Ei mennyt niin kuin...

torstaina, syyskuuta 24, 2015

Tiedätte varmaan sanonnan ”ei mennyt niin kuin Strömsössä”? No, minä ehdotan, että kynsiblogimaailmaan voisi lanseerata sellaisen sanonnan, että ”ei mennyt niin kuin Sveta Sandersilla”. Ja tämä siis koskee kaikenlaista kynsitaidetta, mutta aivan erityisesti kuiva- ja vesimarmorointia. Instagram-idolini Sveta oli jälleen jokin aika sitten tehnyt upean tutoriaalin, jossa hän saa kuivamarmoroinnin näyttämään ihanan helpolta ja vaivattomalta. Pakkohan sitä oli testata – ja ei, se ei tosiaankaan ollut helppoa ja vaivatonta.


Näillä mielestäni pahasti epäonnistuneilla kynsillä, joita en olisi halunnut edes julkaista, kuittaan samalla kaksi haastetta suoritetuksi. Siinäpä siis syy julkaisulle… Nämä saavat siten olla samanaikaisesti Haastetrio 2015:n syyskuun kynteni ja Instagramin #clairestelle8sept-haasteen ”Marble”-teeman kynnet. Tuo mainitsemani tutoriaali löytyy täältä (sikäli mikäli se tietokoneella toimii), jos joku muukin haluaa kokeilla, miten näppärästi tällainen kuvio syntyy (not!)! :P 


Lakkasin pohjalle yhden uutukaisista Kikoistani, vaaleanliilan Lilacin (nro 330). Kynsiharrastushulluuden edetessä olen yhä useammin tarttunut tällaisiin minulle epätyypillisiin väreihin, kuten esimerkiksi muihin pastelleihin kuin mintunvihreään. Olen varmaan sanonut sen ennenkin, mutta Kikon hyvälaatuiset cremet ovat aivan erinomaisia tällaisten itselle hankalampien värien testailussa, koska rahallinen menetys ei ole valtava, vaikka niitä ei tulisi kauhean usein käytettyä. Ja tästäkin sävystä huomasin ennakko-odotuksien vastaisesti kovasti pitäväni kynsillä, joten kannatti kokeilla!


Tuo kuivamarmorointisähellys on tehty ensimmäisten lakkakerrosten kuivuttua varmaan kymmeneen kolmeen kertaan joka kynnelle. Lakkasin siis kuivuneen pohjan päälle kerroksen tuota samaa Lilacia ja sen jälkeen vaakasuoran raidan A Englandin Lady of the Lakea kynnen alaosaan. Siitä sitten hammastikulla vedellen oli tarkoitus saada tuollaiset ”ihanat” kuviot aikaiseksi.


Voin sanoa suoraan, että vihasin näitä kynsiä ja poistin ne heti, kun sain kuvat otettua. Nuo typerät pilkku vielä jotenkin pahensivat kokonaisuutta… Instassa sain eilen näistä yllättävänkin positiivisia kommentteja – sympatiaa ja lohdutusta kenties? Minusta nämä on vaan aika hävettävät ja sotkuiset. Mutta tulipa nekin julkaistua, kas näin!

---

I'm afraid I will have to tell you that I really hated this manicure and I'm a bit ashamed to even publish the photos. Not because of the colours or the design but because of my poor execution of the design... My skills are far below those of my Instagram idol Sveta Sanders, who makes it look so effortless in this tutorial! As my readers might have noticed, marbling isn't one of my strong points, whether it be dry marbling like in this manicure or water marbling. Unfortunately (or fortunately?) I had to try once again for not one but two challenges - the Instagram challenge #clairestelle8sept and Haastetrio 2015. Colours I used are Kiko 330 Lilac and A England Lady of the Lake. So, here they are, whatever. Have to keep practicing... 

10 kommenttia

 1. Mä tykkään lopputuloksesta paljon! Kuivamarmorointi osaa kyllä olla vaikeaa toisinaan, en vaan tajua, miten Sveta saa kaiken näyttämään niin helpolta :D Pitäisi itsekin tarttua nuppineulaan ja marmoroida tälle kuulle, vielä sitä ehtis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anni! Vielä ehtii tosiaan marmoroida, mutta mä en kyllä aio enää itseäni sillä tässä kuussa kiduttaa! :D Mä kyllä ihailen aina sun kuivamarmorointeja, mulla kun ei vaan onnistu... :)

   Poista
 2. Musta nää on hauskat! Ei mitenkään epäonnistuneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Mä en näitä voi pitää muuta kuin epäonnistuneina, mutta hyvä, jos ne eivät siltä näytä ulkopuolisen silmin. :)

   Poista
 3. No onhan nämä nyt aika söpöt kaikkine tarinoineen päivineen! Ja jos ei ajattele, millaiset niiden pitäisi olla tai ei vertaa mihinkään, niin ne on oikein kivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mee! :) Joo no eihän omia kynsiä pitäisi koskaan verrata tuollaisten suurten kynsimestarien taidonnäytteisiin, mutta tässä vaan on jo melkein huvittavaa tämä tutoriaalin ja oman lopputuloksen välinen ero :D

   Poista
 4. Kauniit nuokin ovat, vaikka ovat vähän esikuvaansa abstraktimmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Ihanan diplomaattisesti ilmaistu kehu :)

   Poista
 5. Hahhaa, tää on niin tuttu tunne!! Miten tuokin homma näyttää tutoriaaleissa aina niin helpolta, ja sitten sitä kohta on repimässä hiuksia päästään :D :D

  Nää ei kyllä mun mielestä ole millään lailla kamalat, ihan nätin kuvion sä kuitenkin sait aikaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Joo menee ihan hermot, kun mukamas niin helppoa on ja siitä vaan pari vetoa ja valmista on! Tai sit eeeeei.... :D Ja siis näissäkin kynsissä on takana useampi yritys, joista ei todellakaan tullut edes tällaista jälkeä, eli kai näitä siinä mielessä voi pitää jollain tasolla onnistuneina :D

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands