Kevään värejä: Mint & Pink

torstaina, huhtikuuta 09, 2015

#ablecs15-haasteessa ollaan edetty viikolle yhdeksän, jonka molemmat teemat – My Newest Polish ja Mint & Pink – olivat minulle mieleen. Mintunvihreä ja vaaleanpunainen eivät ehkä olisi olleet värit, jotka minun olisi ensimmäiseksi tullut mieleen yhdistää. Molempia sävyjä kokoelmastani löytyy kuitenkin sen verran, että tähän haastetehtävään tarttuminen houkutti ensin – aina on kiva kokeilla jotain uutta ja yllättävää. Toki myös tiesin, että posti tuo tällä viikolla upeita uusia kynsilakkoja, joista jotakin haluaisin ehkä heti kokeilla tuohon toiseen haasteeseen, mutta se nyt on sivuseikka… ;)Mintuksi valitsin rakkaimman mintunvihreäni eli Zoyan Dillonin. Tämä on taas sellainen lakka, jolla voisin valehtelematta (tai ainakin melkein valehtelematta) lakata kynnet joka päivä ja olla tyytyväinen. Toki oikeasti ehkä vähän kyllästyisin, mutta kuitenkin! Dillonille valitsin kaveriksi Picture Polishin suloisen Gracen, ja tässä vaiheessa kaikki oli vielä oikein hyvin.Halusin koristella kynnet jotenkin muuten kuin leimaamalla, ja päädyin tuputtelemaan Gracen päälle Essien A Cut Abovea, joka on pinkki glitter. Se nyt sitten ei ehkä näyttänytkään ihan niin hyvältä, kuin olin ajatellut, mutta päätin kuitenkin jatkaa tyylillä ”jos näihin lisää jotain, tulee varmaan oikein hyvä”. Lisäsin siis kahdenlaisia decaleita, molemmat Bluesean kukkasia. Nuo eivät kyllä laatunsa puolesta petä koskaan! Tosin onnistuin niitä vähän sulattamaan HK Girlillä, mutta jotenkin miellän, että se oli omasta tekniikastani enemmän kiinni kuin decaleista tai pikakuivattajasta.Koska enemmän on enemmän, lisäsin vähän glitteriä vielä vihreillekin kynsille. Lopputulos oli jotain väliltä ”ihana” ja ”ihan liikaa”, mutta ehkä päädyin kuitenkin vähän enemmän näistä tykkäämään kuin niitä vihaamaan. Ainakin nämä olivat ihanan pirteät ja keväiset!

Kynsilläni / on my nails:

Base coat: Essie First Base
Colours: Zoya Dillon (mint), Picture Polish Grace (pale pink), Essie A Cut Above (pink glitter)
Waterdecals: Bluesea, from Mi Nails
Top coat: Gliten & Glow HK Girl Top Coat

Iskeekö tällainen prinsessatyyli vai meneekö vähän yli? Älkäähän unohtako osallistua eilen startanneeseen synttäriarvontaan! Palkinto on aika kiva, vaikka itse sanonkin. :) Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen (ks. tarkemmat ohjeet sieltä) perjantaihin 17.4.2015 mennessä.

---

This week’s challenge themes for the #ablecs15 challenge were very nice – My Newest Polish and Mint & Pink. I decided to start with Mint & Pink since I was waiting for a big nail polish delivery this week and I knew that I might want to choose one of those as my newest polish. I also happen to love both mint and pink and have several options to choose from for this challenge theme!

The minty polish is Zoya Dillon, my most loved mint – I could wear it every day and I’m not even lying (much) when I say it. I paired it with Picture Polish Grace and some pink glitters from Essie A Cut Above. The glitter was not one of my best ideas but I decided to continue bravely and added two kinds of water decals. Since more is more, I had to finish by adding some glitter to the mint nails too!

The result is a bit much for my taste but I did love these nails despite that. What do you think, is this fairytale style too much or just fine? Thanks for reading,

Helmi

10 kommenttia

 1. Onpa sievät:) Nätit värit ja söpöjä kukkia <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Kyseiset värit, kukkaset ja glitter tuo sellaisen hempeänkauniin hattaramaailman mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! :) Hattaramaailma on hyvä sana kuvaamaan näitä, ja se ei ehkä kuvaa mun muuta tyyliä kovin hyvin, siksi ehkä tuntui melkein liian söpöiltä nämä. Mutta vain melkein! :)

   Poista
 3. Ooh, todella ihastuttavat! Oikein raikkaat, ettenkö sanoisi :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Jotenkin nämä kyllä on raikkaatkin kaikesta söpöydestä huolimatta. Se on varmaan se minttu :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands