Happy Wife Happy Life

sunnuntaina, toukokuuta 31, 2015

Se on kuulkaas #ablecs15-haasteen päätöksen aika! Toki tulen palaamaan haasteeseen vielä koostepostauksen muodossa, mutta tässä ovat nyt haasteen viimeiset kynnet, vieläpä ihan juuri aikataulussaan. Pari kertaa taisin postata haastekynnet vähän myöhässä, mutta nyt haaste päättyy ajallaan ja olen oikein tyytyväinen itseeni! Jos olisin haastetta aloittaessani ymmärtänyt, kuinka kiireinen kevääni tulee olemaan, en olisi ehkä viitsinyt ottaa siihen haastetta päälle myös. Toisaalta haasteeseen osallistuminen on muutoin rytmittänyt kivasti bloggaustakin, joka olisi ilman haasteetta voinut jäädä jopa kokonaan kiireisimpinä aikoina.


Viimeinen haasteteema on "I do", jonka muiden tavoin tulkitsin viittaavan häihin ja ehkä myös vähän yleisemmin juhliin. Omat perinteiset hääkynteni (geelit) vilahtivat huonossa kuvassa tässä postauksessa, mutta en halunnut nyt lähteä toistamaan mitään tuon tyylistä vaikka nuo kynnet ihanat olivatkin. Sen sijaan laatikostani löytyi uudehko lakka Essien tämän vuoden hääkokoelmasta, ja se on niin ihana, että se vaati päästä esittelyyn myös blogissa! Kynsillä se on ollut kerran aiemminkin, mutta niistä kynsistä en saanut blogiin asti otettua kuvaa. 


Ehkäpä joku muistaakin, että jokin aika sitten ilmoitin etsiskeleväni täydellistä peruspunaista? No, se löytyi Essien lakasta nimeltä Happy Wife Happy Life, jota en olisi voinut ihanan nimen takia vastustaa lainkaan - mikä onni siis, että se on myös lakkana täydellinen! Happy Wife Happy Life on erittäin laadukas lakka, jolla lakkaaminen ei olisi voinut olla helpompaa. Se ei karkaillut ollenkaan kynsinauhoille, mikä on punaiselta lakalta erinomainen ominaisuus, kun ei tarvitse yrittää siivota kynsinauhoja jälkikäteen. Lakka peitti lähestulkoon yhdellä kerroksella, mutta ei ihan kuitenkaan - kahdella kerroksella tulos oli täydellinen.


Koska Happy Wife Happy Life vaikutti melko peittävältä, ajattelin, että se toimii varmasti hyvin leimailussa. Lakkasin kahteen kynteen pohjaksi Essien Blancin ja leimasin niihin päälle raitakuviota MoYou Londonin Sailor-sarjan laatasta nro 06. Leimailu ei onnistunut niin hyvin kuin olisin toivonut vaan jäi aika reikäiseksi ja haaleaksi. En kyllä ole yhtään varma siitä, johtuuko tämä Happy Wife Happy Lifen sopimattomuudesta leimailuun vai muuten vaan huonosta leimailupäivästä. Tuo leimakuvio oli myös hiukan pettymys, koska se on aika kaunis aaltoileva raita, mutta melko kapeilla kynsillä raita näyttää aika suoralta.

Nämä kynnet eivät siis nyt yrittäneetkään olla varsinaisesti hääkynnet, vaan "I do" liittyy nyt pelkästään tuohon lakkaan. Harmi, että leimaukset eivät oikein onnistuneet ja että kuvatkin ovat enemmän tai vähemmän omituiset (yritän taas opetella a) käyttämään kameraani paremmin b) säätämään paremmin värejä ja taustaa jälkikäteen ja eeeeen vielä osaa), koska tuo punainen Essie on törkeän ihana lakka! Ehkä se kuitenkin edes kuvista välittyy? :)


Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair
Colous: Essie Happy Wife Happy Life (red), Essie Blanc (white)
Stamping plate: MoYou London Sailor 06
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

---

Believe it or not, this is my last challenge manicure for the #ablecs15 challenge. Had I realised how busy my spring will be when I started this challenge, I might have hesitated even more. But now I can proudly say that I finished it - just as the name The Finnish(able) Nail Art Challenge suggests - and even on time! 

The last theme is "I do", which most, including me, have interpreted so that it refers to weddings. I had one gorgeous polish from Essies Bridal Collection 2015 to show on the blog so I took this challenge as an opportunity to present you "Happy Wife Happy Life"! This is the perfect basic red for me and I'm so glad I found it. It's a lovely, fiery shade of red (with a hint of orange but not too much as to make it anything else than a basic red). I would not have been able to resist the name so I'm glad the polish is so gorgeous! ;) 

I wanted to test it on stamping as well, but for some reason stamping did not really go well this time and the manicure as a whole was a bit disappointing. The pictures are weird as well since I'm trying (again) to learn a) how to use my camera properly b) how to adjust the colours and background later on my computer. As you can see, I haven't learned yet so bear with me... 

6 kommenttia

 1. Ihanan pirteät ja ennenkaikkea pointsit sille etteivät ne ole ne valkiset ranskikset tms. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole! Joskus sitä kaipaa kynsille ihan tavallista punaista ja se onkin sitten yllättävän pirteää. :)

   Poista
 2. Onpa makeat nämä! Niinku karkit.

  VastaaPoista
 3. Onpa tyylikäs lakkaus! Mun mielestä tuo leimakin on onnistunut tosi hyvin, en olisi huomannut siinä mitään virheitä ellet olisi maininnut, ja senkään jälkeen en niistä oikein vikoja löydä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena! Sain sitä kyllä jälkikäteen hiukan korjailtua, se ehkä auttaa. Ja no, taas sitä tulee itselleen oltua kriittisempi kuin muille :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands