Noppakynnet ja ihana Bridget

tiistaina, huhtikuuta 14, 2015

Olen tällä viikolla hurjan hyvissä ajoin liikkeellä #ablecs15-haasteen kanssa, koska minulla on molemmat haastekynnet lähestulkoon toteutettuna jo tässä vaiheessa viikkoa! Se on aika ihme mutta kyllä ihan hyväkin, koska loppuviikko ja viikonloppu tulevat kyllä olemaan jälkeen tosi kiireiset. Ja saapa nähdä - voi se olla, etten tästä kehuskelusta huolimatta saa tämän viikon kynsiä ajoissa ulos. ;) Toivotaan kuitenkin parasta!

Muistuttelen jälleen heti alkuun lukija-arvonnasta, joka on käynnissä vielä tämän viikon perjantaihin asti. Jos et ole vielä muistanut osallistua, ehdit vielä tehdä sen kommentoimalla tämän postauksen kommentteihin! Arvonta on tarkoitettu sekä uusille että vanhoille lukijoilleni. :)Tässä kuitenkin ensimmäiset haasteen kymmenennen viikon kynsistä - nimittäin pilkkukynnet tai oikeammin "Dot Dot Dot" -kynnet. Alkuperäinen ideani oli jotain muuta, mutta useamman epäonnistuneen kokeilun jälkeen suunnitelmaa piti vähän muuttaa - onneksi ihan kivat tuli näistäkin. Jostain syystä minulle tulee näistä mieleen pelinopat. Ehkä se on lähinnä tuo väritys yhdistettynä pystysuoriin pilkkujonoihin. Tähtenä kynsissä on itseoikeutetusti Picture Polishin ihanainen Bridget, joka on myös uusia hankintojani. Rakastuin kyllä ihan täysillä Bridgetiin - se on kynsillä ihan valtavan kaunis, täydellinen punainen! Yritin etukäteen pohtia Bridgetin, Scarlettin ja O'Haran eroja, mutta en tullut swatch-kuvien perusteella juuri viisaammaksi. Sitten löysin tämän kuvan, josta mielestäni aika hyvin käy noiden kolmen lakan erot ilmi: http://lakkomlakkom.hu/2014/08/picture-polish-red-edition/?lang=en. Ainakin Bridget tuossa kuvassa vastaa hyvin sitä, miltä se mielestäni näytti myös livenä.Bridgetin kaverina kynsillä on Gina Tricotin valkoista, ja pilkut tein pilkkutikulla Konadin valkoisella, joka unohtui pullokuvasta... Pahoittelen kuvien omituisia värejä: uskaltauduin pitkästä aikaa kokeilemaan kuvien ottamista manuaalilla, ja jostain syystä valkotasapaino menee silloin aina vähän pieleen. Minulla on kuvauspisteelläni valoina sekä lämmin kirkasvalolamppu että kylmä päivänvalolamppu, ja noissa manuaaliasetuksissa en ole saanut säätöjä vielä sellaiseksi, että tuo kirkasvalolampun keltaisuus ei sieltä puskisi läpi. Kameran ruudulla näyttää ihan hyvältä, mutta sitten suurempana... huoh. No, kyllä minä vielä sitä opin käyttämään, kunhan ajan myötä ehdin opetella! Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair, Essie First Base
Colours: Picture Polish Bridget (red), Gina Tricot White, Konad White
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

---

I'm really early this week on the #ablecs15 challenge, since I've already pretty much done both of my challenge manicures for this week! These are my first challenge nails for week 10 - Dot Dot Dot. I used one of my new Picture Polishes, the gorgeous Bridget! She's such a perfect red. Before my purchase I tried to figure out the differences between Bridget, Scarlet and O'Hara, and the swatches I found were not very helpful. Then I found this very helpful picture in this blog - thank you for comparing, it was great! :)

Combined with white, these nails remind me of dices. I had something other in my mind for these nails but I failed so many times trying that I had to settle with something else. Luckily these were quite nice as well. :)


6 kommenttia

  1. Katsoin näitä jo instassa että onpa ärsyttävän hienot, kun en itse meinaa millään keksiä hyvää ideaa tähän teemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, vai ärsyttävän hienot! Kiitos!! :) Mun piti alun perin tehdä tuosta kahden värin rajasta sellainen siksakki vinyylillä, mut se ei vaan millään onnistunut, joten itselle nämä tuntui lopulta vähän kompromissilta. Mut sitä ei onneksi päälle päin nähnyt! ;)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands