Manicures of the month (April 2015)

perjantaina, toukokuuta 08, 2015

Hymyilin itsekseni alkuviikosta bloggaajille, jotka postasivat kuun kolmantena päivänä viime kuun kokoelmapostauksia ja pahoittelivat niiden tulevan vähän myöhässä. Itse olen taitanut ottaa jo tavaksi, että kokoelmapostausta ei (todellakaan) ole luvassa kuun ensimmäisenä tai edes toisena päivänä... Kunhan seuraavan kuun aikana niin riittää, eiks niin? :) Yritän muutenkin vähitellen lopettaa kaikenlaisen postaustahdin pahoittelun, kun se on mielestäni kuitenkin vähän tarpeetonta... Mutta varmaan sitten heti seuraavassa postauksessa unohdan tämän, eli pahoittelut siitä jo etukäteen. ;)Tässä kuussa julkaisin blogissa 11 kynnet, joista yhdeksät olivat #ablecs15-haasteen kynsiä ja yhdet Haastetrio 2015:n huhtikuun kynnet: 


Tahti siis hiukan hidastui aiempiin kuukausiin nähden, ja huhtikuuhun mahtuivat vain yhdet kynnet, jotka eivät kuuluneet mihinkään haasteeseen. Nekin olivat arkistojen kätköistä alkuvuodesta lakkaillut... Selvästikin haasteisiin osallistuminen syö aikaa muilta lakkauksilta, mutta eipä se mitään haittaakaan.Omat suosikkini tässä kuussa olivat kynnet numeroilla 1, 3, 4, 7, ja 9 ja nämä olivat - yllätys yllätys - kaikki #ablecs15-haasteen kynsiä (järjestyksessä ylhäältä alas): Monochromatic, My Newest Polish, Game to Play, Mint & Pink ja Blooming. Tässä kuussa suosikki olisi poikkeuksellisesti mahdollista valita - kyllä nuo kukkapaitaan mätsätyt Blooming-kynnet, jotka ovat kuvassakin isompana, veisivät voiton. :)

Huhtikuussa blogissa juhlistettiin myös blogin puolivuotissynttäreitä arvonnan merkeissä - arvonnan onnellinen voittaja oli Katarooma. Onnea vielä! 

Aika keväisiä - ja sinisiä ja vihreitä - kynsiä tuli lakkailtua huhtikuussa. Nousivatko jotkut omaksi suosikiksesi?


---

Here are my manicures from April 2015 - 11 manicures in total of which 9 were a part of the #ablecs15 challenge, one manicure was a part of the Haastetrio 2015 challenge and the last one was just, well, a manicure without a challenge. :D All of the manicures were fairly spring-like and I seemed to use a lot of blue. My favorites you can see on the picture below. If I had to pick one favorite, this month it would be a bit easier than before - I would have to choose the "Blooming" nails, which are the light blue flowery nails on the lower picture. Which ones were your favorites? 


2 kommenttia

  1. Kaikki on kyllä ihania! :) <3 Omat lempparit on kyllä nuo GoT-lakkaukset, ihan vain täydellisesti onnistuneen synkän ja salaperäisen tunnelman takia, oih <3

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands