Barbiekynnet ja värityshommia

keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2015

Kerroin edellisessä postauksessani kokeilleeni viime viikolla peräti kahta uutta koristelutyyliä, ja nyt on aika paljastaa, mitä toista uutta tekniikkaa päädyin testailemaan. Kyseessä on - tietysti? - leadlight-tekniikka, hankinhan juuri hiljattain ensimmäiset tähän soveltuvat lakkani Dance Legendilta. Top Aquarelleja ja muita vastaavia vesivärilakkoja on näkynyt blogeissa viime aikoina paljon, ja pitihän minunkin päästä mukaan tähän trendiin! 


Vesiväritystä oli hauska kokeilla, mutta jotenkin nämä kynnet eivät oikein onnistuneet. Alkuperäinen suunnitelmani oli jotain muuta, mutta huomasin Dance Legendin neonpinkin Barbie Kissin ja Top Aquarelle Picasson olevan sen verran samansävyisiä, että päädyinkin vain tällaisiin pinkki-valkoisiin kynsiin. 

Barbie Kiss oli kiva lakka, todella pirteä pinkki ja helppo levittää. Kuvissa se ei näytä ihan niin kirkkaalta kuin livenä, mutta ei se kuitenkaan ole ihan kaikkein kirkkain neonkaan.


Leimakuvion löysin MagnoNailsin XL C -laatasta. Leimasin kuvan Essien Blancin päälle Picture Polishin Bonkersilla, joka toimi leimauksessa oikein mainiosti. Lopulta päädyin värittelemään kukkaa tällä kertaa ainoastaan pinkillä Picassolla, vaikka toiseen käteen kokeilinkin myös vähän sinistä reunoille. Jotenkin nämä olivat kuitenkin hiukan sekavan näköiset jo ihan tälla vaaleanpunaisella värimaailmalla, joten jätin sinisen kuitenkin lopulta pois. Koristeeksi kukan keskelle lisäsin yksinkertaisesti vaaleanpunaisen strassin.


Tätä tekniikkaa täytyy kyllä kokeilla pian uudelleenkin ja vähän värikkäämpänä tällä kertaa. Nämä kynnet eivät ehkä muutenkaan onnistuneet ihan täydellisesti - joku niissä tökkii. Lisäksi leimojen toteutus jäi vähän sotkuiseksi, ja onnistuin levittämään kuviota vielä entisestään päällyslakalla...

Mutta pian täytyy tehdä tosiaan uusi kokeilu! Tilasin äskettäin melkoisen kasan uusia leimauslaattoja ja -lakkoja, joten voi olla, että niiden saavuttua blogissa koittaa jonkinlainen leimailukausi, siis vielä enemmän kuin normaalisti... Ostoksista sitten lisää, kun ne saapuvat! :)


Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair
Base colours: Dance Legend Barbie Kiss (neon pink), Essie Blanc (white)
Stamping colour: Picture Polish Bonkers
Stamping plate: Magno Nails XL C
Leadlight colour: Dance Legend Picasso
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

Entäs tämä tekniika, onko jo vesivärit itsellekin tullut hankittua? :)

---
I told you earlier that I tested to new techniques last week - the first was making of stamping decals and the second is of course the leadlight manicure. I recently bought a couple of Dance Legend Top Aquarelle polishes and I wanted to use them to colour an image stamped on a lighter base. 

I meant to do something a bit more colourful, but in the end I thought the result was calmer like this - only Dance Legend neon pink Barbie Kiss combined with Top Aquarelle Picasso. The manicure turned out a bit weird somehow and I was not very comfortable with these nails - the technique, however, was very nice and I will definitely try soon again!

14 kommenttia

 1. Nää on ihanan kesäiset muttei mitenkään tyttömäisen ylisöpöt :). Toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! Joo, se voi olla tuo voimakas pinkki, joka tekee sen, että söpö ei tosiaan ole se sana, mitä mäkään näistä käyttäisin!

   Poista
 2. Voi vitsit nämä on ihanat! Todella kaukana sekavasta mun mielestä, mitä sä oikein höpiset :D Tykkäilen kympillä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena Sofia! <3 Kai sitä on itse aina niin kriittinen... Harmitti vaan, kun en malttanut odottaa edes vähän kauempaa niin, ettei päällyslakka olisi levittänyt leimoja ja väritystä... Kiva, että tykkäät! :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands