You Know Nothing Jon Snow

perjantaina, huhtikuuta 24, 2015

"Game to Play” on #ablecs15-haasteen 11. viikon toinen haastetehtävä ja kohtuullisen haastava sellainen. En alun perin keksinyt yhtään ainutta ajatusta siitä, mikä peli tässä nyt voisi sitten olla kyseessä. Oivallus iski uusia Dollish Polishin kynsilakkojani hypistellessäni – tietysti mikäpä muukaan peli kuin Valtaistuinpeli (heh, kuulostaapa oudolta suomeksi) eli Game of Thrones!


Game of Thronesia olen itse fanittanut sekä kirjoja lukien että sarjaa katsoen – kirjoista olen lukenut kaikki ilmestyneet, mutta sarjaa en ole nähnyt vielä kokonaan. Onpahan jotain kivaa odotettavaa jatkossakin, kun George R. R. Martin ottaa aikansa seuraavan kirjan kirjoittamisessa!

Kynsien toteutuksen puolella ryöminkin sitten sieltä, missä aitaa ei ole pitkään aikaan enää ollutkaan, mutta ei anneta sen haitata. Kiirettä oli ja aikaa suunnilleen negatiivisesti, joten olen näihinkin oikein tyytyväinen! Pohjalla on itseoikeutetusti Dollish Polishin Game of Thrones -fanityttölakka You Know Nothing Jon Snow, jonka tilasin – täytyy myöntää – lähinnä nimen perusteella. Toki sävykin oli ihan riittävän hyvä, että pystyin perustelemaan oston itselleni aukottomasti. Lakka on Dollish Polishin Ultimate Fandom -kokoelmasta.


You Know Nothing Jon Snow on harmaa glitteripläjäys – (harmahtavan) valkoisella pohjalla on hopeisia, valkoisia, mustia ja sinisävyisiä glittereitä. Lakka peitti kolmella kerroksella ja oli miellyttävä lakata. Tämä oli ensikosketukseni Dollish Polishin lakkoihin, ja vaikutelma oli kyllä oikein positiivinen. Pari muutakin fanityttölakkaa tuli samassa tilauksessa – niistä lisää myöhemmin… Ihastuin You Know Nothing Jon Snow’hon valtavasti, kun sain sen kynsilleni, mutta kyllästyin siihen melko nopeasti. Se tosin ehkä johtui enemmän vuodenaikaan sopimattomasta harmaasävystä kuin itse lakasta.

YKNJS:n päälle piti saada jotain koristeluita, ja mikäpä väri olisi Jon Snow’lle paremmin sopinut kuin musta. Siksipä leimailin tuollaista gameofthrones-maista (??) kukkakuviota (????) mustalla kaikkiin kynsiin. Leimakuvion valintaa en valitettavasti osaa selittää millään, mutta kyllä se nyt tuonne Game of Thrones -maailmaan jollain tavalla tuntuu istuvan. Mustalla Konadilla leimaaminen on aina jotenkin vähän uuvuttavaa, kun se väkisinkin aiheuttaa sotkua kynsinauhoille, mutta tällä kertaa selvisin siivoustouhuista hieman vähemmällä tuskailulla kuin yleensä. Leimailu sen sijaan ei meinannut aluksi onnistua millään, stamperin vaihtamisen jälkeen onnistui jotenkin, ja yhtäkkiä ihan loppuvaiheessa alkoikin sujua kuin tanssi. Henkimaailman hommia.Kynsilläni / on my nails:

Base coat: Trind Nail Repair
Polish: Dollish Polish You Know Nothing Jon Snow
Stamping polish: Konad Black
Stamping plate: MoYou London Kaleidoscope Collection plate nr 03
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

Onko siellä muita Game of Thrones -faneja? Tuleeko näistä kynsistä edes vähän GoT mieleen? :D

----

"Game to play" was a very difficult challenge theme for me since I did not have any ideas for it - until I was admiring my new Dollish Polish polishes and realised that one of them is closely related to a game - that is, of course the Game of Thrones! :D

The polish is called You Know Nothing Jon Snow, and I have to admit that the name played a big part in my decision to get it. It is lovely, so a very good decision it was! The nails are simple and not very much related to GoT - black is obviously the colour of Jon Snow and the stamping image is supposed to bring you the "feeling" of GoT. Well, to be honest, I still didn't have any ideas for the decorations but at least there was an underlying idea for these nails! :D

13 kommenttia

 1. Vitsi miten olet saanut kohdistettua leimat hyvin! Mulla menee ihan pitkin ja poikin :). Upea lakka ja upea leima. Ihan täydelliset kynnet, jotenkin goottimaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hehee, täytyy kyllä paljastaa, ettei ne ihan ekalla kerralla kaikki menneet niin nappiin mutta uudelleen kohdistamalla sitten ;) Goottihenkisyys varmaan on se Game of Thrones-viba kyllä näissä, olet oikeassa!

   Poista
 2. Aivan upea lakkaus sekä leimat! Täytyy myöntää ettei ole tullut kyseisen sarjan kirjoja eikä sarjaa seurattua.Mä aina suojaan IsaDoran peel offilla kynsinauhat kun leimaan mustalla, muuten ei tuu mittään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole! Mulla on myös semmoinen samantyylinen suojaustuote (esittelen joskus), joka on kyllä paljon helpottanut hommaa ja oli nytkin käytössä. Sitä vaan ei viitsi sinne kynnen päälle asti laittaa ja jotenkin se kynsinauhan sisäreuna on se hankalin aina...

   Poista
 3. Meillä ois koneelle ladattuna tuo Valtaistuinpeli, 2 kautta. Pitäis vielä kattooki se! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! En oo tainnut kuulla kenestäkään, joka olisi sitä katsonut eikä olisi jäänyt heti koukkuun. ;)

   Poista
 4. Ai hitto miten mahtavat kynnet! Minäkin oon GoT-fani henkeen ja vereen. Tykkään sarjasta kovasti, mutta kirjat on toki vielä paremmat! Voi kun se seuraava osa jo ilmestyisi.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Papu! :) Joo sitä täällä odotellaan... Mutta onneksi sarjaa on vielä katsomatta. Tosin eiköhän sarja mene kohta kirjojen ohi, kun seuraava osaa vain ei kuulu...

   Poista
  2. Hmm, siis tarkennuksena aikaisempaan kommenttiin: eiköhän sarja mene kohta kirjojen ohi tapahtumissa, omassa fanituksessani kirjoilla on vankka paikka :)

   Poista
 5. Voi aah mikä lakka! Tuo nimi itsessään on kynsilakalle niin täydellinen, ettei mitään rajaa. Ja kyllä sävykin istuu kyseisen miekkosen olemukseen vallan mainiosti. Ja kyllä, täällä on toinen GoT-fani :D

  Ihana on lakkauksen kokonaisuuskin, nuo leimathan on onnistuneet huisin hienosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena ihanasta kommentista! Nimi ei tosiaan voisi olla parempi, mutta lakkakin on erinomainen! Kyllä sopii GoT-fanin lakkakokoelmaan tämä erinomaisesti... ;)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands