Korallia ja perhosia

maanantaina, syyskuuta 07, 2015

Olen useaan kertaan törmännyt Instagramissa @clairestelle8-nimisen käyttäjän kuukauden kynsihaasteseseen, ja olen pyöritellyt mielessäni siihen osallistumista. Nyt syyskuun haastetehtävät näyttivät niin kivoilta, että päätin viimein hypätä haasteeseen mukaan. Koska minulla on kuitenkin arkistoissa paljon julkaisemattomia kynsiä, en luultavasti edes yritä saada näitä Instagramin haastekuvia blogiin samassa aikataulussa haasteen kanssa. Jos siis haluat pysyä ajantasaisesti perillä haastekynsistä, nyt on hyvä aika liittyä blogini Instagram-tilin seuraajaksi! Minut löytää nimellä @thepolishingtouch.


Tässä kuitenkin nyt bloginkin puolella saman tien ensimmäiset haastekynnet, joiden teema oli koralli (coral). Minulla ei ole kauheasti korallin sävyisiä lakkoja, koska lämpimät sävyt eivät yleisesti ottaen sovi ihoni sävyyn kovin hyvin. Keksin kuitenkin heti kaksi lakkaa, joissa on mielestäni vähintäänkin tietynlainen korallinen häivähdys, joten päätin yhdistellä niitä kynsilleni. Kyseessä ovat Kikon Pearly Golden Camellia ja ILNPn Summer Crush.


Ensimmäinen ajatukseni oli yhdistää näihin lakkoihin valkoista, ja sainkin kunnianhimoisen ajatuksen kokeilla jälleen vesimarmorointia. Miten sitä onkin niin helppo unohtaa, etten vain kerta kaikkiaan osaa vesimarmoroida? Vesimarmoroin muutaman kynnen ja tuskastuin siihen, miten rumat niistä tuli. Kello oli jo aika paljon, ja päätin luovuttaa koristeluiden suhteen siltä illalta.

Seuraavana päivänä jatkoin koristeluja ajatuksenani säilyttää epäonnistunut marmoriointi ja pelastaa se leimaamalla. Siitä ei vaan sitten tullut mitään, eivätkä marmoroidut kynnet kerta kaikkiaan olleet pelastettavissa. Luovutin lopullisesti, putsasin kynnet ja aloitin uudella suunnitelmalla. Valmiissa kynsissä on etusormessa ja nimettömässä Kikoa ja muissa ILNP:tä. Kaikissa kynsissä on perhosleimat Kikon Pearly Indian Violetilla Pueenin lastasta 39.


Kaiken tuskailun jälkeen olin kuitenkin oikein tyytyväinen kynsiin, mutta nepä päättivät järjestää vielä viimeisen epämieluisan yllätyksen siinä, etten saanut niitä millään kuvattua oikean sävyisinä ja näköisinä. Nämä ovat molemmat myös todella kirkkaita lakkoja, joten neonien tapaan niitä on haastavaa saada kuvaantumaan oikein.


Idea perhosleimauksiin tuli muuten tuosta ihanasta perhoskorusta, jonka sain mieheltäni hääpäivälahjaksi viime viikolla. Olen aina tykännyt perhosista vaatteissa, asusteissa ja koristeissa, mutta viime aikoina olen esimerkiksi koruja käyttänyt aika vähän. Nyt innostuin tuon korun myötä taas, ja uusi koru pääsikin kaulaan melkein joka päivä tällä viikolla!

Kynsilläni / on my nails:

ILNP - Summer Crush (thumb, middle finger, pinkie)
Kiko - Pearly Golden Camellia (index and ring finger)
Kiko - Pearly Indian Violet (stamping)
Pueen - Pueen39 (stamping plate)

---

Every once in a while I've bumped into a challenge organised by @clairestelle8 on Instagram. This month the prompts looked so nice I decided to take part myself for the first time! The first prompt was "Coral" and I decided to combine two coral(ish) polishes: Kiko Pearly Golden Camellia and ILNP Summer Crush.

My original plan was to do something completely different but after a futile attempt to save two nail designs with an ugly water marbling pattern I gave up and decided to stamp all the nails - again. I was inspired by a beautiful butterfly necklace I received as a wedding anniversary gift from my husband last week - it's so pretty! <3 After a lot of frustration I was actually quite happy with the manicure so it was a bit annoying to notice that it was very hard to capture the colours correctly on a photo...

I probably won't have time to post all the challenge manicures to the blog simultaneously with Instagram, so if you are not already following me on Instagram, now is a good time to start! That is, if you want to see the challenge manicures already before I post them on the blog at some point. You can find me with @thepolishingtouch!

19 kommenttia

 1. Nämä on ihanat! Todella kauniit, kaikki näissä on vaan ihan just kohdallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mee! :) Ihana kuulla, että sen kaiken taistelun jälkeen ne kuitenkin näyttävät muillekin ihan hyvältä!

   Poista
 2. Oi vitsi miten nätit <3 Tuo lakka on herkullisen värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Fani! Tuo ILNP varmaan? Se on superihana, pääsi mun Top10:iinkin hetki sitten!

   Poista
 3. Ihana lakkaus! Mäkin tykkään perhosista tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Neilikka! Perhoset on jotenkin niin ihania, vaikkakin joissain tilanteissa ehkä vähän turhankin tyttömäisiä. :)

   Poista
 4. Oi mikä koru, ja miten kauniit kynnet! ♥ Tuo ILNP:n lakka on muuten syötävän herkullinen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena Sofia! Se on niin ihana lakka ja livenä vielä valtavan paljon hienompi! Harmittaa tosi paljon, ettei siitä tule kuvatessa yhtään minkään näköinen.. :/

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Sole! Korusta perhostelu nyt tosiaan taas riehaantui, voisin tehdä heti uudestaan perhoskynnet! :)

   Poista
 6. Ihanat kynnet ja tosi kaunis koru! Mä tykkään kans perhosista ja yks perhostatuointikin löytyy :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands