Riikinkukkokynnet

maanantaina, toukokuuta 18, 2015

Pitkästä aikaa myöhästyin #ablecs15-haasteesta, kun en ehtinytkään eilen viikonloppureissulta palatessa julkaisemaan näitä viime viikon toisia haastekynsiä. Haastetta on enää muuten pari hassua viikkoa jäljellä! Kevät on kyllä mennyt todella vauhdilla, niin kuin aina. Haasteen 14. viikon toinen haastetehtävä oli "Animalistic", ja lähestyin sitä tällä kertaa riikinkukkoteemalla.


Pohjalla näissä kynsissä on ihanainen Essien Blossom Dandy, jonka viimein löysin lähikaupasta jonkin aikaa sitä etsiskeltyäni. Olisin toki voinut sen tilatakin, mutta halusin mieluummin ostaa sen suoraan kaupasta leveällä sudilla. Blossom Dandy oli kyllä juuri niin ihana, mitä olin kuvitellutkin! Lakkauskokemus oli täydellinen, ja lakka peitti erittäin vaivatta kahdella kerroksella. 

Näissä kuvissa Blossom Dandy täyttää hiukan ehkä sinisemmältä kuin se onkaan, luultavasti tuon kaverina olevan sinisen takia. Olettekin kyllä varmaan kaikki nähneet Blossom Dandysta parempiakin kuvia, se kun tuntuu olevan nyt vähän joka blogissa! Ihana minttuinen lakka siis on kyseessä.


Riikinkukkoteemaa lähdin toteuttamaan jokin aika sitten hankkimieni riikkinkukkodecaleiden avulla. Osasin odottaa, että ne eivät välttämättä toimi kauhean kivasti, sillä muut samasta paikasta ostamani decalit ovat olleet hiukan huonolaatuisia. No, tältä osin decalit vastasivat odotuksia, ja päädyin lopulta käyttämään niitä osin vastentahtoisesti kahdessa kynnessä. Pikkurillin sulka on valitettavasti huonossa kulmassa sormeni taipumattomuuteen nähden, eikä oikein näy kuvissa...


Loput kynsistä tuli sitten taas leimailtua, koska en millään olisi jaksanut taistella decaleita kaikkiin kynsiin. Leimauslakkana käytin parasta "riikinkukkolakkaani" eli Zoyan Remya. Se kimalteli ihanasti jopa leimoissa. Hiukan olisin toivonut Remyn vihreyden (vrt. esim. pullokuva) tulevan jossain valoissa esiin, mutta eipä se tuolta mintunvihreää vasten erottunut, vaan Remy näytti kovin siniseltä. Leimat ovat MoYou Londonin Sailor-sarjan laatasta nro 04 (nimetön) ja Magno Nailsin XL C-laatasta (etusormi ja peukalo).


Decaleiden hankaluudesta huolimatta näistä kynsistä tuli oikein kivat ja viihdyin niillä monta päivää! Tarkoitukseni oli julkaista viikonloppureissulla kännykkäkameralla räpsittyjä luontokuvia kynsistä Facebookissa ja Instagramissa, mutta huonosti toimivan netin takia en sitten sitäkään päässyt tekemään. 

Mitäs tykkäätte riikinkukkokynsistä? Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair, Essie Ridge Filler
Base colour: Essie Blossom Dandy
Stamping colour: Zoya Remy
Stamping plates: MoYou London Sailor 04 (ring finger), Magno Nails XL C (index finger and thumb)
Water decals: Etsy (won't link the seller since I can't recommend the decals)
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

----

These nails are a bit late since they are the second nails of last week's nail art challenge, #ablecs15 week 14. The theme was "Animalistic", and I was inspired by peacocks. I wanted to use water decals I bought from Etsy a while back together with my new Essie Blossom Dandy. Blossom Dandy was perfect - it could not have been better. It was so easy to apply and covered with two easy coats. And the colour is so cute!

The water decals, however, were not of good quality and I struggled with them a lot. That's partly why I also ended up stamping some of the nails with my most peacock-y polish, Zoya Remy. I wished it would have shown some of that beautiful green shade (see bottle picture) also on nails, but against the mint Blossom Dandy it just looked blue. All in all I really liked these nails a lot and ended up wearing them for several days. What do you think?

10 kommenttia

 1. Oikein kivat on, niin värin kuin koristelujenkin puolesta. Tykkään:)

  VastaaPoista
 2. Todella upea ja näyttävä lakkaus! Ja ideakin on tosi hyvä, itsellä loppui aivokapasiteetti tämän haasteen kohdalla kesken ja päädyin pantteriprinttiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Joo mä olen tyytyväinen, että keksin tämän riikinkukkoteeman, koska mulla tuli myös mieleen ekana vain ja ainoastaan pantterit ja seeprat. Jotenkin sitä helposti ajattelee tosiaan aina samoilla kaavoilla, vaikka ei siinäkään mitään pahaa ole :)

   Poista
 3. Hei Helmi! En löytänyt sähköpostiasi, joten kyselen tätä kautta, saisinko käyttää #ablecs15 suosikit -postauksessa 1-2 kynsikuvaasi? Linkittäisin kuvat tietenkin blogiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katjamaria, totta kai saat, kiva! :) Saatko kuvat poimittua blogista suoraan? Täytyykin lisätä sähköposti paremmin esille tänne sivuille, kun joku muukin on sitä joskus turhaan etsinyt. :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands