Kevään kukkaisloistoa

maanantaina, huhtikuuta 20, 2015

Kevään tulo piristää minua valtavasti, ja tuntuukin, että tällä hetkellä paluuta talven tummiin väreihin kynsilläkään ei ole. Viime viikolla kotikaupunkini puhkesi kukkaan, ja kaupungilla on ihanan näköistä tällä hetkellä. Tämä on sellainen asia, mikä Suomen keväässä selkeästi on erilaista kuin Keski-Euroopassa: Suomessa kevät kukkineen ja lehtineen alkaa paljon myöhemmin, vasta toukokuussa, ja kukkivia puita on huomattavasti vähemmän. Suomessa kukkivista puista tulee mieleeni lähinnä omenapuut, ja niitäkään harvoin kaupungissa näkee. Nykyisessä kotikaupungissani kukkivat tällä hetkellä kirsikkapuut, magnoliat ja niin valtavan monet muutkin puut ja pensaat, joiden nimiä en tunne. Kukkien kirjo on niin ihanaa ja piristävää!


Tänään myös blogissani kukkii, sillä #ablecs15-haasteen 11. viikon ensimmäinen haastetehtävä on ”Blooming”. Huomasin pari viikkoa sitten, että Mint&Pink-teemaan tekemäni kynnet sopivat aika kivasti yhteen uuden kukallisen toppini kanssa, ja silloin jo heräsi ajatus siitä, että haluaisin tehdä myös ihan täsmälleen tuohon paidan kuosiin mätsätyt kynnet.


Sopiva pohjalakkakin oli jo valmiina, nimittäin Picture Polishin kaunis pastellisininen Sky. Skyn päälle sommittelin kukerrusta monenlaisilla siirtokuvilla – yhteensä käytin kuvia kuudesta erilaisesta arkista, jotka olivat kaikki Bluesean taattua laatua.


Suunnitelmani onnistui melko hyvin, vaikka hiukan sekava tuosta kokonaisvaikutelmasta uhkasi tulla. Varsinkaan nuo pyöreähköt vaaleanpunaiset kukat eivät tuntuneet ihan kauhean hyvin sopivan yhteen muiden kanssa. Sain kynsistä kuitenkin poikkeavan paljon kehuja, ja moni huomasi (kuinkas muutenkaan), että olin mätsännyt kynnet yhteen paitani kanssa.


Nämä myös pysyivät erittäin hyvinä pari päivää, joka on itselleni jo aika hyvä aika. Oli suorastaan vähän sääli poistaa ne seuraavien, myöskin asuun mätsättyjen kynsien tieltä… Ennen poistoa kokeilin vielä kokonaisuutta matattuna, ja harmittelin, etten ollut tajunnut matata kynsiä jo aikaisemmin. Matattuina ne nimittäin olivat vielä ihanammat kuin kiiltävinä! Kuvista viimeinen on matattuna, vaikkakin jostain syystä näistä kuvista ei tuota eroa juuri huomaa. Livenä ero kiiltävän ja matan välillä oli huomattava.


Kynsilläni / on my nails:

Base coat: Essie First Base
Base colour: Picture Polish Sky
Water decals: Bluesea
Top coat: Sally Hansen Insta-Dri Top Coat, OPI Matte Top Coat

Nämä olivat kyllä omat lempparikynteni pitkään aikaan! Mitäs te tykkäsitte?

-----
The trees in my home town are currently in full bloom – the spring has finally arrived! In Finland there are not so many trees with flowers, so this spring again I appreciate the flowers at this time of the year very much. Cherry blossoms, magnolias, and so many others I can’t even name – they give me so much energy! Today my nails are in bloom as well, for the first theme of the 11th week of the #ablecs15 challenge – Blooming.

I wanted to match my nails to my blouse, with has a delicate floral pattern on a baby blue base. The perfect nail polish colour for this was obviously Picture Polish Sky. I decorated the nails with different water decals, from six different sheets in total. There was a risk of a messy end result, but I’m pretty happy with how it turned out! I got more compliments than usual for these nails, and several people noticed my manicure matched with my blouse. Great success! :)


12 kommenttia

 1. Oooh miten kaunis lakkaus! Olen kyllä kateudesta kukkiva kun täällä ei mitään kukkasia vielä näy :/ No, onneksi on kynsiblogit ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Täytyy vaan lakkoilla ahkerasti kukkia kynsille ja toivoa, että niitä alkaa kohta näkyä myös luonnossa. :)

   Poista
 2. Mua niin viehättää aina vaatekappaleeseen sopivat kynnet - ja ne pitää juurikin kuvata vaatteen kanssa, eli just ihania kuvia. Ja kaunis on lakkauskin!! Odottelen kukkaa pukkaavan myös pihamaalle täällä, jotain kevätesikkoja tms. on jo tainnut näkyä, mutta enempikin passaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, E-S! Juu, ehdottomasti pitää vaatteen kanssa sopivat kynnet kuvata ko. vaatteen kanssa. :) Toivottavasti alkaa pian näkyä kukkia sielläkin!

   Poista
 3. Apua kuinka ihanalta kuulostaa nuo kaikki kukkivat puut! <3 Ja kynnet on kyllä ihan saman fiiliksen arvoiset, todella kauniit ja ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annie! Kukkivat puut on kyllä yksi parhaimpia juttuja tällä hetkellä! Täytyy yrittää ottaa kuvia, jos vaikka saisin blogiinkin niitä laitettua :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands