2016

Voi hitsi, en nyt ihan päässytkään tähän huimaan 1 postaus/viikko -tavoitteeseeni vielä huhtikuussa, mutta täällä ollaan taas! 

Olen viime aikoina lakkaillut jälleen usein vaaleilla vihreillä - onhan kevät! Olen niin rakastunut mintunvihreään, että kevään tultua olisi suorastaan skandaali, jos ei mintunvihreää löytyisi kynsiltä suunnilleen kerran viikossa. Näissä kynsissä on pohjalla OPIn viime kevään That's Hula-rious, joka menee kyllä tuohon rakkaussävyn kategoriaan, vaikka onkin enemmän vaaleanvihreä kuin mintunvihreä.


Kokeilin näissä kynsissä jälkeen Born Pretty Storelta testiin saamaani tuotetta, nimittäin näitä vinyylejä. Olen omat lempivinyylini löytänyt Mi Nailsin valikoimista, mutta joskus on kiva kokeilla jotain uuttakin. Näissä ihastuin erityisesti tuohon punosmaiseen kuvioon, jota oli pakko päästä testailemaan heti. 


Tumman turkoosi lakka on ILNP:n aivan ihana Time in a Bottle ja hopeinen F.U.N. Lacquerin Queen. Nämä sopivat kivasti yhteen, koska Time in a Bottle sisältää erittäin paljon voimakasta hopeisia lastuja, kuten pullokuvasta näkyy. Molemmat ovat erittäin ihania sävyjä myös koko kynnelle lakkailtuna! Time in a Bottle varsinkin pitää saada pian myös johonkin lakkaukseen, jossa se pääsee kunnolla oikeuksiinsa.


Vinyylit toimivat ihan kohtuullisen hyvin mutta yksi iso miinus arkissa on - tai ehkä ymmärsin vain itse jotain väärin. Kumpaakin kuviota sisältyy arkkiin viisi hyvin korkeaa ja kapeaa vinyyliä. Nämä olivat liian korkeita kynsilleni mutta toisaalta aavistuksen kapeita erityisesti peukaloiden kynsille. Ne eivät kuitenkaan olleet tarpeeksi korkeita siihen, että ne olisivat riittäneet leikkaamalla kahden kynnen tarpeisiin... Yhdestä arkista ei siis voi tehdä kahteen käteen sellaisia kynsiä, että kaikilla kynsillä olisi sama kuvio! Vähän outoa. Nuo kuviot ovat myös aika erilaiset keskenään, joten sekin tuntuisi oudolta, että ne olisi tarkoitettu nimenomaan yhdistettäväksi näin.


Lopulta näistä ei sitten kuitenkaan tullut ihan niin mieluisat kuin olisi voinut, koska kokonaisuus jäi vähän hajanaiseksi. Harmi, koska tuo punoskuvio oli kyllä juuri niin kiva kuin alun perin ajattelinkin! 

Kynsilläni / on my nails: 

OPI - That's Hula-rious
ILNP - Time in a Bottle
F.U.N. Lacquer - Queen----

Light green is in my books THE colour for spring and that's why I turn towards it at least once a week during these spring weeks - or so it seems at least. I got these nail vinyls for review from Born Pretty Store a while ago. I asked for them because I liked the knitted pattern a lot. It was as nice as I thought - really cute!

The vinyls worked pretty well, though there was one big problem in my opinion. There were only five vinyls from each pattern - and they were too big for one nail but too small for two nails. So it was practically impossible to use the same pattern for all 10 nails... I tried, and it was a bit messy. After all I ended up trying both patterns which looks a bit weird. Maybe I just didn't understand something...? Are they supposed to be combined to a same manicure or meant only for accent nails? Nice patterns anyway.6 kommenttia

 1. Hauskan näköiset vinyylit, vähän erilaiset! Muutoinkin näyttävät kauniilta, sävyt täydelliset tähän vuodenaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :) En taida koskaan kyllästyä näihin sävyihin!

   Poista
 2. Lopputulos ois tietty saattanut olla "ehjempi" jos vaikka Tuo punoskuvio olisi ollut joka kynnellä, mutta mene ja tiedä nyt aina etukäteen... Aivan mahdotonta. Mutta kivat kynnet ovat siltikin, söpön keväiset ehdottomasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon E-S! Arvasin kyllä jo tehdessä, että lopputuloksesta tulee vähän sekava, mutta päätin kuitenkin laittaa sitten kaikki vinyylit tähän samaan. Eihän nimittäin siitä toisestakaan kuviosta sitten olisi riittänyt kaikille kynsille (aksenttikynsiin toki, mutta nyt olisin halunnut kaikkiin saman).

   Poista
 3. Tosi kivat vinyylit ja hienot kynnet sait myös aikaiseksi niillä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands