The Polishing Touch Facebookissa ja Instagramissa

torstaina, toukokuuta 28, 2015

Kuten sivupalkistani luultavasti olette huomanneetkin, blogillani on jo jonkin aikaa ollut myös Facebook-sivu, jota pääsee tarkastelemaan tuota sivupalkin linkkiä napsauttamalla tai suoraan tästä linkistä. Facebook-sivulla on toistaiseksi ollut tosi hiljaista, joten ajattelin nyt muistutella sen olemassaolosta kaikkia sellaisia lukijoita, joita saattaisi kiinnostaa blogin seuraaminen myös Facebookin kautta!

Kaikista blogiteksteistä tulee Facebook-sivulle linkki, joskaan ei välttämättä aivan samaan aikaan kuin blogiin. Lisäksi postailen Facebookiin silloin tällöin muutakin sisältöä kuin blogiin. Tarkoitukseni on käyttää sekä Instagramia että Facebookia nopeampana mediana kuin blogia, joten kiireisinä jaksoina saattaa tulevaisuudessa sisältöä löytyä tiuhempaan tahtiin noilla tileilläni kuin blogissa! Toki suurin osa jutuista päätyy ennen pitkää myös blogiin.

Ostopostauksia en ole blogiin tekemässä, mutta sen sijaan lähetän silloin tällöin ostoksistani kuvia Instagramiin tai Facebookiin - jos uusien lakkojen esittely siis kiinnostaa, niin kehotan seuraamaan minua myös jommassa kummassa niistä. :)


Instagramin puolelle on luultavasti piakkoin tulossa myös yksi yhteistyökuvio, joka tosin jonkin verran näkyy varmaan blogissakin. Jatkossa sisältö siis kuitenkin eriytynee vähän enemmän kuin tähän mennessä. :)

Tässä muuten tämänhetkisen Instagram-kynsibloggaajaurani huippuhetki: innolla seuraamani Picture Polishin Instagram-tili jakoi kynsikuvani hiljattain. Miten voikin innostua niin kovin tällaisesta asiasta, vaikka tietää, että kyseiselle yritykselle kyseessä on lähinnä mainos? :D No, se oli hieno päivä joka tapauksessa, pakkohan siitä oli ottaa kuva.


Mistä nämä some-tilini sitten löytyvät? Vielä kerran linkit, jotka toki löytyvät myös sivupalkista pysyvästi: 

Instagram: @thepolishingtouch, https://instagram.com/thepolishingtouch/

Kaikki seurailemaan! :)

---

I'm reminding my readers that my blog can be found also on Facebook and on Instagram (see the links above and in the side bar). I post on Facebook and Instagram the same things than in the blog plus some extra. I also intend to use these medias as a faster way of updating the blog, if I'm busy, so the contents may vary a bit. Above you can find a picture of the highlight of my Instagram career (:D), the day when Picture Polish shared my Instagram picture. Had to take a picture, of course. ;)

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands