Keväiset mattakynnet

tiistaina, toukokuuta 12, 2015

Mattalakat ovat yleisesti ottaen lähelläni sydäntä, ja niitä onkin jonkin verran kokoelmaani kertynyt. Siksi ajattelin, että #ablecs15-haasteen mattatehtävään pitää ilman muuta lakata jollain mattalakalla eikä vain turvautua mattapäällyslakkaan. Noooh, toisin kävi.


Lakkailin tässä kynsiäni ihan muuten vaan Peggy Sagen ihanalla glittersöpöydellä, Lime Delightilla. Se ei vaikuttanut superpeittävältä ja halusin säästää pikkupulloa, joten lakkasin pohjalle yhden kerroksen OPI:n That’s Hula-riousia. Itsestään olisi varmaan peittänyt 3-4 kerroksella, Hula-riousin päälle lakkasin muistaakseni kaksi kerrosta ja ehkä vähän glitterien tasoittelua joihinkin kohtiin. Lopputulos oli hiukan epätasainen, mutta päällyslakka tasoitti röpöisyyden. 


Päätin koristella kynnet - kuinkas muutenkaan kuin - leimaamalla, ja valitsin leimauslakaksi MoYou Londonin Cool Poolin. Olen muuten ollut oikein tyytyväinen noihin MoYou Londonin leimauslakkoihin, joita minulla on kolme. Toimivat kivasti ja värit ovat nättejä – ei valittamista! Leimauskuvio on MoYou Londonin Kaleidoscope-sarjan laatasta nro 03.


Leimailu meni ihan ok, mutta valitsemani leimauslakka ei sitten valitettavasti erottunutkaan Lime Delightin päältä ihan niin hyvin kuin olisin toivonut. Kokonaisuus muutenkin jätti toivomisen varaa, ja arvelin, että ainoa keino pelastaa nämä kynnet olisi mattaus. Ja kyllähän se auttoikin! Koska minulla siis oli valmiit mattakynnet ja tarve mattakynsille #ablecs15-haasteessa, oli aika selvää, että näistä tuli nyt sitten ensimmäiset haastekynteni haasteen 14. viikolle.


Nämä olivat tosielämässä oikein kivat, mutta jostain syystä kuvaaminen ei oikein onnistunut. Kaipa nuo lakat vain ovat liian samanväriset – jostain syystä kokonaisuus näyttää vähän vaisulta ja värittömältä, vaikka todellisuudessa värit olivat jopa aika kirkkaat.


Kynsilläni / on my nails:

Base coat: Trind Nail Repair
Base colour: OPI That’s Hula-rious, Peggy Sage Lime Delight
Stamping colour: MoYou London Cool Pool
Stamping plate: MoYou London Kaleidoscope 03
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat, OPI Matte Top Coat

---

As some of you might know, I am a big fan of matte polishes, and I therefore thought I would be using matte polish for the theme “Matte” of the 14th week of the #ablecs15 challenge – instead of just mattifying a manicure with a matte top coat.  It just so happened that I was doing this manicure with Lime Delight , a mint cutie from Peggy Sage when I realized it would look much nicer in matte - so this manicure turned out to be my challenge manicure as well. The photos won't do these nails justice - they looked much nicer in real life!

8 kommenttia

 1. Kyllähän noista kuvista hyvin näkee, että upeat kynnet siellä on :) mutta miten upeat ne sitten livenä on, en uskalla ajatella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Nämä oli ehkä enemmän hienovaraiset kuin näyttävät, mutta kivat yhtä kaikki. :)

   Poista
 2. Nää on ihanat! Osaan kyllä hyvin kuvista aistia sen kirkkauden, tosi kauniit ja suorastaan keväisen raikkaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole! Joo se on hassua, miten sen kirkkauden voi aavistaa mutta ei nähdä kuitenkaan :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands