Yksinkertaisen raikasta

tiistaina, toukokuuta 19, 2015

Siirrytäänpä sitten #ablecs15-haasteen toiseksi viimeiselle eli 15. viikolle! Tämän viikon teemat olivat molemmat miellyttäviä, vaikka saatankin vielä saada harmaita hiuksia holo-ideoideni kanssa. Holokynsiä siis ei vielä ole muutoin kuin ajatuksissani, vaan ensimmäisenä tällä viikolla toteutukseen pääsivät kynnet teemalla "Keeping it Simple".


En nyt mitenkään voi väittää, että blogissani nähtäisiin usein monimutkaisia kynsiä - ennemmin lähestulkoon jokaiset kynsikoristeluni voisi linkittää tähän yksinkertaisten kynsien kategoriaan. Näissä kynsissä yritin siis pärjätä vielä simppelimmällä linjalla kuin yleensä.


Lakkasin kynnet kahdella kauniilla glitterpommilla, Picture Polishing Lagoonilla ja Dollish Polishin Expecto Patronumilla. Expecto Patronum pääsi kynsilleni jo toista kertaa lyhyen ajan sisällä, mutta se nyt vaan on tosi ihana! Expecto Patronum ja Lagoon eivät ole ensi näkemältä kovin samanlaiset lakat, mutta niissä on kuitenkin samansävyisiä vaaleanturkooseja glittereitä, joten ne sopivat mielestäni hyvin yhteen.


Koska piti pysyä yksinkertaisella linjalla, lisäsin kynsiin ainoastaan tähdenmuotoiset niitit MoYou Londonilta hankkimastani hyrrästä - ja valmis!Kynsilläni / on my nails

Picture Polish Lagoon (turquoise glitter)
Dollish Polish Expecto Patronum (white-blue glitter)
Rhinestones from MoYou London

---

These nails are supposed to be simple - and I think they are! This is the theme "Keeping it Simple" for the second last week of the #ablecs15 challenge. I can't say that I would often post complicated manicures, so "simple" for me had to be really simple. I decided to combine two pretty glitters - Picture Polish Lagoon and Dollish Polish Expecto Patronum. They go nicely together since they both contain similar turquoise glitters. Since this manicure was supposed to be simple, I simply added star-shaped rhinestones and - voilà. Way too simple or just simple enough for your taste? 

12 kommenttia

 1. Yksinkertaiset kynnet on kivoja :) Niitä tykkään tehdä myös itselle paljon. Näissä olevat kaksi erilaista lakkaa täydentää toisiansa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet sitä mieltä, niin mäkin ajattelin! Mulla tosin on niin paljon yksinkertaisia kynsiä, että voisi joskus tehdä vähän jotain monimutkaisempaakin... :D

   Poista
 2. Ihanat lakat ja sopivat hienosti yhteen ja täd´hdet kruunaa lakkaukset, nätit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sole kivasta kommentista! :)

   Poista
 3. Ihana lakkaus. Simppelit tosiaan, mutta siksi juuri niin nätit. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien ja kiva, kun kommentoit! :)

   Poista
 4. tää on ihan uusi blogi mulle, innolla jään seuraamaan ! tosi kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon! :) Tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 5. Oih, onpa nätti kokonaisuus! Tosi hyvin onnistuit haasteessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands