Vitoshaaste vol 3. + kynnet arkistojen kätköistä

keskiviikkona, toukokuuta 13, 2015

Sain hiljattain uudelleen vitoshaasteen, johon olen aiemminkin vastaillut täällä ja täällä. Tällä kertaa haaste tuli Papulta Jos edes kynnet -blogista - kiitos Papu! :) 

Postauksen kuvituksena vanhat kynnet arkistojen kätköistä - ne ovat jääneet julkaisematta muiden kiireiden takia, ja ansaitsevatkin nyt päästä julkaistuiksi, koska tykkäsin niistä aikanaan (helmikuussa? kääk?) kovasti. Niissäpä ei ollut mitään kovin ihmeellistä - OPIn Suzi Has a Swede Tooth ja This Gown Needs A Crown, leimattuna MoYou Londonin The Pro -sarjan laatasta nr 02.


1. Mikä kynsiharrastuksessa on kaikkein ärsyttävintä?

Kynsiharrastuksessa ärsyttävintä on se, jos on selkeä mielikuva siitä, minkälaiset kynnet on tekemässä (hienot, tietysti), ja sitten toteutus ei onnistukaan niin kuin oli ajatellut. Tämä voi johtua joko siitä, että idea oli alun perinkin huono, siitä, että taidot eivät vaan sillä hetkellä riittäneetkään, tai jollain tavalla temppuilevista välineistä. Joka tapauksessa ärsyttävää. 

Toiseksi ärsyttävintä lienee se, että kaappien kätköissä odottelee koko ajan valtava arsenaali lakkoja, joilla ei koskaan *ehdi* lakkailla, kun on mukamas niin kiire ostaa ja testata uusia lakkoja… Kynsilakkaharrastajan ikuinen dilemma. Itse bloggaamisestakin keksisin kyllä myös muutaman ärsyttävän puolen, mutta jätetään se nyt sikseen, kun se ei ollut varsinaisesti kysymyksen aihe!

2. Jos sinun pitäisi koko loppuelämäsi lakata vain yhdellä lakkatyypillä, minkä koostumuksen valitsisit ja miksi?

Valitsisin sellaisen hienovaraisen scattered holon tai bijou-holon, joista esim. useissa Picture Polishin ja A Englandin lakoissa on. Toki hyvälaatuiset cremetkin kyllä  menisivät, mutta olen sen verran harakka ja kimaltavan ystävä, että kyllä taitaisin kuitenkin haluta vähän holopartikkeleita kaikkiin lakkoihini!3. Kuka on kynsi-idolisi ja miksi ihailet juuri häntä?

Kynsi-idolini… Niitä lienee valtavasti, ihailenhan kaikkien niiden tyyliä, joiden blogeja tai muita sosiaalisen median tilejä käyn säännöllisesti kurkkimassa! Nykyisistä suomalaisista idoleista (suosikeista) voisin nostaa esiin erityisesti Better Nail Dayn Sissin, jonka kynnet ovat täydellisen pituiset ja muotoiset ja aina niin ihanat! Esteettinen makuni menee kaiketi monesti yksiin hänen kanssaan, koska lähestulkoon kaikki hänen blogissaan näkyvät kynnet ovat mieleeni. Ja Sissin leimaukset ovat aina upeita, suorassa ja ehjiä, vaikka hän sanoisi mitä! Samat kehut voi kyllä sanoa myös Wasting Lifestylen Emmasta, joka on myös omia pitkäaikaisia kynsi-idoleitani.

En halua tässä yhteydessä kuitenkaan unohtaa myöskään Charming Nailsin Tainaa, jonka blogi toimi itselläni ”porttina” kynsiblogien ihmeelliseen maailmaan. Törmäsin Tainan blogiin jo melko kauan aikaa sitten sattumalta ja jäin lukemaan sitä erinäisten muoti- ja lifestyle-blogien ohella. Vähitellen eksyin sitä kautta muihinkin kynsiblogeihin ja omakin kynsilakkaharrastus otti koko ajan enemmän tuulta alleen. Kiitos siis Tainalle inspiraatiosta!

Ulkomaalaisista kynsi-idoleista voisin mainita esim. Pshiiitin, jonka blogi tulikin juuri viime viikolla mainittua Pantone-kynsien yhteydessä.4. Mitä ruokaa laitat ankeana sadepäivänä, kun kaikki tympii ja tarvitset jotain turvallista lohturuokaa, josta tulee lämmin ja pörheä olo?

Avokadopastaa! Siis sitä Alexander Gullichsenin kehittäämää some-avokadopastaa. Siitä on tullut sellainen lohturuoka, ettei taida parempaa ollakaan. Vaihtoehtoisesti punaviini ja juustot tai lämpimät voileivät yleensä ajavat asian. Helppoa, rasvaista ja suolaista – niistä on omat lohturuokani tehty!


5. Nimeä muutama sellainen lakkaharvinaisuus, jonka ottaisit riemusta kiljuen, mutta jota et huonon saatavuuden ja/tai korkean hinnan takia luultavasti tule koskaan saamaan.

Hmm, olen vielä sen verran uusi kynsilakkamaailmassa, etten ole kauhean hyvin selvillä siitä, mitkä lakat ovat hard to find -kategoriassa. Yksi ”kauan” metsästämäni ja joskus tilaamanikin (tilaus peruuntui, koska lakkaa ei ollutkaan varastossa) on Zoyan Vega, mutta se tuskin vielä lienee kuitenkaan niiiin hankalasti saatavissa. 

Toinen lakka, joka on jonnekin mielen perukoille jäänyt kummittelemaan, mutta jota tuskin koskaan tulen hankkimaan, on Chanelin Taboo. En tiedä, miksi juuri tuosta lakasta on jäänyt sellainen ajatus, että sen haluaisin – olen ymmärtänyt, että Chanelin lakat eivät ole kestävyydeltään huippuluokkaa enkä kannata korkean hinnan maksamista huonolaatuisesta lakasta. En ole kyllä selvittänytkään, olisiko sitä tällä hetkellä jostain saatavilla ja mihin hintaan. Silti, jos se jostain kirpparilta halvalla vastaan tulisi niin kyllä varmaan hankkisin… :) Onko kellään sattumoisin kokemusta ko. lakasta tai Chanelin lakoista ylipäänsä?

----

This is again a question challenge I received from another Finnish blogger - only in Finnish, sorry! :) The manicure is old, from February this year I think - ouch. I did not mean to *not* publish these nails but I've just been very busy with nail art challenges and all! But here it is now - OPI Suzi Has a Swede Tooth combined with OPI This Gown Needs A Crown. The stamping image is from MoYou London The Pro 02 plate - I liked these nails a lot back in February!

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands