Royal blue + Lace Blossom (taas)

tiistaina, syyskuuta 29, 2015

Itseni toistamisenkin uhalla esittelen jälleen blogissa leimailuja Pueenin Lace Blossom -laatalta! Ehkä se ei haittaa, koska nämä ovat kuitenkin ihan eri näköiset kuin eilen nähdyt kukkakynnet, ja paljon onnistuneemmat omasta mielestäni! Joko olette kyllästyneet tämän laatan esittelyyn vai vieläkö kelpaa? :)


Nämä kynnet onkin voinut jo aiemmin bongata blogini Instagram-tililtä, koska tein ne syyskuun Instagram-haasteetta varten. #clairestelle8sept-haasteen toinen tehtävä oli "Floral", joten näihin kynsiin kaivattiin siis kukkakuosia. Yritän muuten saada nuo syyskuussa tekemäni haastekynnet aika nopealla aikataululla blogin puolelle, koska ne ovat vähän tylsempiä siinä mielessä, että ne ovat jo Instan puolella vilahtaneet. Kokonaan uusia kynsiä on kuitenkin myös tulossa blogiin lähiaikoina, ei hätää! :)


Halusin näissä oikeastaan vain mennä yksinkertaisella ja toimivalla linjalla - jos lakkaushetkeä oikein muistan, niin aikaa ei ollut liiemmin tuhlattavaksi. Toisaalta näitä kynsiä katsoessa täytyy jälleen todeta, että yksinkertainen vain toimii. Miksi turhaan aina väkertää jotain monimutkaista, jos helpoin välinein pääsee upea(mpa)an lopputulokseen? Näissä kynsissä vaivattomuutta lisäsivät ihanat lakat - A Englandin luottolaatuiset Queen of Scots ja Excalibur Renaissance sekä aksenttina upea Zoyan Sunshine.


Queen of Scots on muuten kyllä niin ihana lakka, että voisin lakata sillä heti uudestaan. Upea syvä väri ja todellakin peittää yhdellä kerroksella! Jokin aika ennen näiden kynsien lakkailemista vastailin Belegwenin blogissa kommenttiin siitä, miten sinistä voisi yhdistellä eri väreihin ja ehdottelin esimerkiksi pinkkiä ja varmaan kaikenlaisia sateenkaaren värejä. Sitten heti kuitenkin Queen of Scotsille paria etsiessäni nappasin tutun ja turvallisen hopean mukaan... Nooh, ehkä pinkkiä seuraavalla kerralla! :D


Kynsilläni / on my nails: 

A England - Queen of Scots (blue)
A England - Excalibur Renaissance (silver)
Zoya - Sunshine (blue texture)
Pueen - Celebration Lace Blossom (stamping plate)


----

You might have already spotted this manicure on my Instagram account since I made it as a part of the #clairestelle8sept challenge which has now ended. I will post all the challenge manicures to the blog as well and I will try to do it quickly. Then we can get back to "new" stuff on the blog as well! :) I don't really have that much to say about these nails - they really worked for me. Both A England polishes are just perfect and so easy and Zoya Sunshine complemented them nicely. The stamping image is - again - from my current favorite plate, Pueen Lace Blossom. Sorry for overusing it a bit - it's just so perfect! :)

12 kommenttia

 1. Kaunis lakkaus ja ihania sinisiä :)

  VastaaPoista
 2. Onpahan nätit! Pitäisikin kaivaa Sunshine esiin ja yhdistää se johonkin toiseen siniseen. Nyt sillä on varmaan ihan hyljeksitty olo tuolla Helmerin perukoilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Malle! Suosittelen lohduttamaan Sunshinea välillä, kun näin ihanalla lakalalla ei ole kyllä mitään syytä tuntea itsensä hyljeksityksi. :)

   Poista
 3. Aivan tosi kaunis lakkaus, ihana tumma sininen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sole! :) Tuo Queen of Scots on täydellinen tummansininen - jos sulla ei ole sitä mutta tykkäät tällaisista sävyistä, sun on ihan pakko hankkia se!

   Poista
 4. Ihanat kynnet. ^_^ Tuo tuttu ja turvallinen hopea toimii niin mainiosti sinisen kanssa, että on niin vaikea tarttua mihinkään muuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Dimavarien! Se on kyllä totta, että toimivista yhdistelmistä voi olla vähän hankala luopua. Seuraavalla kerralla kokeilen kyllä sitä pinkkiä sinisen kaveriksi. :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands