Night at the Amazon

perjantaina, syyskuuta 04, 2015

Harhaanjohtavasta otsikosta huolimatta blogissa ollaan tänään ennemminkin vähän syksyisissä väreissä kuin Amazonin viidakossa. Olen jo pitkään tiiraillut kokeilemattomien lakkojen tikkurinkulassa kahta samansävyistä lakkaa, jotka olikin pakko saada yhdistettyä samaan lakkaukseen. Kyseessä ovat OPIn Amazon... Amazoff, joka on jostain syystä keikkunut kokeilemattomana jo keväästä asti, ja Delush Polishin A Night in the Asylum. Kummankin sävy on tuollainen kaunis sinivihreänharmaa, englanniksi kaiketi teal, jolle en ole kuullut järkevää suomennosta. 


Tuo Amazon... Amazoff on mielestäni tosi kauniin värinen, mutta se on näyttänyt tikulla lopulta vähän tylsältä. Ja niin se valitettavasti hiukan näytti myös kynsillä. Tosin toisenlaisilla koristeilla näitäkin kynsiä olisi voinut piristää paljon - aion kokeilla sitä uudelleen erilaisilla koristeluilla vielä lähiaikoina!

Yritin kynsiä kiireessä lakatessani päättää, millä tavoin haluaisin nämä kaksi lakkaa koristella, kun muistin Born Pretty Storesta testiin saamani kynsitarrat. Selitin jo tässä postauksessa, että onnistuin vahingossa pyytämään testattavaksi kahdenlaisia hopeisia kynsitarroja, vaikka kuvittelin niiden olevan decaleita. No, aina ei voi onnistua.


Edellisten tarrojen kanssa jouduin hieman taistelemaan asetteluongelmien kanssa (lue koko arvio täältä), mutta näiden pienempien tarrojen kanssa samanlaisia ongelmia ei ollut. Tosin ihmettelin hieman noita isompia tarroja - kenen kynsille niiden muka pitäisi mahtua - kunnes tajusin, että nehän on tarkoitettu koko kynnen tarroiksi. Olinpa taas skarppina... Itse käytin arkista siis vain vähän pienempiä tarroja, joiden ei ollut edes tarkoitus ulottua kynsien reunoille asti, joten ne myös pysyivät vähän siistimpinä.


Näiden tarrojen asettelu kynsille kävi todella nopeasti, ja olinkin varsin ilahtunut lopputuloksesta. Vaikka vesisiirtokuvilla koristelu onkin tosi nopeaa ja "varmaa", uuvun joskus siitä ajatuksestakin, että pitäisi hakea vettä ja alkaa liottaa siirtokuvia kupissa. Leimailussa on taas sata epävarmuustekijää, vaikka se usein minulta sujuukin melko hyvin. Tarrat sen sijaan piti vain irrottaa arkista ja iskeä kynsiin, ja periaatteessa oli valmista. Nämä eivät myöskään tarttuneet heti niin jämäkästi, ettei niiden paikkaa olisi saanut vaihdettua varovasti.


Tosielämässä nämä olivat tosi nätit ja siistitkin, mutta näin isot kuvat paljastavat brutaalin totuuden. Tarrojen reunat erottuvat aika selkeästi ja tarrojen alle (tai päällyslakan alle?) on jäänyt pieniä kuplia. Luultavasti tästä syystä myös Amazon... Amazoff näyttää jotenkin epätasaiselta ja tympeältä kuvissa. Tarrat pysyivät ihan hyvin, koska ne eivät ulottuneet kynsien reunalle asti. Poistin nämä kynnet parin päivän jälkeen ja pahempia irtoamisia ei tällä kertaa ollut tapahtunut.

Tuo glitterpläjäys Night at the Asylum jäi hiukan epätasaiseksi, joten sen ja tarrojen tasoittamiseksi lisäsin kynsille Essencen Gel Look -päällyslakkaa. Tämä auttoi tasoittamaan kynsien pintaa huomattavasti, mutta jostain syystä tämä ei oikein erotu kuvissa. Olisivatkohan glitterit ja tarrat jo ehtineet syödä tiensä läpi päällyslakan näiden kuvien ottamishetkellä? Oma mielikuvani kynsistä oli paljon sileämpi kuin mitä näiden kuvien perusteella voisi olettaa.


Kynsilläni / on my nails: 

OPI Amazon... Amazoff (teal creme)
Delush Polish - A Night in the Asylum (glitter with a dark green base)
Essence - Gel Look Plumping Top Coat

*saatu testiin BPS:lta / received for review from BPS

Koodilla HLK31 saa 10 % alennusta ostoksista Born Pretty Storesta – en hyödy itse linkkien klikkailusta tai alennuskoodin käyttämisestä.


Kokonaisuudessa nämäkään tarrat eivät siis saaneet varauksetonta hyväksyntääni, mutta kiireiseen lakkaukseen esimerkiksi juhlia ennen nämä sopivat oivallisesti! Tosielämässä kun kukaan syynää niitä kynsiä ihan niin tarkkaan kuin näissä kuvissa ja livenä nämä näyttivät siistimmiltä kuin kuvissa. :) Pahimman kiireen iskiessä näiden kanssa voi ihan hyvin lähteä liikkeelle jopa ilman päällyslakkaa (ja jälki saattaisi olla siistimpikin kuin päällyslakan kanssa), mutta toki tämä heikentää näiden pysyvyyttä entisestään.

---

I have been planning for some time already to combine two unused teal polishes in one manicure: OPI Amazon... Amazoff and Delush Polish A Night in the Asylum. Their colours match really well in my opinion! I didn't have any ideas about how to decorate the nails, though, but then I remembered these nail stickers I received from Born Pretty Store for review. 


I already explained in this post (where I reviewed another set of nail stickers) that my intention was not to ask for nail stickers - I thought they were decals. However, I was positively surprised with these stickers since they were extremely easy to apply and my manicure was ready super fast. 

The stickers don't stick to your nail too tightly right away so there's some time for correction if you want to change the place. I only realized afterwards that the bigger designs are meant for the whole nail. I didn't use those since I would have had the same problems as with these nails, and the smaller ones worked fine. The biggest one I tried is in my thumb and even that wasn't for whole nail. 

In real life this manicure was neat and pretty but the photos reveal again the problems of nail stickers (vs decals or stamping for example). The sides of the stickers are clearly visible and there are some bubbles under the sticker (or maybe under the top coat because the sticker wasn't even?). These problems were not, however, very visible IRL. I wore this manicure for two days and the stickers mostly stayed put, so that was pretty good.

I would recommend these stickers for a situation where you really need to finish your nails fast, before a party for example! If you're really busy, you might even leave without top coat, although that would make the stickers even more vulnerable. You can get a 10 % discount from BPS with a code HLK31 - I don't get any benefit from clicking the links or using the discount code. 

10 kommenttia

 1. Toimiva yhdistelmä! :) Itseäkin on alkanut kovasti houkuttaa lakata kynnet taas tuolla Asylumilla, on se vain niin ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, se on täydellinen syksyyn! :) Nuo sopii kyllä hyvin yhteen, ihan samantyyliset sävyt.

   Poista
 2. Ihanan sävyisiä lakkoja :) kuviot sopii hyvin niiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Sopii kyllä ihan hyvin, mutta ensi kerralla varmaan leimaisin jotain vastaavaa, tulee siistimpää jälkeä!

   Poista
 3. Ihana lakka tuo Amazoff ja Asylumkin! Muutenkin todella kauniit kynnet. :) Tarrat on just hyviä, jos tarvii pikaisen koristelun vähällä vaivalla, mutta niissä tosiaan jää lähes aina reunat näkyviin. Onneksi kukaan harvemmin pysähtyy katsomaan livenä niin tarkkaan kuin esim. kuvissa näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mee! :) Ne on kyllä varmaan nopein koristelutapa, mutta tosiaan ehkä yhtä iltaa (juhlaa tms) varten. Livenä niitä epätarkkuuksia ei tosiaan näy ollenkaan niin hyvin kuin kuvissa!

   Poista
 4. Upea lakkaus! Nuo Delushin glitterjellyt on mielettömän kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Ne on kyllä ihania, kunhan pinnan saa vaan tasoitettua kunnolla!

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands