Se tietty sävy

torstaina, huhtikuuta 14, 2016

Tiedättekö, kun joskus huomaa vahingossa päätyneensä ostelemaan tietyn sävyisiä lakkoja ennen kuin on itse edes tajunnut ostavansa lähinnä samaa sävyä vain hieman eri variaatioissa? Minulle on käynyt niin pari kertaa. Viime keväänä minulla oli voimakas kaipuu tietyn sävyisiin ja tyylisiin vaalean sinivioletteihin lakkoihin. Hassua kyllä, en tosiaan itse tätä kaipuuta havainnut kunnolla ennen kuin olin jo ehtinyt hankkia useampia lakkoja, jotka olivat sävymaailmaltaan melko lähellä toisiaan.


Erityisesti liilaan Zoyan Primiin ihastuin valtavasti sen jossain blogissa nähtyäni, mutta jo ennen kuin se ehti maailmalta luokseni, olin saanut lähes täysin samanvärisen lakan tuttavaltani. Hän toi näytekokoisia lakkoja edustamaltaan kosmetiikkamerkiltä kokeiltavaksi, ja jotenkin kummasti päädyin valitsemaan ihan samansävyisen liilan, jonka olin jo ehtinyt ostaa (vaikka se oli vielä postissa matkalla luokseni). Prim on kyllä näistä kahdesta laadukkaampi, joten toisista voisin oikeastaan luopuakin, jos vaan joskus saisin aikaiseksi.

Primin kanssa samalta kaudelta on myös OPIn Dining Al Frisco, jonka hankin samaten viime keväänä. Jouduin vähän metsästämään kyseistä lakkaa, koska syksyn 2013 kokoelman lakkaa ei ollutkaan ihan joka nettikaupassa tarjolla. Ensimmäisellä kaupalla, josta lakkaa yritin ostaa, ei nimittäin lopulta ollutkaan kyseistä sinistä kaunotarta varastossa. Lopulta sen kuitenkin löysin melko vaivatta, ja olen kyllä erittäin tyytyväinen, että sen hankin. Ihania sinisen sävyjä ei ole koskaan liikaa, ja Dining Al Frisco on mielestäni aika täydellinen!


Nyt näitä kynsiä katsoessani vähän jopa ihmettelen, mikseivät Prim ja Dining Al Frisco ole aiemmin sattuneet silmiini hyvin toisiinsa sopivina lakkoina. Ne nimittäin ovat koostumukseltaan ja olemukseltaan niin samanlaiset, että ne sopivat aivan ihanasti yhteen. Koristeeksi näille kynsille riittivät Milvin hopeista kirjoitusta sisältävät siirtokuvat. Tykkäsin! Kynsilläni / on my nails: 

OPI - Dining Al Frisco (blue)
Zoya - Prim (lilac)
Milv water decals---

Do you know the feeling when you just don't see that you're looking for a certain colour of nail polish without even realizing it? When you have actually already purchased several polishes of the same (or similar) shade before you understand it? It happened to me last spring with this shade of lilac. The blue OPI is from the same time although it is not the same (or even similar) colour. Nevertheless, these two polishes go together so well - you can clearly see that they are related somehow!


6 kommenttia

 1. Aivan ihana yhdistelmä! Ja nuo siirtikset sopii tähän kyllä mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Hopeiset koristeet on vaan niin ihania :)

   Poista
 2. Ihana lakka yhdistelmä ja todella nätit koristelut näissä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands