Juhla-asu ja kynnet

torstaina, huhtikuuta 30, 2015

Huhtikuun viimeinen päivä! Tämä kuu on mennyt hurjaa vauhtia varsin kiireisten työ- ja vapaa-ajan aikataulujen ansiosta. Toivotan ilahtuneena toukokuun tervetulleeksi ja toivon, että varsinkin muiden kuin vapaa-ajan (kivojen!) menojen tahti tästä vähitellen rauhoittuu!


Viimeisenä päivänä huhtikuuta ehdin kuitenkin vielä julkaista Haastetrio 2015:n huhtikuun kynnet, jotka ovat jälleen Asu ja kynnet -teemalla. Olen tässä kuussa jo muutamat asuun mätsäävät kynnet tehnytkin (ks. erityisesti nämä kynnet), mutta tässä siis vielä yhdet asukynnet. Kyseessä oleva asu oli päälläni eräissä iltajuhlissa, ja se on sähkönsininen juhlamekko, jossa on vyötärön kohdalla musta pitsikaistale.

Lakkasin kynsille pohjalle Formula X:n mattalakan Prophecyn, joka sopi värinsä puolesta oivallisesti tuohon mekon väriin. Tarkoitukseni oli leimailla sinisen päälle mustalla pitsiä, mutta suunnitelmaa piti vaihtaa lennossa, kun musta ei sitten (tietenkään) näkynyt noin tumman lakan päältä riittävästi. Jos olisin ajatellut asiaa kunnolla etukäteen, olisin ehkä voinut tajuta, että parhaiten tämän olisi voinut toteuttaa jollain negative space -tyylisellä jutulla ja pitsileimauksella, mutta siihen ei toisaalta olisi riittänyt aikakaan.Leimauslakaksi vaihdoin sitten vauhdilla A Englandin Dancing With Nureyevin, joka toimikin ihan kivasti sähkönsinisen lakan päällä. Kuvio on MagnoNailsin pikkulaatasta nro A23. Kyllä näillä kelpasi juhlia – useampi kanssajuhlijakin huomasi, että kynnet mätsäsivät juhla-asuun! Mekosta ei valitettavasti tämän parempia kuvia ole nyt tarjolla, mutta kyseessä on siis hieman tulppaanihelmainen cocktail-mekko, jossa on keskivartalon kohdalla musta pitsiosio.Kynsilläni / on my nails:

Base coat: Essie First Base
Colour: Formula X Prophecy
Stamping polish: A England Dancing With Nureyev
Stamping image: MagnoNails A23
Top coat: Sally Hansen Insta-Dri Top CoatHauskaa vappua kaikille! Itse en täällä kaukomailla juurikaan vietä vappua, mutta hengessä mukana kuitenkin! :)

---

It’s the last day of the month – I can hardly believe that April has already gone! I feel Easter was like yesterday and it was almost a month ago… The month’s been really busy with both work related and other activities. I hope to have a bit less stress in May (mainly when it comes to work related stress of course – the other activities are a lot of fun even though they require some planning!).

On the last day of April there is still time to publish one challenge manicure of this month – namely that of the Haastetrio 2015 challenge. These nails are matched with an outfit (“Outfit and Nails”) I wore to a fancy dinner party a couple of weeks ago - a cobolt blue Karen Millen dress with a lace detail on the waist. I painted my nails with Formula X Prophecy, which is an exact match for the colour of the dress, and stamped a lace image from Magno Nails plate nr A23. My initial idea was to use black for stamping, but that did not work out since the base was too dark. The lighter image was quite ok, however, and several people complimented my nails during the evening!Edit. Tässä vielä kuitenkin vähän parempaa kuvaa mekosta - itseni päällä (parempaa kuvaa tosiaan ei ollut!) ja mainoskuvassa. :)


12 kommenttia

 1. Tykkään, sähäkkää ja tyylikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sissi, kiva että tykkäät! :)

   Poista
 2. Ah, lempparivärejä tuo sihisevä sininen! Kaunis lakkaus ja asu! Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sole! Kiitos samoin, vaikkakin näin ihan jälkikäteen myöhässä... :)

   Poista
 3. Jei, säkin kerkesit vielä haasteeseen messiin. Hienot kynnet ja mätsäys!
  Millainen mekko on kokonaisuudessaan? Mä oon joskus käynyt ihastelemassa Karen Millerin vaatteita, mekkojakin, mutta hinnan puolesta ovat jääneet toistaiseksi vielä kauppaan. Mutta ihania ovat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Kaivelin vielä kuvia ja lisäsin tuon mekkokuvan tuohon postauksen loppuun. Ei se mun päällä näytä ihan samalta kuin tuolla mallilla, mut ihana on kuitenkin! ;) Karen Millen tekee erityisesti tosi kauniita juhlamekkoja - kannattaa pitää silmät auki nettikaupan alennusmyyntien kanssa, koska siellä on usein hienoja mekkoja puoleenkin hintana. :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands