Yksinkertainen toimii

perjantaina, syyskuuta 11, 2015

Valitsin hiljattain Zoyan ihanan tekstuurilakan Carterin tämänhetkiselle lakkakokoelmani Top10-listalle, vaikka en ollutkaan vielä ehtinyt sillä lakata. Tilanne piti kuitenkin korjata mahdollisimman nopeasti, ja sittemmin olenkin käyttänyt Carteria jo kahdessa lakkauksessa. Näistä ensimmäiset ovat hyvin yksinkertaiset kynnet, johon yhdistin kaksi käyttämätöntä lakkaa. Joskus tällainen yksinkertainen resepti on parasta, näistäkin tuli tosi kivat tuijottelukynnet!


Tuijottelupotentiaali ei kyllä johtunut tällä kertaa hienoista koristeluista vaan seurasi suoraan näistä lakoista, jotka olivat aivan upeat kynsillä. Pääosassa Carterin lisäksi on Dance Legendin Chameleon-sarjan lakka Boggs, joka on aivan törkeän hieno multichrome. 


Boggsin perusväri on sininen, mutta eri valoissa se näyttää smaragdinvihreältä, kuparilta ja violetilta. Vihreä sävy oli itse asiassa kynsiä lakkaillessani kaikkein selkein, mutta sitä ei esimerkiksi Hypnotic Polishin kuvauksen mukaan pitäisi lakassa olla ollenkaan enkä saanut sitä myöskään kuviin. 


Vaihtuvasta väristään huolimatta Boggs sopi erinomaisesti Carterin pariksi, sillä tietynlaisessa valossa se oli hyvin samansävyinen violetti kuin Carter, vaikkakin vähän tummempi. Violetin saaminen kuviin oli sekin aavistuksen hankalaa, mutta tuosta alimmaisesta kuvasta sen voi nähdä aika hyvin ja muissakin kuvissa kynsien reunoilla.


Koristeluiksi ei tällä kertaa tarvittu muuta kuin ihanainen Carter nimettömään aksentiksi ja muihin kynsiin pilkut Carterilla. Nämä olivat nopeat lakkaukset kiireisessä tilanteessa, mutta ne jaksoivat silti ilahduttaa minua aina, kun katseeni niihin osui! Yritin muistella, laitoinko Carterin päälle päällyslakkaa vai en, ja se olikin aika vaikeaa päätellä kuvista jälkikäteen. Kiillon perusteella väittäisin kuitenkin, että päällyslakkaa siihen tuli. Joka tapauksessa se on upea kummalla tavalla vain!

Mitä tykkäätte multichromeista ylipäänsä? Ovatko Dance Legendin multichromet tuttuja?Kynsilläni / on my nails: 

Dance Legend - Boggs (multichrome)
Zoya - Carter (purple texture)

---
This simple manicure was my choice when I didn’t really have time to do anything more complicated – however, sometimes simple is beautiful! I really loved this manicure but it was mainly thanks to the two pretty polishes I used: Dance Legend Boggs and Zoya Carter. Boggs is a gorgeous multichrome which switches to emerald green, bronze and purple. The green shade was the most prominent for me when I was painting my nails but it was impossible to photograph (and also it should not be there, according to the description by Hypnotic Polish, which describes the polish as shifting to golden, crimson and purple…). 

Carter was a good match for Boggs since the purple shade of Boggs is pretty much the same shade of purple than Carter, only a bit darker. I tried to show the colour variation on the pictures but, as you can see, it was not so easy! Do you like multichromes yourself?

14 kommenttia

 1. Ihanat lakat! Nämä ei niin kaipaa koristeluja edes. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei niitä oikeastaan edes halua peittää millään! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat, kauniita ihan sellaisenaan :)

   Poista
 3. Tosi ihanat ja kymppi värivalinnat! DaLen multichromet ei oo tuttuja kun vierastan multichromeja jostain syystä? Näyttää tässä kyllä tutustumisen arvoiselta ja Carterkin löytyy mutta mulla vielä käyttämättä. On sekin upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole! Mullakin on vaikutelma, että multichromet on jotenkin hankalia ja usein aika samannäköisiä, mutta muutaman ihanan niitä voi hyvin omistaa! Tuolla Dalen Chameleon-kokoelmassa on kyllä pari muutakin herkkua, mm. yksi törkeän ihana vihreä. Tosin siellä on sitten myös pari tämän kanssa swatchien perusteella ihan identtistä lakkaa eli tosiaan voivat olla vähän samanlaisia...

   Poista
 4. Vau! On kyllä mahtava lakka yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit mitä lakkoja! Tuo Boggs on törkeän hieno ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja nää kuvat ei edes oikein tee sille oikeutta! :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands